7 Най-добри щори ден и нощ

Така наречените щори ден и нощ имат две позиции. Дневната позиция е предназначена да пропуска светлина и да осигурява уединение през деня, докато нощната е предназначена да блокира светлината и да осигурява уединение през нощта.

Но как да изберете коя да вземете?

Зависи от вашите нужди. Ако имате нужда от уединение през деня, но искате да можете да пропускате светлина, тогава по-светли щори са добър вариант.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е материалът. Има щори ден и нощ, които обикновено са изработени от светли материали като бяло или кремаво, както и по-тъмни материали като черно или кафяво. Отново, това е въпрос на лични предпочитания и какво ще работи най-добре във вашия дом.

И накрая, помислете за стила на щорите. Някои от моделите са по-прости и функционални, докато други могат да бъдат по-декоративни и стилни. Така че, ако търсите нещо, което ще прави впечатление във вашия дом, по-луксозните ще са най-подходящи.

Топ 7 най-добри модели щори ден и нощ

Щорите ден и нощ са продукт, който е на пазара от известно време и популярността им продължава да расте. Те предлагат много предимства, които другите видове щори за прозорци не предлагат. Те са много лесни за монитиране и могат да бъдат сложени от всеки, независимо от неговото ниво на опит.

В допълнение, те са много гъвкави. Могат да се използват във всяка стая в къщата и могат лесно да бъдат персонализирани, за да отговарят на всеки размер прозорец. Те също са много лесни за почистване дори само с помощта на обикновена прахосмукачка.

По-долу са нашите топ 7 избора за най-добри щори ден и нощ:

1. Щори ден и нощ Sunpro мока

Ако търсите стилен и практичен начин да контролирате светлината в дома си, щори ден и нощ Sunpro ще ви помогнат. Те са изработени от 100% полиестер и се отличават с цветова схема мока, която ще допълни всеки декор.

Уникалната материя е направена от редуващи се прозрачни и непрозрачни ивици, което ви позволява да контролирате количеството светлина, което влиза в помещението.

Щора Sunpro може да се монтира чрез залепване, затягане или завинтване и се предлага с комплект за безопасност на децата за спокойствие.

Изберете от механизми за управление с дясна или лява ръка и се насладете на системата за странично опъване, която държи щората на място при отваряне или накланяне на прозореца.

2. Casa Deco Logistics Day & Night

Casa Deco Logistics са чудесен начин лесно да промените облика на дома си. Тези щори ден и нощ са изработени от полиестер и са полупрозрачни с принт на кафе и капочино, който ги прави идеални за използване във всяка стая.

Те позволяват на светлината да се филтрира, като същевременно осигурява уединение, което ги прави универсален вариант за всяко пространство.

Също се монтират лесно и се доставя с всички необходими елементи за монтажа и се предлагат в различни размери, така че можете да намерите идеалната за вашия дом.

Casa Deco Logistics предлагат модели с различни цветове, така че можете да намерите идеалната, който да подхожда на интериора на вашия дом. Тя може да осигури уединение и да ви помогне да поддържате дома си прохладен през лятото.

3. Щори ден и нощ Solis

Търсите универсална и стилна щора, която може да се използва във всяка стая? Тогава щората Solis Day and Night е перфектният избор за вас! Това е комбинация от два вида щори – ролетни и венециански щори – така че не е нужно да избирате между тях.

Solis е изработена от 100% полиестер, така че е издръжлива и лесна за почистване. Стандартната ширина на лентата означава, че ще пасне на повечето прозорци, а цветът на механизма е бял, така че ще се слее с вашия съществуващ декор. Функцията за регулиране на размера означава, че можете да персонализирате прилягането на щората към вашия прозорец.

Щората ден и нощ на Solis е чудесен избор за тези, които искат универсална и стилна щора, която може да се използва във всяка стая.

4. Ролетна щора Ден и Нощ, Еxclusiv 5751

Тази ролетна щора е изработена от висококачествени материали и се монтира лесно. Тя предлага уникална система ден и нощ, която ви позволява да регулирате нивото на светлина във вашата стая.

Изработена е от полиестер и се предлага в многоцветен прозрачен десен. Тази ролетна щора е чудесен вариант за всяка стая във вашия дом. Тя е функционална и стилна и може лесно да се управлява с прикрепеното въже.

Системата ден и нощ е чудесен начин да промените нивото на светлината в стаята си, за да отговаря на вашите нужди. Независимо дали искате да е по-светло за дневни дейности или по-тъмно за сред дневна релаксация, тази система улеснява получаването на идеалното осветление за всяка ситуация.

Монтира лесно, като се изреже по размер и се монтира върху рамката на прозореца. Тази ролетна щора е чудесен начин да добавите стил и функционалност към вашия дом.

Изработена е от висококачествени материали и се предлага в различни цветове, за да пасне на вашия интериор. Освен това е лесна за монтиране и използване, което я прави чудесен избор за всеки дом.

5. Casa Deco Logistics

Щори ден и нощ Casa Deco са идеален начин за управление на светлината във вашия дом, осигурявайки уединение и стил в еднаква степен. Тази система е полезна, защото ви позволява да контролирате количеството светлина, което влиза в стаята ви.

През деня можете да пуснете светлина, за да озарите пространството, а през нощта можете да блокирате видимостта, за да създадете по-спокойна атмосфера.

За да ги монтирате, просто ги изрежете по размер и ги монтирайте върху рамката на прозореца. С бели аксесоари и полупрозрачни материали са идеални за всяка стая във вашия дом.

6. Sunpro Deluxe

Щора ден и нощ Sunpro Deluxe в цвят капучино меланж е отличен избор за тези, които ценят лукса и комфорта. Тя е изработена от висококачествени материали и осигурява превъзходен контрол на светлината, което я прави перфектна както за дневна, така и за нощна употреба.

Монтажът ѝ е много лесен, което я прави чудесно допълнение към всеки дом. Монтира се лесно върху рамката на прозореца със специалната монтажна шина. Ширината на щората е посочения размер, а размерът на плата е с 4 см по-малък.

Предлагат в два варианта – със закопчаващи се държачи (до 120 см ширина) или с винтове. Механизмът за управление на щората се поставя от дясната или лявата страна при монтажа.

7. Сиви щори ден и нощ

Sunpro Day and Night Deluxe са практични щори на прозорци. Те са лесни за инсталиране и работа и се предлагат в различни цветове, материи и размери, за да паснат на всеки интериор. Sunpro Day and Night Deluxe е чудесен избор за тези, които искат универсална, стилна щора, която ще осигури уединение и контрол на светлината.

Тя е изработена от 100% полиестерен плат в цвят сив меланж. Може да се монтира с държачи или винтове, а контролният механизъм може да бъде поставен от дясната или лявата страна. Посоченият размер е ширината на щората; размерът на плата е -4см.

Sunpro Day and Night Deluxe е чудесен начин да добавите функционалност и стил към вашия дом. Това е достъпна, лесна за използване щора ден и нощ, която ще ви служи вярно с години.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart