10 Най-добри прахосмукачки Бош

Прахосмукачките Бош са сред най-добрите на пазара. Те предлагат страхотна стойност за цената си и са надеждни и издръжливи. Въпреки това, с толкова много налични модели на пазара може да е трудно да направите своя избор. Ето няколко съвета как да изберете подходящата за вас прахосмукачка Бош.

Първо, помислете какъв тип прахосмукачка ви е необходима. Предлагат се вертикални, без торба и ръчни модели. Всеки вид има своите предимства и недостатъци, така че изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

След това помислете за функциите, от които се нуждаете. Прахосмукачките Бош се предлагат с различни функции, като HEPA филтри, торби за прах и работа без кабел. Изберете функциите, които са най-важни за вас.

И накрая, помислете за бюджета си. Цените на прахосмукачките Бош варират от около 200 до над 2000 лв. Изберете модела, който отговаря на вашия бюджет и предлага функциите, от които се нуждаете.

ТОП 10 прахосмукачки Бош

Бош е водещ производител на качествени прахосмукачки и предлага широка гама от модели, които да отговарят на вашите нужди. Ето 10 от най-добрите налични прахосмукачки Бош:

Гласували0

1. Перяща прахосмукачка Бош BWD41740

Универсална прахосмукачка Bosch BWD41740 е предназначена както за мокро, така и за сухо прахосмукачка. Тази прахосмукачка с мощност 1700 W се предлага със специален комплект аксесоари за мокро и сухо почистване, което я прави идеална за килими, тапицерии и различни видове подови настилки.

Турбо четката, въртяща се с висока скорост, изправя сплесканите влакна за по-ефективно почистване на килима.

Оборудвана с голям 5-литров резервоар за вода, тя ви позволява да почиствате големи повърхности без прекъсване. Освен това нейният миещ се EPA филтър осигурява подобрено качество на въздуха.

Функцията за автоматично прибиране на кабела допринася за удобството. Комбинацията от всички тези функции прави тази прахосмукачка Bosch идеален избор за всяко домакинство.

2. Вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113

Вертикалната прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113 е друг изключителен избор, особено за тези, които търсят гъвкавост в рутинното си почистване.

Захранвана от 18V батерийна система, която е съвместима с всички продукти на Bosch от гамата Home & Garden, тази прахосмукачка осигурява до 30 минути непрекъснато почистване.

Независимо дали почиствате подове, тапицерия или дори интериора на колата си, удобните аксесоари я правят лесно. Отличителна черта на тази прахосмукачка Бош е нейната трикратна система за филтриране, която гарантира, че изходящият въздух е по-чист от въздуха, който дишате, като улавя 99,9% от фините прахови частици.

3. Вертикална прахосмукачка Бош 2 in 1 Unlimited Serie 8 Gen 2 BBS8213W

Вертикалната прахосмукачка Bosch Unlimited Serie 8 Gen 2 BBS8213W е мощна машина 2 в 1, която предлага както висока производителност, така и гъвкавост.

Оборудвана с една моторизирана четка AllFloor HighPower LED, тя може да почиства всички видове подове. Моторът TurboSpin с 10-годишна гаранция гарантира надеждност и по-дълъг живот.

Уникална характеристика на тази прахосмукачка Bosch са нейните три интуитивни режима на работа, които се адаптират към различни задачи за почистване. Освен това прахосмукачката може да се похвали и с хигиеничен филтър с патрон Pure Air, предлагащ изключителна 99,99% филтрация за по-чист отработен въздух от околния въздух.

С 45-минутен живот на батерията и система EasyClean, тази прахосмукачка съчетава производителност и удобство.

4. Перяща прахосмукачка Bosch BWD421PRO

Прахосмукачката Bosch BWD421PRO е основен инструмент за вашия арсенал за почистване. С мощност от 2100 W, тази прахосмукачка на Bosch има арсенал от функции, които правят почистването лесно.

Нейните специално проектирани аксесоари за мокро и сухо почистване могат да се справят с всяка бъркотия, от пране на килими и тапицерия до прахосмукачка с течности и почистване на паркет и килими. С помощта на турбо четката премахването на прах и косми от килимите става много по-лесно.

Благодарение на високоскоростното въртене на турбо четката, компресираните влакна се изправят, което гарантира, че вашите килими се почистват по-ефективно. Освен това, BWD421PRO разполага и с четка за паркет, която осигурява ефективно и нежно почистване на всички деликатни подови повърхности.

Този уред със своя елегантен черно-бял дизайн може да почиства по-големи площи без прекъсване, благодарение на големия си 5-литров резервоар за вода.

5. Вертикална прахосмукачка Bosch BCH3K210

Следващата по ред е вертикалната прахосмукачка Bosch BCH3K210. Тази е проектирана за максимална гъвкавост и се предлага с вградена безжична прахосмукачка, която може да се използва самостоятелно.

С време на работа до 50 минути можете да почиствате различни повърхности от килими до твърди повърхности с лекота. Миещият се филтър осигурява дълготрайност на прахосмукачката, което я прави издръжливо и здраво допълнение към рутинното ви почистване.

Тази кафява прахосмукачка е с капацитет от 0,4 литра и включва също стандартна четка, четка за тапицерия и аксесоар за тесни места.

6. Прахосмукачка без торба Bosch 3A BGS05A220

Прахосмукачката без торба Bosch 3A BGS05A220 е друг забележителен продукт от линията прахосмукачки на Bosch. Със своите 700 W мощност осигурява превъзходно почистване.

Хигиенният филтър PureAir гарантира, че въздухът във вашия дом остава чист и без прах, а нейният 1,5-литров контейнер за прах намалява честотата на изпразване, като ви предлага допълнително удобство. С технологията Easy Clean поддръжката на тази прахосмукачка Bosch е безпроблемна.

7. Bosch BCHF216S

Pro Power BGL6POW2 е мощна с 850 W мотор и се предлага с турбо четка за оптимално почистване. Тази прахосмукачка Bosch има функция за регулиране на мощността точно на дръжката, което ви позволява лесно да я променяте в зависимост от задачата за почистване.

Хигиеничният HEPA филтър на прахосмукачката осигурява 99,95% отстраняване на фини прахови частици, бактерии и замърсители на въздуха, като гарантира, че въздухът във вашия дом остава чист.

Торбата за прах AirFresh предотвратява появата на неприятни миризми в дома ви, а мултифункционалната четка позволява лесно почистване на труднодостъпни места. Системата PowerProtect осигурява висока производителност дори когато торбата за прах е пълна, намалявайки последващите разходи.

С матово черно покритие и LED осветление, тази прахосмукачка е не само функционална, но и стилна.

8. Bosch BHN14L, 14,4 V NiMH

BCHF216S е авангардно допълнение към рутинното ви почистване, което съчетава технологията с удобството. Тази почистваща машина 2 в 1 включва както ръчна, така и вертикална прахосмукачка в едно, компактно устройство, продукт на безмилостния ангажимент на Bosch за гъвкавост и ефективност.

Тази прахосмукачка Bosch работи с литиево-йонна технология, доказателство за издръжливост и производителност и предлага удължен живот на батерията и кратко време за зареждане за лесна употреба.

Този модел е като да имате два уреда в един. Включва ръчна прахосмукачка за бързо и удобно почистване на място, а интегрираната му самостояща функция улеснява лесното съхранение и зареждане. Системата EasyClean се отличава със своя дизайн, опростявайки разглобяването и почистването на въртящата се четка.

Благодарение на максималната ѝ гъвкавост, можете да почиствате около и под мебелите с лекота, а лекият ѝ дизайн, съчетан със системата EasyClean, прави употребата, съхранението и почистването лесно. С време на работа до 40 минути можете да се погрижите за всички повърхности без необходимост от презареждане.

9. Прахосмукачка с торба Bosch Pro Power BGL6POW2

Ръчната прахосмукачка Bosch BHN14L е компактно и гъвкаво решение за бързо почистване без усилие. Нейната система с висок въздушен поток предлага ефективно почистване и филтриране. Захранвана от NiMH акумулаторни батерии, тази прахосмукачка Bosch осигурява до 12 минути постоянна работа за бързо почистване.

Снабдена с миещ се филтър и лесен за изпразване контейнер за прах, тази ръчна прахосмукачка е проектирана за удобство и хигиена. Тя е вашият идеален съюзник за почистване на място, с допълнителното предимство, че няма кабели, за които да се притеснявате.

Уреда се предлага и с накрайник за ъглите, за да сте сигурни, че достигате до всяка цепнатина, и индикатор за зареждане на батерията, за да ви информира за състоянието на захранването му.

10. Прахосмукачка за мокро и сухо почистване BOSCH GAS 35 L SFC+ Professional

GAS 35 L SFC+ е многофункционален уред, предназначен за мокро и сухо почистване. Нейният уникален дизайн е в съответствие със стандартите на ЕС за защита на работниците, което ѝ носи сертификат за безопасна прахосмукачка в прах клас “L”. Захранва се от мощен 1380 W мотор, който осигурява най-добрите в класа си резултати при събиране на прах.

Отличителна черта на тази прахосмукачка Bosch са нейните вградени държачи за кабел и маркуч, заедно с широка гама от консумативи. Нейната здрава ходова част улеснява лесното транспортиране, а колелата, които не оставят следи са нежни към вашия под. Освен това прахосмукачката се предлага с функция за полуавтоматично почистване на филтъра за бързи работни резултати, допринасяйки за по-чиста работна среда.

Нейната антистатична функция помага за предотвратяване на електростатично зареждане, осигурявайки по-безопасно почистване. Прахосмукачката разполага и с автоматично изключване при достигане на максималното ниво на течността, предпазвайки вашето устройство от евентуална повреда.

Предлага и с набор от специализирани аксесоари, включително накрайник за фуги, плосък нагънат филтър, торбичка за отпадъци и комплект накрайници за под, за улесняване на задачите за цялостно почистване.

Професионалната прахосмукачка Bosch GAS 35 L SFC+ не само въплъщава функционалност и гъвкавост, но също така е шампион на комфорта и удобството. Тя предефинира какво трябва да бъде една прахосмукачка Bosch: перфектна комбинация от мощност, ефективност и изобретателност.

10 Total Score

Оценка: 4 (2 Гласа)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart