10 Най-добри влагоабсорбатори

Ако търсите влагоабсорбатор, вие сте попаднали на правилното място. Имаме страхотен избор от най-добрите влагоабсорбатори на пазара, така че можете да намерите идеалния за вашите нужди. Направихме всичко необходимо, за да ви осигурим приятно пазаруване.

Топ 10 най-добри влагоабсорбатори

Влагоабсорбаторите могат да бъдат чудесен начин да подобрите качеството на въздуха в дома си и да предотвратите развитието на мухъл и плесен. Но с толкова много модели на пазара може да е трудно да разберете кой е подходящият за вас.

За да ви помогнем да намерите най-добрия влагоабсорбатор за вашите нужди, събрахме 10 от най-добрите опции на пазара, от малки и преносими устройства до по-големи модели, предназначени за обслужване на целият ви дом.

При избора си взехме предвид различни фактори, включително цена, ефективност и мнение на клиентите. Разгледахме и различните функции, които предлага всеки продукт.

1. Влагоабсорбатор AlecoAir D35 KOSMO

За да сте сигурни, че вашият дом винаги има идеалното ниво на влажност, използвайте устройство, което може автоматично да наблюдава и регулира влажността според нуждите.

Интелигентният светлинен индикатор на този влагоабсорбатор ви позволява да разберете с един поглед какво е текущото ниво на влажност в стаята ви, така че можете да го регулирате според нуждите, за да поддържате комфортна среда.

Този уред е високоефективен, като премахва до 35 литра вода на ден. Той е идеален за намаляване на влагата, мухъла и влагата в големи помещения, мазета и бани, като използва само 30% от енергията на стандартен влагоабсорбатор.

С голям 5.6-литров резервоар за вода се изключва автоматично при достигане на максималния капацитет и включва непрекъснат дренаж, за да позволи продължителна употреба.

Това устройство е много лесно за преместване из къщата, благодарение на скритите колела и лесната за пренасяне дръжка. Освен това неговият HEPA филтър подобрява качеството на въздуха, като улавя миризми на мускус, мухъл, плесен. акари, полени и други алергени.

2. Влагоабсорбатор Turbionaire Smart 12

Този домашен влагоабсорбатор е много мощен и е международно признат като много тих!

Turbionaire Smart 12 използва ултра тиха компресорна технология за борба с влагата, без да ви безпокои в кухнята, спалнята, банята, зимната градина или гаража. С този влагоабсорбатор можете да се насладите на среда без влага без никакви смущения.

Този влагоабсорбатор Turbionaire Smart 12 може да ви помогне да намалите консумацията на енергия и сметките чрез използване на ултра-ефективен компресор и енергоспестяващо автоматично заключване. Той е идеален за хора, които живеят в домове, които са постоянно мокри и влажни. Помага за поддържането на въздуха в дома ви сух и комфортен и предотвратява растежа на мухъл и плесен, както и на натрупване на конденз и влага.

Turbionaire Smart 12 има контролен панел, който ви позволява да зададете скоростта на вентилатора и желаното ниво на влажност между 30 и 80%. Цифровият дисплей ви позволява лесно да видите какви настройки сте избрали.

Вграденият таймер ви позволява да го настроите да се включва или изключва в определени часове през деня.

Влагоабсорбаторът Turbionaire Smart 12 е идеалният уред за използване в средни до големи стаи в къщата, за да поддържа въздуха сух и комфортен. Това предотвратява появата на мухъл и плесен по стените и причиняване на неприятни миризми.

Тази система за изсушаване на въздуха може да обработва до 12 литра вода на ден с голям 1,8 литра воден резервоар, който автоматично ще се изключи, след като се напълни. Включен е и дренажен маркуч за непрекъсната работа.

3. Влагоабсорбатор AlecoAir D12 HOME,12 л

Интелигентният сензор за влажност с индикаторни светлини автоматично следи влажността в помещението и показва текущото ниво на влажност чрез LED индикатор. Интелигентните цветни светлинни индикатори за влажност ви помагат да сте наясно с нивата на влажност в заобикалящата ви среда.

Влагоабсорбаторът AlecoAir D12 HOME може да събере до 12 литра вода на ден при 30°C и 80% относителна влажност. Освен това има контрол на влажността от 30% до 80%, което го прави подходящ за пространства до 18 m². Уредът ще се изключи автоматично, след като бъде достигнато желаното ниво на влажност, за да спести енергия.

Таймерът е проектиран да бъде лесен за използване, като ви позволява да планирате устройството да се включва или изключва по всяко време в рамките на 24-часов период.

Филтърът на влагоабсорбатора може да се сваля и почиства лесно. Предлага с въртящи се транспортни колела и заключване за деца.

Това устройство е оборудвано с голям подвижен 1.9-литров резервоар за вода. Този уред е оборудван с индикатор за пълен резервоар за вода, който ще светне, когато резервоарът е пълен, за да предотврати преливане на вода.

Режимът на непрекъснато сушене е чудесен за сушене на дрехи или за поддържане на мазето сухо. Работата му с под 40 dB шум ви позволява да се съсредоточите върху работа, четене или сън, без да бъдете обезпокоявани.

Двете различни скорости на вентилатора ще ви позволят да превключвате свободно между тях в зависимост от вашите нужди за сушене. Така всеки ще може да намери подходящата за него скорост на вентилатора.

4. Влагоабсорбатор Star-Light DHM-2044WF

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-2044WF е високоефективен уред за бързо и ефикасно отстраняване на излишната влага от въздуха. Той е идеален, за да направи всяко затворено пространство с високи нива на влажност, по-комфортно, като намали влажността и направи зоната по-суха. Освен това ще предотврати неприятните миризми, като спре растежа и натрупването на мухъл по вашите стени, тавани и прозорци.

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-2044WF може да бъде оставен включен толкова дълго, колкото желаете, тъй като има възможност за непрекъснато източване на събраната вода с помощта на опционалния дренажен маркуч.

Това е идеално за домашна употреба в големи помещения okolo 30 m², включително мазета, офиси, бани, тавани и гаражи.

5. Влагоабсорбатор Turbionaire SENSO 20

Този влагоабсорбатор е изключително ефективен, като премахва до 20 литра вода на ден, като използва много малко енергия. Този продукт е идеален за използване в домове, мазета и бани, които страдат от мокра и влажна среда. Помага за контролиране на влагата и плесента, като прави околната среда по-комфортна и здравословна.

С голям резервоар за вода, той побира 4 литра вода и се изключва автоматично, след като се напълни.

Интелигентният автоматичен сензор за влажност със светлинни индикатори е чудесен начин да следите влажността в стаята си. След достигане на целевата влажност влагоабсорбатора автоматично ще се изключи.

Този модел е един от най-тихите по рода си на пазара днес, с ниво на шум от само 45 децибела. Той е идеален за използване в среди, където нивата на шум трябва да бъдат сведени до минимум. Режимът на заспиване на обезвлажнителя му позволява да продължи да работи във фонов режим, като същевременно изключва светлинния индикатор и превключва режима на вентилатора за по-тиха работа.

6. Влагоабсорбатор Alecoair D23 CLASSY

Alecoair D23 CLASSY автоматично се настройва, за да поддържа оптимални нива на влажност във вашия дом, така че винаги да дишате спокойно.

Този обезвлажнител Alecoair D23 CLASSY има функция за абсорбиране на влага, която произвежда отрицателни йони. Тези йони взаимодействат с вредни частици, които се намират във въздуха. Частиците стават по-тежки и падат на земята, или се абсорбират от филтрите на влагоуловителя. Отрицателните йони могат да помогнат за подобряване на вашите енергийни нива, метаболизма, кръвообращението и имунната система, както и за намаляване на алергиите и главоболието.

Функцията за сушене на дрехи на този уред е автоматизирана, което означава, че може да се настрои да работи за определен период от време. Има и функция за нощен режим, когато искате уреда да работи, докато спите.

Функцията за заключване на бутоните е чудесна за семейства с малки деца. Този уред също е много енергийно ефективен, сертифициран ниво 1 от коефициента на енергийна ефективност в Хонконг.

Компресорът се включва и изключва автоматично от хигростат, което го прави лесен за поддръжка. Уредът също така разполага с електронно размразяване и защита от преливане и ще се изключи автоматично, ако резервоарът за вода се напълни. Освен това уредът е мобилен, благодарение на колелата си.

7. Влагоабсорбатор Carrier CDG-205E

Разочаровани ли се от стария си влагоабсорбатор, защото не работи правилно и в резултат трябва да се справяте с влажни подове, петна от мухъл и замъглени прозорци?

Влагоабсорбатора Carrier CDG-205E е мощен и тих уред, който може да отстрани до 20 литра вода на ден. Разполага с 4.7-литров резервоар за вода и възможност за непрекъснат дренаж, което го прави чудесен избор за домове и офиси.

За да премахнете ефективно излишната влага от дома си и да предотвратите появата на мухъл, плесен и мухъл, проветрявайте големи пространства и използвайте Carrier CDG-205E, ако е необходимо.

Цифровият LED дисплей и контролният панел показват текущото ниво на влажност. Разполага с контролен панел с четири работни режима, включително режим сушене на пране, автоматично размразяване, йонизатор и само вентилатор. Това ви дава пълен контрол върху процеса на сушене.

Carrier CDG-205E има вграден механизъм за предотвратяване на течове и автоматично ще се изключи, когато резервоарът за вода се напълни.

8. Turbionaire EPI 12

Този модел разполага със сензор за влажност с индикаторни светлини, който ви позволява да проследявате нивото на влажност в помещението и да виждате текущото ниво на влажност чрез LED контролния панел.

Цветните светлинни индикатори за влажност на този уред ви информират за нивото на влажност в заобикалящата ви среда, така че винаги да сте наясно с условията около вас. Ако влажността в помещението е под 45%, цветът ще бъде син. Ако влажността е между 45% и 65%, цветът ще бъде зелен. Ако влажността е над 65%, цветът ще бъде червен.

Този влагoабсорбатор е подходящ за помещения до 26 квадратни метра. Може да събере до 12 литра влага на ден при 30 градуса по Целзий и 80% относителна влажност. Диапазонът на контрол на влажността е от 30% до 80%. Устройството ще се изключи, след като се достигне желаното ниво на влажност, за да се спести енергия.

Таймерът на този влагоабсорбатор улеснява планирането кога устройството трябва да се включи или изключи в рамките на 24-часов период. Филтърът на обезвлажнителя може да се сваля и почиства лесно.

Този уред е идеален за използване в домове, офиси, бани, тавански помещения, гаражи и пространства за обхождане. Може да покрие стая с площ до 26 м².

9. Влагоабсорбатор AlecoAir D12ECO

Този влагоабсорбатор може да отстрани до 12 литра вода на ден, което го прави идеален за големи стаи или пространства. Освен това има резервоар за вода с капацитет от 2 литра, така че няма да се притеснявате да го изпразвате постоянно. Резервоарът има светлинен индикатор за капацитет, който ще мига, когато е пълен, за да можете да използвате продукта без притеснение.

Той включва и интелигентен светлинен индикатор, който показва текущото ниво на влажност в стаята ви, така че винаги да сте наясно с условията в дома си.

AlecoAir D12ECO е идеален за премахване на причините за влага и мухъл в домове, мазета и бани. Чрез премахване на влагата от въздуха, той помага да се предотврати растежа на мухъл и плесен и поддържа дома ви да се чувства свеж и сух.

Този влагоабсорбатор има елегантен, бял дизайн и иновативен панел. Със сигурност ще изглежда страхотно в дома ви и ще ви помогне да запазите въздуха без влага. Подходящ е за малки помещения до 20 квадратни метра и има въртящи се колелца, които улесняват придвижването из дома ви.

10. Inventor Fresh FRS-10L

Влагоабсорбатор Inventor Fresh FRS-10L е чудесен начин да регулирате влажността във вашето помещение. С цифров дисплей можете точно да планирате кога уредът да работи в рамките на 24 часа. Освен това режимът на непрекъснато сушене е идеален за сушене на дрехи, а безшумният режим е идеален за премахване на влагата през нощта.

Функцията за показване на влажността предоставя точна информация за нивата на влажност във вашия дом, така че да можете да регулирате ефективно работата на уреда. За да сте сигурни, че вашият влагоабсорбатор работи ефективно, редовно проверявайте показанията за влажност на цифровия дисплей и правете корекции, ако е необходимо.

Функцията за защита от преливане на вашия влагоабсорбатор му помага да работи безопасно и ефективно. Уредът ще се изключи автоматично, когато резервоарът за вода се напълни и индикатор на дисплея ще светне, за да ви каже, че резервоарът трябва да се изпразни. Това помага да се предотврати изтичане.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart