Избор на тракер за ловно куче: Кой е подходящ за вас?

Ако сте ловец, знаете колко е важно да имате добро ловно куче. Ловното куче може да ви помогне да намерите дивеч, да го проследите и дори да го вземете вместо вас. Но какво ще стане, ако вашето ловно куче се изгуби? Тук идва на помощ устройство наречено тракер за ловно куче.

Устройството за проследяване на ловни кучета е GPS, който се прикрепя към нашийника на вашето ловно куче. Позволява ви да проследявате местонахождението на вашето куче в реално време, така че винаги да знаете къде се намира. Ако вашето куче се изгуби, можете да използвате тракера, за да го намерите бързо и да го върнете у дома живо и здраво.

На пазара има много различни видове следи за ловни кучета, така че е важно да изберете този, който е подходящ за вас и вашето куче. Помислете колко искате да похарчите, колко често планирате да го използвате и кои функции са най-важни за вас.

Предимства от покупката на тракер за ловно куче

Основното предимство на тракерите за проследяване на ловни кучета е, че ви помагат да следите местоположението им, докато сте на лов. Това може да ви спести много време и проблеми, особено ако кучето ви се отдалечи.

Някои по-модерни GPS нашийници също ще ви покажат стила на лов и поведението на вашето куче и ще ви уведомят дали то се движи, спира и дори дали лае. Тази информация може да бъде полезна за разбирането на ловните навици и поведение на вашето куче.

Друго страхотно нещо при нашийниците за GPS проследяване е, че са безшумни. Липсата на звукови сигнали означава, че тези устройства няма да изплашат птиците.

Някои тракери за ловни кучета се предлагат и с вграден електронен нашийник. Това е особено полезно, ако трябва да обучавате и общувате с вашето куче от разстояние.

Предложения за най-добри тракери за ловно куче

На пазара има разнообразие от различни модели тракери за ловни кучета, така че как да изберете най-добрия за вашите нужди? Съставихме кратък списък с нашите най-добри предложения, за да ви помогнем да вземете правилното решение.

Но първо помислете за функциите, които са важни за вас. Искате ли тракер, който да следи и здравето на вашето куче? Или такъв с GPS възможности, за да можете винаги да знаете къде точно се намира? Направете списък със задължителни функции и след това стеснете избора си въз основа на това.

След това при възможност, разгледайте отзивите от други потребители, които са използвали тракера, който обмисляте да закупите. Вижте какво им е мнението за неговата производителност и надеждност. Можете също така да намерите полезна информация за конкретни модели, като прочетете онлайн форуми, посветени на ловни кучета.

Накрая вземете предвид бюджета си, когато вземате решение. Уредите за следене на ловни кучета могат да варират на цена от около 100 до 500 или повече лева.

1. Тракер за ловно куче Hunter Pro

Този тракер за ловни кучета Hunter Pro използва SIM карта с интернет връзка, за да изпрати информация за GPS координати на вашия телефон. Това ви позволява да проследявате местоположението на вашето куче в реално време, така че винаги да знаете къде се намира.

Този продукт е оборудван с мощна литиево-полимерна батерия и нейният елегантен дизайн и външен вид със сигурност ще привлекат вниманието.

Материалът, от който е изработен продуктът, е здрав и издръжлив, което го прави чудесен избор за тези, които търсят дълготраен продукт.

Можете да използвате приложение за проследяване на вашия домашен любимец с помощта на Google Maps, което предоставя ясни и конкретни подробности.

Софтуерът за позициониране ви позволява да проследявате позицията на кучето по всяко време и място, което улеснява проследяването на вашето куче. Оборудването е с висока точност, със средна грешка от 5-10 метра.

С проседяване на Google Maps ще имате много подробна и точна карта, която е от съществено значение.

2. Електронен нашийник Бийпър за ловно куче

Този ловен аксесоар е от съществено значение, когато ловувате в труден терен, пълен с храсти и гъсти местности. Той е незаменим помощник по време на лов, осигурявайки лесен начин за пренасяне на фазани, яребици и пъдпъдъци.

Винаги ще знаете къде е вашето куче и какво прави. Електронният нашийник за ловни кучета със звуков сигнал е прост и ефективен начин да следите местонахождението на вашето куче, когато е на лов. Той е лесен за използване и безвреден за вашето куче, което го прави чудесен избор за ловци, които искат да пазят кучетата си в безопасност и под контрол.

Оборудван е със звук (бипкане) до 128 dB, акумулаторна батерия с USB + зарядно / вградена 3.7 V и 500 mAh Li батерия, IP 67 защита срещу вода, прах и роса.

3. GPS проследяващо устройство за куче FindyPet

Като собственик на ловджийско куче е естествено да искате да следите своя космат приятел по всяко време. И докато традиционната каишка може да свърши работа, за да го държи вашето близо до вас, има ситуации, в които това не е достатъчно. Ако кучето ви някога изчезне от погледа ви, GPS тракер FindyPet може да ви помогне да го намерите бързо и лесно.

FindyPet е малък, лек GPS тракер, който се прикрепя към нашийника на вашето куче и използва клетъчна технология, за да осигури проследяване на местоположението в реално време.

Устройството също има вграден акселерометър за наблюдение на активността и ще изпрати предупреждение до вашия смартфон, ако тракерът е изваден от нашийника или ако батерията е изтощена.

Ако се притеснявате кучето ви да не се изгуби, тракерът FindyPet може да ви осигури спокойствие.

Този GPS тракер е идеален и за международна употреба, тъй като идва с предварително инсталирана SIM карта, която работи в над 160 страни с повече от 420 оператора. Няма нужда да се притеснявате за договори или покритие, тъй като този тракер ви покрива, независимо къде отивате. Но трябва да имате предвид, че след края на 3-месечния период ще трябва да платите нов абонамент, за да продължите да използвате устройството и свързаното с него приложение. Абонаментите са гъвкави и можете да изберете да плащате за толкова, колкото искате. Няма договор, така че можете да се откажете по всяко време.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart