4 Най-добри професионални плочи за палачинки

Когато инвестирате в професионална плоча за палачинки, е важно да вземете предвид определени спецификации и характеристики.

Вашият уред трябва да може да работи като професионално оборудване за готвене, както и да бъде по възможност многофункционален.

Чугунът осигурява най-добрата топлинна мощност, така че е добре да се уверите, че вашата професионална плоча за палачинки е оборудвана с дебела чугунена плоча. Тя трябва да е достатъчно дебела, за да акумулира достатъчно топлина, за да осигури равномерното и разпределение.

Необходим е прецизен контрол на температурата за постигане на равномерен резултат при готвене; това може да се постигне с чувствителен термостат, който ще контролира цялостното готвене на тънки продукти като палачинки, чапати и други продукти от брашно.

Топ 10 най-добри професионални плочи за палачинки

1. Професионална плоча за палачинки Yato

Професионалната плоча за палачинки с мощност 3000 вата и диаметър 400 мм има незалепващо покритие и произвежда палачинки, които са равномерно изпечени. Тази машина е идеална за приготвяне на пържени пайове или колбаси.

Мощният нагревател се управлява от потенциометър за работна температура между 50 и 300°C, разположен на предния панел. До него има превключвател, защитен от пръски, който ви позволява да изключите устройството, без да изваждате захранващия кабел от електрическата мрежа. Вграденият предпазител предпазва устройството от прегряване.

Машината е с размери 450x470x220 mm и тежи 13 килограма. Благодарение на рамката му, която е изработена от висококачествена неръждаема стомана, това устройство се почиства и поддържа лесно. Има и подвижно чекмедже, което може лесно да се почиства.

Крачетата в долната част на уреда спомагат за поддържането му в стабилна позиция на масата. Комплектът включва дървена шпатула за равномерно разпределяне на тестото върху повърхността.

2. Професионална плоча за палачинки vidaXL

С този професионален модел ще бъде лесно и удобно да приготвите вашите вкусни палачинки. Този продукт е идеален за професионалисти и ентусиасти, които искат да работят по бързо и лесно.

Плочата за палачинки vidaXL е създадена да издържи дълго време. Тя е здрава и надеждна. Корпусът ѝ е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е устойчива на надраскване и издръжлива. Чугунената плоча е направена със специално незалепващо покритие, което я прави лесна за използване.

След свързване в захранването, зеленият индикатор ще светне и можете да настроите термостата на подходящата температура. Когато оранжевият индикатор на устройството започне да свети, това означава, че то започва да загрява.

vidaXL е мощен модел, който загрява бързо благодарение на мощността си от 3000 вата. Разполага с изтегляща се дренажна тава за лесно почистване и дървена разпръсквачка за тесто за равномерно разпределяне на тестото върху повърхността.

3. Hendi

Hendi е професионален уред за приготвяне на палачинки. Плочата за печене ø400 мм от чугун с незалепващо покритие е чудесен избор за печене. Повърхността има много равномерно разпределение на топлината. Това включва дървена шпатула за равномерното разпръскване на тестото.

Корпусът е от неръждаема стомана, а работната температура на този уред може да се регулира непрекъснато от 50 до 250 градуса.

4. Hendi Revolution

Тази професионална плоча за палачинки има голяма повърхност за готвене. Този модел е перфектен за сладкарница или заведение за хранене, което сервира различни ястия, включително палачинки. Нейният специален дизайн осигурява равномерно разпределение на топлината върху повърхността за готвене, което я прави лесна за работа и надеждна във времето.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart