10 Най-добри вертикални прахосмукачки

Когато избирате вертикална прахосмукачка, важно е да имате предвид вида на подовата настилка, която имате във вашето жилище. Ако имате подове от твърда дървесина, добре е да намерите прахосмукачка с меки косми, така че да не драска пода. Ако имате килими, ще е добре да изберете модел със силно засмукване, така че да можете да премахнете цялата мръсотия и отломки от килима. Трябва също така да вземете предвид размера на уреда и колко място имате за съхранение.

Друг важен фактор, който трябва да вземете предвид при избора на вертикална прахосмукачка е типът на системата за филтриране, която има. Ако имате алергии добре е да вземете прахосмукачка с HEPA филтър, за да можете да премахнете всички алергени от дома си.

Също така, трябва да имате предвид нивото на шум и колко често ще трябва да изпразвате контейнера за боклук.

ТОП 8 вертикални прахосмукачки

Ако търсите вертикална прахосмукачка, имате много възможности за избор. С толкова много марки и модели на пазара може да е трудно да разберете коя е подходяща за вас. За да ви помогнем да вземете решение, ние съставихме списък с 8-те най-добри вертикални прахосмукачки, базиран на нашето собствено задълбочено проучване.

Гласували0

1. Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Вертикалната прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 представлява върхът на технологията за почистване.

Този нов модел безжична прахосмукачка осигурява бързо почистване с обхват, който прониква дори в най-трудните ъгли. Оборудвана е с уникална вакуумна и измиваща система и 180° засмукващ накрайник за ефективно събиране на мръсотия, като всичко това е насочено към постигане на превъзходен резултат от почистването.

SpeedPro Aqua е проектирана да улавя до 98% прах и мръсотия с всяко минаване, осигурявайки цялостно почистване на всички видове подови настилки, включително тези труднодостъпни места. Нейната отличителна черта са LED светлините на накрайника, които осветяват прах, мъх, косми и трохи, което ги прави лесно видими и следователно лесно почиствани.

SpeedPro Aqua може да се похвали с уникална система за мокро и сухо почистване. Това помага да се премахнат до 99% от бактериите. Нейните високопроизводителни литиево-йонни батерии от 21,6 V осигуряват до 50 минути в нормален режим и 22 минути в турбо режим, преди да се наложи да презаредите, предлагайки дълготрайна почистваща мощност.

SpeedPro Aqua също интегрира вградено ръчно устройство, накрайник за цепнатини и четка, което я прави изключително универсална вертикална прахосмукачка. Освен това уреда е гъвкав и лесен за маневриране, което ви позволява да бъркате под ниски мебели. Освен това разполага с мини турбо четка за ефективно и бързо почистване на меки повърхности, особено полезна за почистване на косми от домашни любимци.

Мощният PowerBlade мотор, проектиран за висока скорост на въздуха, осигурява ефективно събиране на мръсотия, докато технологията PowerCyclone 7 отделя праха от въздуха за продължителна ефективност. Уникалният дизайн на контейнера за прах позволява лесното му отстраняване и изпразване, без да се отделят облаци прах, осигурявайки среда без прах след почистване.

2. Вертикална прахосмукачка без кабел Roborock H7

Вертикалната безжична прахосмукачка Roborock H7 предлага ново ниво на мощност и удобство за вашите почистващи задачи. С три режима на почистване, тази прахосмукачка демонстрира стабилна мощност от 480 W и различна автономност в зависимост от режима – 90 минути в режим Eco, 45 минути в нормален режим и 8 минути в максимален режим. Тази гъвкавост ви позволява да адаптирате ефективността на прахосмукачката към вашите нужди за почистване.

Една от забележителните характеристики на Roborock H7 е изключителната ѝ мощност на засмукване, дължаща се на нейният многопластов ротор, който може ефективно да издърпва мръсотия от килими, легла, седалки за кола и др. Тази вертикална прахосмукачка се захранва и от невероятно мощна 80Wh литиево-полимерна батерия, която гарантира продължително почистване. Дори когато батерията е почти изтощена, Roborock H7 поддържа своята всмукателна мощност, осигурявайки постоянно почистване.

Въпреки мощността си, Roborock H7 е лек модел, тежащ само 1,46 кг, което я прави лесна за почистване на по-високи площи или за транспортиране из къщата. Тази прахосмукачка може да се справи с лекота дори с почистване на кола на открито.

3. Вертикална прахосмукачка Dyson V8 Absolute

Изпитайте ненадминато ниво на чистота с абсолютната вертикална прахосмукачка Dyson V8. Този безжичен модел е проектиран да остави вашето жилищно пространство безупречно, дори достигайки до онези привидно невъзможни ъгли. Тя е с мощност 425 W работи със захранване от 21,6 V и с голям 0,54-литров контейнер за прах предлага значителни 40 минути непрекъсната работа.

Dyson V8 Absolute олицетворява лекотата на почистване. Нейният голям контейнер за прах работи в синхрон с интелигентна система за почистване, гарантирайки, че изпразвате съдържанието на контейнера с едно движение. Това елиминира неприятностите, често свързани с изхвърлянето на прах, оставяйки заобикалящата ви среда чиста и без прах.

Тази вертикална прахосмукачка може да се похвали с мощен мотор в четката, който задвижва твърдите найлонови четки дълбоко във вашия килим. Така премахва дори най-фините частици прах и косми от домашни любимци.

Dyson V8 Absolute предлага набор от почистващи аксесоари за различни повърхности. Меката почистваща дюза, изработена от нежен материал, е идеална за лъскави повърхности като паркет и теракот. Електрическата четка за почистване Direct Drive е многофункционална приставка, която работи ефективно върху килими, паркет и плочки.

Моделът включва и моторизиран малък накрайник, идеален за стъпала и компактни пространства, и комбиниран инструмент, който позволява лесен преход между повърхности. Инструментът за цепнатини е удобен за достигане на трудни места като зад шкафове или в ъгли. Малка почистваща дюза с фини найлонови влакна е идеална за нежни повърхности и текстил.

Снабдена с дигитален мотор Dyson V8, прахосмукачката предлага висока всмукателна мощност за цялостно почистване на всякакви повърхности. Усъвършенствана система за филтриране на въздуха улавя до 99,97% от частици с размер до 0,3 микрона, освобождавайки чист въздух и правейки вашето пространство по-здравословно.

Тази вертикална прахосмукачка се доставя с удобна станция за съхранение, която се монтира на стената и не заема място.

4. Прахосмукачка Stick 2 в 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

Вертикалната прахосмукачка Philips PowerPro Duo FC6168/01 Stick 2 в 1 е модел, който съчетава прецизност и ефективност. Задвижван от технологията PowerCyclone и накрайника TriActive, тя предлага отлични резултати при почистване на твърди подове и килими. Технологията PowerCyclone поддържа висока мощност на засмукване, осигурявайки оптимални резултати от почистването, докато дюзата TriActive Turbo подобрява улавянето на прах и мръсотия.

Технологията PowerCyclone е сърцето на тази вертикална прахосмукачка. Въздухът навлиза бързо през входа за въздух, след което се ускорява в извитата въздушна тръба до циклонната камера, където прахът се отделя от въздуха по високоефективен начин.

Накрайникът TriActive Turbo допринася значително за ефективността на тази вертикална прахосмукачка. Неговата електрическа четка поема цялата мръсотия с едно движение, осигурявайки максимална ефективност на почистване благодарение на оптимизирания въздушен поток през дюзата.

Насладете се на свободата да почиствате навсякъде с безжично. С акумулаторни батерии, предлагащи работа без кабел, сега можете да почиствате в различни стаи без ограничението на кабела. Освен това, тези мощни 18V литиево-йонни батерии предлагат по-дълъг живот от стандартните батерии. Литиево-йонните батерии също са невероятно леки, което допринася за лекотата на почистване.

Една от уникалните характеристики на тази вертикална прахосмукачка е способността ѝ да стои изправена без никаква опора. Това позволява незабавно съхранение навсякъде, което го прави идеален за домове с ограничено пространство за съхранение. Philips PowerPro Duo FC6168/01 наистина олицетворява удобството и ефективността на съвременната вертикална прахосмукачка.

5. Bosch BCH3ALL25

Изпитайте нова степен на гъвкавост и ефективност в рутинното си почистване с вертикалната прахосмукачка Bosch BCH3ALL25. Спортуващо мощно представяне с 25,2 V литиево-йонно захранване, това устройство 2 в 1 предлага две нива на мощност, което го прави идеално подходящо за различни нужди от почистване.

Удобството при поддръжка е неразделна част от тази вертикална прахосмукачка. Нейната почистваща четка може да се отдели бързо, без да са необходими инструменти.

Акцентът на Bosch BCH3ALL25 е нейната функция 2 в 1, която осигурява абсолютна гъвкавост. Включва вградена безжична прахосмукачка, която може да се отдели бързо и да се използва навсякъде, където е необходимо.

Bosch BCH3ALL25 е проектиран за превъзходна гъвкавост, удвоявайки се като изправена прахосмукачка и ръчно устройство. Той е идеален за набор от задачи за почистване, от подове до труднодостъпни места, когато се използва като вертикална прахосмукачка, и за почистване на маси, дивани и чекмеджета, когато се използва като ръчно устройство.

Съхранението на тази вертикална прахосмукачка е толкова лесно, колкото и използването ѝ. Благодарение на функцията Selfstand, тя може да стои сама във вертикално положение, което прави съхранението ѝ изключително лесно. Винаги готов за употреба, тя може да се зарежда удобно във всеки контакт.

Моторизираната четка AllFloor върши чудеса с всички видове подови настилки, било то паркет, килими или керамични плочки. Работи при високи скорости до 3500 оборота в минута, осигурявайки бързи и забележими резултати от почистването.

Тази вертикална прахосмукачка се захранва от литиево-йонната технология на Bosch, свидетелство за висока производителност и дълъг живот на батерията. Известни със своето изключително дълго време на работа и кратък период на зареждане, тези батерии гарантират, че вашата прахосмукачка е винаги готова да поеме следващата задача за почистване.

6. Philips FC6725/01

Вертикалната прахосмукачка Philips FC6725/01 е устройство 2 в 1, което съчетава мощност, прецизност и гъвкавост. Работи със захранване от 21,6 V и с уникалната си 180° засмукваща дюза осигурява мощно и прецизно събиране на замърсявания от всички видове подови настилки, дори и от труднодостъпни места.

Една от отличителните черти на тази вертикална прахосмукачка са LED светлините, вградени в дюзата SpeedPro. Тези светлини разкриват финия прах и мръсотия, което ги прави лесни за забелязване и улавяне, докато почиствате.

Philips FC6725/01 предлага две настройки на скоростта, които се грижат за различни видове подови настилки и мръсотия, което я прави универсално допълнение към вашия арсенал за почистване. Нейните високоефективни литиево-йонни батерии от 21,6 V осигуряват до 40 минути в нормален режим и 20 минути в турбо режим, преди да се наложи презареждане.

Накрайник за цепнатини и четка допринасят за цялостното удобство на Philips FC6725/01. Тези аксесоари, комбинирани с подвижен вертикален модул, правят SpeedPro устройство две в едно. Това означава, че можете да го използвате и за почистване на тавани и рафтове.

Вертикалната прахосмукачка е проектирана за бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели. Със своя контейнер за прах, разположен отгоре, той позволява по-малък ъгъл и дори изравнен с пода за лесно достигане под ниски мебели.

Изпразването на контейнера е лесно, благодарение на уникалната разработка, която осигурява изхвърляне без прах. Моторът PowerBlade е проектиран за висока скорост на въздуха, осигурявайки мощно и прецизно събиране на върха.

7. Вертикална прахосмукачка Rowenta X-Force Flex RH9958WA

Вертикалната прахосмукачка Rowenta X-Force Flex RH9958WA е чудо на технологията за почистване, съчетаваща мощност и производителност с набор от смарт функции, които да ви помогнат да поддържате дома си чист. Тази високоефективна вертикална прахосмукачка обещава превъзходна мощност на засмукване до 200 въздушни вата в режим Boost, комбинирана с впечатляваща автономност до 1 час и 10 минути, когато се използва като ръчна прахосмукачка в режим Eco. С усъвършенствана система за филтриране, която улавя до 99,9% прах и алергени, можете да сте сигурни в по-чист и здравословен въздух във вашия дом.

Една от интелигентните функции на тази вертикална прахосмукачка е автоматичният режим, който регулира мощността на засмукване според вида на пода за оптимални резултати от почистването. Най-съвременният дигитален контролен панел Smart Display ви информира за оставащия живот на батерията в реално време. Освен това ви позволява да регулирате между 5-те нива на мощност според вашите нужди от почистване, като гарантира ефективно почистване в целия ви дом.

Гъвкавостта е ключова, когато става въпрос за Rowenta X-Force Flex RH9958WA. Смукателната глава е снабдена с технологията Power Led Vision, а заедно с иновативната тръбна система Flex можете да достигнете и почистите навсякъде, дори под ниски мебели. Осигурява максимална видимост, дори и на по-тъмни места.

Прахосмукачката разполага с 0,9 литра контейнер за прах, който може лесно да се извади и измие. Този значителен капацитет означава по-рядко изпразване и по-лесна поддръжка.

Тази вертикална прахосмукачка е вашето цялостно решение за чист дом, не само за подове, но и за всички зони, благодарение на различни аксесоари и разширени функции. Пакетът включва зареждаща основа, 2 четки, филтър, аксесоар за труднодостъпни места, диванна четка, Animal Turbo четка за почистване на косми от домашни любимци, два мопа, Aqua смукателна дюза, Mini Flex тръба и зарядно устройство.

8. Вертикална прахосмукачка XIAOMI Mi Vacuum Cleaner PRO G10

Вертикалната прахосмукачка XIAOMI Mi Vacuum Cleaner PRO G10 е здрав и смарт уред, създаден да направи вашите задачи по почистване по-лесни и по-ефективни. Работи на три скорости и се захранва от 150W мотор, използвайки 25.2V захранване. Устройството работи с батерия от 3000mAh, осигуряваща впечатляващо време за работа до 65 минути.

Устройството разполага с наскоро обновена визуална операционна система с цветен TFT дисплей, който улеснява прегледа на важна информация като текущия режим и състоянието на батерията. Интересна характеристика на тази вертикална прахосмукачка е нейният непрекъснат режим, който работи без необходимост от постоянно натискане на бутона за захранване.

По отношение на ефективността на почистване прахосмукачката XIAOMI Mi Vacuum Cleaner PRO G10 се откроява с 99,97% пълна степен на филтриране. Тя използва 12-циклонен дизайн, който надминава индустриалните стандарти, способен да отделя малки прахови частици от въздуха, което води до подобряване на ефективността на отстраняване на прахови частици.

Оборудвана е с HEPA филтър, който гарантира чист въздух при засмукване. Освен това, с миещи се компоненти, тази вертикална прахосмукачка насърчава както здравословна среда, така и икономична поддръжка.

Доставя се с подвижен контейнер за боклук с капацитет 0,6 литра. С функцията за изпразване с едно щракване, изхвърлянето на събраните отпадъци е лесно и безпроблемно. Тъй като може да се сваля, контейнерът за боклук се почиства лесно, което допринася за общата лекота на използване и поддръжка на тази висококачествена вертикална прахосмукачка.

0
10 Най-добри прахосмукачки Бош
Deal
Прахосмукачките Бош са сред най-добрите на пазара. Те предлагат страхотна стойност за цената си и са надеждни и издръжливи. Въпреки това, с толкова много налични модели на пазара може да е трудно да …
0
7 Най-добри мощни прахосмукачки
Deal
Изборът на мощна прахосмукачка е основна задача за поддържане на чист и здрав дом. Въпреки това, тази задача може да изисква повече време поради множеството налични опции, но като се съсредоточите …
10 Total Score

Оценка: 3.5 (2 Гласа)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart