Избор на прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване

Търсите ли прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване? Ако е така, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да направите покупката си.

Първо, трябва да се съобразите с вида на подовата настилка, която имате в дома си. Ако имате килим, тогава ще ви трябва прахосмукачка, която е специално предназначена за подове с мокет. От друга страна, ако имате дърен под или плочки, тогава ще ви е необходим модел, който е предназначен за тези видове повърхности.

След това трябва да решите колко голяма площ трябва да може да почиства. Ако имате голям дом, тогава ще ви трябва прахосмукачка, която има голяма кофа за боклук и може да покрие голяма площ. Ако обаче имате по-малък дом, тогава можете да се измъкнете с прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване, която има по-малък капацитет и може да покрие по-малка площ.

И накрая, трябва да решите какви функции искате във вашия модел. Някои прахосмукачки се предлагат със специални функции като HEPA филтри или самопочистващи се четки. Други имат по-основни функции като контрол на засмукването и почистване на ръбовете. Изберете функциите, които са най-важни за вас, и след това сравнете моделите, които предлагат тези функции.

Топ 10 най-добри прахосмукачки робот за сухо и мокро почистване

Ако търсите прахосмукачка робот, която може да се справи както със сухо, така и мокро почистване, тогава вижте нашите предложения. Тук ще разгледаме 10-те най-добри прахосмукачки роботи на пазара, които могат да се справят с лекота и с двата вида почистване.

1. Прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване Roborock S7

Roborock S7 е чудесен вариант за разглеждане. Тази прахосмукачка се предлага с ултразвукови сензори, които й помагат да навигира из дома ви. Има и батерия 5200mAh, която му позволява да работи до 2,5 часа с едно зареждане. В допълнение, контейнерът за прах на тази прахосмукачка е 470 ml, докато контейнерът за вода е 300 мл. Това го прави идеален за домове с домашни любимци или деца. Освен това всмукателната мощност на тази прахосмукачка е 2500 Pa, което е чудесно за събиране на мръсотия, прах и косми. Освен това тази прахосмукачка има WiFi свързаност, така че можете да я управлявате с вашия смартфон. И накрая, прахосмукачката е черна на цвят.

2. Roborock Cleaner S5 MAX

Когато мислите за прахосмукачка робот, може да си представите малко, кръгло устройство, което се движи по пода, изсмуквайки прах и мръсотия. Но Roborock Cleaner S5 MAX е съвсем различен звяр. Тази мощна машина е предназначена както за сухо, така и за мокро почистване и дори може да избърше пода вместо вас.

Можете да я управлявате чрез WiFi, и има огромна мощност от 58 W. Освен това разполага с LiDar навигация за прецизно почистване и се предлага с виртуална стена за създаване на зони без почистване във вашия дом. И ако това не е достатъчно, тя също така автоматично ще допълни собствения си воден резервоар, когато започне да се изчерпва. Предлага се в елегантен бял цвят, който ще пасне на всеки декор.

Roborock Cleaner S5 MAX е добър избор за всеки, който иска чист дом, без да си мръдне пръста. Моделът е пълен с функции, които го правят лесен за използване и надежден, а освен това изглежда страхотно. Ако търсите машина от най-висок клас, която ще улесни живота ви, Roborock Cleaner S5 MAX е този за вас.

3. Робот прахосмукачка за сухо мокро почистване Roborock Q7Max

Ако търсите висококачествена роботизирана прахосмукачка, Roborock Q7Max ще бъде отличен вариант за вас. Този модел е пълен с функции и върши отлична работа при почистване, което го прави чудесен избор за всеки, който иска безпроблемен начин да поддържа дома си чист.

Тази машина е много мощна и може да почиства, да навигира с помощта на LiDAR и има всмукателна мощност от 4200 Pa. Освен това има 4 сензора, които й позволяват да създава 3D карти.

Прахосмукачката също има издръжлива батерия, голям контейнер за прах и контейнер за вода за още повече почистваща сила.

Има много предимства от използването на прахосмукачка Roborock. От една страна, можете да създадете забранени зони и зони без моп, което ви позволява да персонализирате зоните, които искате да бъдат почистени и кои не. Освен това има 30 настройки за обема на водата, така че можете да контролирате колко течност използва по време на мопене. Ако искате универсална и мощна прахосмукачка, която също така изглежда страхотно, Roborock Q7Max е идеалният избор.

4. Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

ТОП 10 прахосмукачки робот Xiaomi

Тази машина е проектирана да почиства както сухо, така и мокро и може да покрие до 250 квадратни метра с едно зареждане.

Q7Max е с нископрофилен дизайн, което улеснява почистването под дивани, легла и мебели. Прахосмукачката се предлага и със станция за автоматично изпразване и опция за моп, което я прави още по-гъвкава и удобна.

Тази прахосмукачка има 4000Pa всмукателна мощност, което улеснява премахването на мръсотия и прах. Но това не е всичко, Q7Max разполага и с откриване на препятствия. Тя е оборудвана с високо прецизна 3D технология, която й позволява да избягва препятствията по пътя си, което ви прави още по-лесно да поддържате дома си чист.

5. Прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване CONGA 2290 Panoramic

Искате прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване, CONGA 2290 Panoramic може да е добър вариант за вас. Този модел има мощно засмукване, което е чудесно за домове с домашни любимци. Освен това има Wi-Fi връзка, така че можете да го управлявате от вашия смартфон.

Този продукт включва също моп и контейнер за вода, за да улесните почистването на пода. Има лазерно сканиране и технология Virtual WALL (виртуална стена) за лесна навигация из дома ви.

6. Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH

Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH ​​е оборудвана с 4 почистващи функции, което я прави идеална както за сухо, така и за мокро почистване. Със своето мощно засмукване и разнообразни възможности за почистване, тази прахосмукачка робот е идеална за поддържане на дома ви чист и без прах.

Aqua Force 2 в 1 е мощна система, която може лесно да отстрани дори най-упоритите замърсявания. Светлинният индикатор за пълна торба на машината ви уведомява кога торбата е пълна, така че не е нужно да се притеснявате от препълването й, а фактът, че резервоарът за вода е подвижен, улеснява пълненето му, когато е необходимо.

Сензорът против падане я предпазва от случайно повреждане, докато сензорът против сблъсък предотвратява блъскането на машината в мебели или други препятствия.

Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH ​​е високоефективна и универсална машина, която може бързо и лесно да се справи дори с най-трудните задачи за почистване.

7. Прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване OBERON

Прахосмукачката робот OBERON е със сухо мокро почистване. Тя има V-образна основна четка, която й помага да се движи из дома ви по по-ефективен начин.

Тази прахосмукачка има доста дълъг живот на батерията – може да работи до 110 минути с едно зареждане.

Ако трябва да почистите по-голяма площ, магнитните сензори и лента на OBERON ще помогнат да остане в зададените от вас граници.

Моделът OBERON е чудесен избор, ако търсите решение за поддържащо почистване 2 в 1. Може да се справи с обичайните замърсявания, което го прави универсален вариант за всеки дом.

8. Attractive AMIGO

Attractive AMIGO ще ви позволи да бъдете по-универсални и ефективни в почистването. Това е чудесен избор за всеки, който търси висококачествен, стилен и достъпен модел.

Със своя елегантен дизайн и мощна производителност, Attractive AMIGO е перфектен за всеки, който се нуждае от надежден и достъпен модел.

Има функция, която му позволява автоматично да се презарежда, така че да може непрекъснато да почиства вашите подове.

Предлага се с две странични четки, които ѝ помагат да достигне до всички тесни пространства във вашия дом.

HEPA филтърът ще премахне всички алергени от въздуха, а дистанционното управление ще ви позволи да го управлявате от всяка точка на помещението. Този модел също е много достъпен, което го прави чудесен избор за всеки с ограничен бюджет.

9. Прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH

Rowenta X-Plorer Serie 50е много повече от прахосмукачка! Тази мощна малка машина има три почистващи функции – мокро, сухо и Aqua Force – което я прави перфектна за всяко почистване. Плюс това идва с безплатно приложение Rowenta Robots (iOS и Android) за лесна работа.

Rowenta X-Plorer Serie 50 е проектирана специално за собственици на домашни любимци. Предлага се с четка Animal Turbo, която помага за премахване на косми от домашни любимци от килими и тапицерия. Освен това филтърът HEPA улавя 99,9% от алергените от домашни любимци за по-здравословна домашна среда.

Това, което наистина отличава Rowenta X-Plorer Serie 50 е нейната система Aqua Force. Тази уникална функция използва вода за почистване на вашите подове, осигурявайки по-дълбоко почистване от традиционните роботи прахосмукачки. И тъй като системата Aqua Force се управлява от приложението Rowenta Robots, можете да персонализирате вашето почистващо изживяване, за да отговаря на вашите специфични нужди.

Независимо дали търсите мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване или универсална машина, която може да се справи с всякакви почистващи задачи, Rowenta X-Plorer Serie 50 е идеалният избор.

10.  Roborock E5

Roborock E5 е един от най-достъпните роботи прахосмукачки за сухо и мокро почистване на пазара и се предлага с Wi-Fi свързаност, така че можете да го управлявате с вашия смартфон. Мощността на батерията е 5200 mAh и може да работи до 2,5 часа.

Тази прахосмукачка е достатъчно мощна, за да почисти площ до 200 кв.м. и има специална функция за още по-лесно почистване на килими. Приложението ви дава пълен контрол върху управлението ѝ, а можете да използвате вградените бутони или специално дистанционно управление.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart