10 Най-добри тигани Тефал

Тиганът е необходим инструмент за всеки готвач. Той е универсален и може да се използва за много различни цели, от пържене, печене до запечатване. Готвачите са толкова добри, колкото и съдовете им за готвене, а наличието на качествен тиган може да подобри или развали следващото ви хранене. Ще получите по-добри резултати, ако използвате тиган с добро качество вместо евтин. Все още има достъпни варианти, които ще издържат дълго време и ще осигурят качествени ястия. Тиганите Тефал са идеални за приготвяне на вкусни ястия, независимо дали правите закуска, обяд или вечеря.

Топ 10 най-добри тигани Тефал

Този класация на най-добрите тигани Тефал се фокусира върху ключовите характеристики, които ги правят популярен избор, както и различните размери и видове налични покрития. Ще се спрем само на най-добрите модели, за да можете да решите койт е правилният избор за вас.

1. Грил тиган Тефал Simple Cook B5564053

Тиганът Tefal Easy Cook Grill е изработен с висококачествено и издръжливо титаниево незалепващо покритие. Съвместим е с газови, електрически и стъклокерамични печки.

Термичният индикатор на този тиган става тъмночервен, когато тиганът е предварително загрят и готов за печене. Това позволява идеалното запичане на вашата храна.

Този кухненски съд е лесен за използване и се отличава с красив дизайн, който го прави идеален за начинаещи в готвенето. Благодарение на незалепващото покритие се почиства лесно както отвътре, така и отвън.

Този продукт е проектиран и произведен във Франция. Съдържание на кутията: Грил тиган Tefal Easy Cook B55540 26 x 26 см.

2. Тиган Тефал Wok Simple Cook

Новата гама тигани Тефал е проектирана за максимално удобство и лесна употреба, така че можете да получите страхотни резултати без никакви проблеми. Този уок има гладка повърхност с покритие, което го прави лесен за почистване както отвътре, така и отвън. Титаниевото покритие е с високо качество и е създадено да издържи, докато дифузионната основа разпределя топлината равномерно в храната за перфектно приготвени резултати.

Wok Simple Cook също има технология с термичен индикатор, което означава, че индикаторът за топлина ще свети постоянно в червено, когато тиганът достигне оптималната температура за готвене.ю

Този първокласен уок има призматична дръжка, която е проектирана за подобрена ергономичност за по-удобно готвене. Този продукт може да се използва на всички видове котлони, с изключение на индукционните.

3. Тиган за палачинки Тефал Simple Cook

Тиганът за палачинки Тефал Simple Cook е чудесен вариант за приготвяне на тази страхотна закуска. Благодарение на незалепващото си покритие. Почистването също е лесно, тъй като не е необходимо да търкате.

Този кухненски тиган е предназначен за приготвяне на пухкави, златисто-кафяви палачинки с перфектна текстура и вкус. Дифузионната основа осигурява равномерно готвене, докато термичният индикатор премахва догадките при готвене.

Този тиган с незалепващо покритие има ергономична дръжка и голяма форма, което го прави съвместим с газови, електрически и керамични котлони. Simple Cook прави готвенето просто и лесно!

Уреди за лесно и бързо приготвяне на палачинки

4. Тиган Tefal Simple Cook, 28 см

Забелязали ли сте, когато ядете претоплено ястие, че не е равномерно стоплено? Серията Simple Cook на Тефал е предназначена да предотврати неравномерното нагряване и горещи точки във вашата храна. Дифузионното дъно загрява равномерно и разпределя топлината равномерно към храната в тигана.

Ако ви е писнало храната да залепва по тигана Ви, когато я пържите, дори когато използвате мазнина, има просто решение. Tefal Simple Cook има титаниево покритие, което предотвратява залепването на храната по тигана.

Можете да се доверите, че тиганите Тефал ще останат издръжливи с течение на времето, така че можете да ги използвате толкова често, колкото пожелаете, без да се притеснявате, че ще загубят ефективността си.

За да готвите безопасно, трябва да използвате тиган, изработен от безопасни за вашето здраве материали. Tefal Simple Cook, 28 см. е изработен без използването на материали, които могат да бъдат вредни за околната среда или вашето здраве.

Можете лесно е да поддържате вашия Tefal Simple Cook чист, като го поставите в съдомиялната машина, вместо да го миете на ръка. По този начин можете да освободите малко време за себе си.

5. Тиган Тефал с капак

Този тиган с капак Tefal е с вътрешно и външно покритие, което го прави лесен за избърсване е 100% лесен за почистване. Индикаторът за температура ви уведомява кога тиганът е на перфектната температура за готвене, докато дифузионната основа осигурява оптимално разпределение на топлината.

Стъкленият капак е практичен за готвене на пара и бавно готвене, благодарение на широката си и дълбока форма. Покритието без вредни материали на този съд позволява здравословно готвене с много малко мазнина.

Тиганът е изработен от алуминий и е с диаметър 24 см. Подходящ е за използване на газови, електрически, халогенни печки или стъклокерамика.

6. Talent Pro

Тиганът Tefal Talent Pro е уникален с това, че разполага с незалепваща формула, която е едновременно издръжлива и осигурява подобрени свойства на незалепващо уплътнение.

Този 24-сантиметров тиган е идеален за всякакви готварски нужди и със сигурност ще направи изживяването ви в кухнята положително. Този нов дизайн е много подобрен и ще бъде видим за всички!

Този съд за готвене разполага с ергономична термопластична дръжка с вложка от неръждаема стомана. Съдът за готвене е създаден да издържи, а Thermo-Spot е първият в света температурен индикатор, който е вграден в тигана!

Тиганът има индукционно дъно с плоча от феромагнитна неръждаема стомана за идеално равномерно разпределение на топлината и оптимална стабилност. Широкият ръб предотвратява прокапване по време на наливане.

7. Грил тиган Tefal Daily Chef

Грил тиганът Tefal Daily Chef е перфектният инструмент за лесно и вкусно печене. Със своето незалепващо титаниево покритие и термосигнален температурен индикатор, той гарантира перфектни резултати всеки път.

Tefal Daily Chef Grill е проектиран да предоставя перфектни, апетитни резултати, с набор от функции, които правят печенето лесно. Титаниевото незалепващо покритие е изключително издръжливо и устойчиво на износване, докато технологията THERMO-SIGNAL показва идеалната начална температура за готвене, за да осигури перфектна текстура, цвят и вкус.

Дебелата, удароустойчива основа предотвратява деформация във времето, а интегрираните дюзи правят сервирането перфектно прецизно.

Това е върховен грил тиган с диаметър 26 см. Изработена е от алуминий и може да се мие в съдомиялна машина и във фурна до 175°C.

8. Character

Грил тиганът Tefal Character е специално проектиран да ви помогне да приготвите перфектни пържоли на закрито. Неговата оребрена повърхност гарантира идеално изпечено месо всеки път.

Централният термо индикатор също става яркочервен, за да покаже, че тиганът е готов за печене. Той е облицован със здраво титаниево допълнително покритие, което го прави лесен за почистване след употреба.

Това е здрав и издръжлив съд за готвене, който ще издържи дълго време. Дръжката му е проектирана с мисъл за ергономията, което означава, че е удобна и лесна за държане. Размер: 26 см.

9. Тиган Tefal Pleasure, 26 см

Колекцията тигани Tefal Pleasure е специално проектирана за перфектно запичане, с термо индикатор, който става червен, когато тиганът достигне идеалната температура.

Tefal Pleasure е проектиран да осигури отлични резултати при готвене, с незалепваща повърхност за готвене и устойчива на износване емайлирана външност.

Този уред е безопасен за използване във фурна и съдомиялна машина. Може да се използва с всеки тип котлон, с изключение на индукционния.

Има основа, изработена от титанови частици за по-издръжлива и ефективна повърхност за готвене, както и дълбок 3D холографски ефект, който го прави по-привлекателен визуално. Освен това има изключително дебел горен слой, който помага за подобряване на неговите незалепващи свойства.

10. От неръждаема стомана Tefal Intuition

ВИЖ ЦЕНАТА

Този тиган Тефал е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е устойчива на корозия, петна и високи температури. Той е издръжлив и ще издържи дълго, с дебела основа, която разпределя топлината равномерно.

Подходящ е за всички източници на топлина, включително индукция, и разполага с емблематичната технология за термо индикатор на Тефал, която става плътно червена, когато тиганът достигне оптималната температура.

Патентованата индукционна основа е направена с високи стандарти и оптимизира разпределението на топлината. Гамата от тигани Intuition също разполага с нитовани дръжки от неръждаема стомана за първокласно изглеждащо покритие. Те също са подходящи за готвене във фурна и почистване в съдомиялна машина, което ги прави още по-удобни за използване.

Други продукти предлагани от Тефал:

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart