ТОП 10 прахосмукачки робот Xiaomi

Едни от най-добрите роботизирани уреди за почистване са моделите прахосмукачки робот Xiaomi. Те са много ефективни и могат да почистят дома ви за минути. Има много характеристики, които отличават тези почистващи устройства от останалите. Например, тяхното мощно засмукване може да се справи с всички видове мръсотия и отломки. В допълнение, те са оборудвани със система за самопочистване, която гарантира, че вашият дом е винаги чист.

Тези прахосмукачки също са много тихи и няма да ви безпокоят, докато спите или работите. Освен това те са много лесни за използване и можете да ги управлявате от вашия смартфон. Най-хубавото на тези почистващи уреди е, че те са много достъпни и можете да ги получите за малка част от цената на други марки.

Топ 10 най-добри роботи прахосмукачки Xiaomi

Ако търсите качествена прахосмукачка робот Xiaomi, вижте няколко добри предложения.

1. Прахосмукачка робот Xiaomi Lydsto R1

Никой не обича да чисти, това е скучна работа. Но какво ще стане, ако има начин да я направите по-малко скучна? Xiaomi създаде прахосмукачката-робот Lydsto R1, за да направи точно това.

Прахосмукачка робот Xiaomi Lydsto R1 е с автоматичен контейнер за отпадъци, използва лазерна навигация и WiFi свързаност, за да почисти вашите подове вместо вас. Освен това има функция за подпомагане на картографирането, която ѝ позволява да почиства по-ефективно. Освен това може да извършва както сухо, така и мокро почистване, така че не е нужно да се притеснявате за разливи.

И с работно време до 200 минути, тя може да се справи дори с най-големите бъркотии. Освен това е тиха, с ниво на шум от само 69 db. И когато е готова с почистването, автоматично се изпразва в контейнера за отпадъци.

Ако търсите начин да направите почистването по-малко скучна работа, Lydsto R1 е идеалното решение.

2. Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot W10

Търсите прахосмукачка робот Xiaomi, която е мощна и ефективна? Не търсете повече, защото Xiaomi Dreame Bot W10 е тази прахосмукачка ще предложи най-доброто почистване за вашия дом.

Високата засмукваща мощност от 4000 Pa и капацитет на батерията от 6400 mAh улесняват почистването на до 300 кв.м.

Благодарение на функцията за свързване с Amazon Alexa може да се използва за гласово управление! Ако търсите прахосмукачка, която може да улесни живота ви, Xiaomi Dreame Bot W10 ще бъде идеалният избор за вас! Тя е мощна, ефективна и лесна за използване, което я прави чудесен избор за всеки, който търси уред с най-високо качество.

3. Мі Robot Vacuum Мop 2 Рrо РlusПрахосмукачките роботи стават все по-популярни и има защо. Те предлагат удобен начин да поддържате подовете си чисти, без да се налага да си мръднете пръста. Хіаоmі Мі Robot Vacuum Мop 2 Рrо Рlus е първокласен модел, който предлага няколко функции, които го отличават от конкуренцията.

Първо, Хіаоmі Мі Robot Vacuum Мop 2 Рrо Рlus е оборудвана с Wi-Fi свързаност, така че можете да го управлявате от вашия смартфон или таблет. Освен това има LDS лазерна навигация, която му позволява да почиства по-ефективно. Всмукателната ѝ мощност е впечатляващите 3000Pa, а мощността на батерията е 5200mAh. Това означава, че може да работи до 180 минути с едно зареждане.

4. Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Mop PRO

Ако търсите висококачествен модел, определено трябва да разгледате Xiaomi Mi Mop PRO. Той е един от най-добрите на пазара и определено ще улесни много вашите задачи по почистване.

Тази универсална комбинация от прахосмукачка и моп е идеална за поддържане на вашите подове чисти. Независимо дали имате работа със сухи отпадъци или разливи, този уред може да ви помогне да свършите работата бързо и лесно.

Функцията WI-FI на вашата прахосмукачка ви позволява да я управлявате с вашия смартфон. Моторът от 33 W клас A +++ осигурява мощно засмукване. LSD лазерната навигационна система гарантира, че прахосмукачката се движи из стаята ви по ефективен начин. Функцията за разпознаване на стая на прахосмукачката й позволява да начертае вашата стая и да я почиства по-ефективно. Това се прави от прахосмукачката с помощта на сензори за откриване на границите на помещението и след това създаване на карта на района.

Съвместимостта с Google Assistant и Alexa ви позволява да управлявате прахосмукачката само с гласа си. Това я прави много по-удобна и лесна за използване, особено ако ръцете ви са пълни или сте заети с нещо друго.

5. Dreame D9 Pro

Търсите ли мощен модел, който може да се справи дори с най-упоритите замърсявания? Ако е така, тогава трябва да проверите Dreame D9 Pro. Тази невероятна малка машина се предлага с мощност на почистване 4000 Ra, 4 регулируеми нива на засмукване и мощна батерия от 5200 mAh.

Освен това може да се управлява чрез Smart App или гласово управление с Amazon Alexa. И ако това не е достатъчно, има и 3 нива на водния поток за по-голяма почистваща мощност.

Така че, ако търсите прахосмукачка робот от най-висок клас, която може да се справи и с най-предизвикателните задачи за почистване, тогава Xiaomi Dreame D9 Pro е идеалният избор за вас.

6. Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Прахосмукачката Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop е чудесен начин да поддържате подовете си чисти. Тя разполага с мощен вакуумен двигател, който може да засмуква мръсотия, прах и отломки, както и функция за моп, която може да помогне за почистване на разливи и други замърсявания.

Уредът е оборудван и със сензори, които му помагат да се движи из дома ви, което го прави чудесен вариант за поддържане на подовете ви чисти и подредени без ваша намеса.

Тази прахосмукачка робот има голям капацитет на засмукване до 2500 Pa и батерия с капацитет 2400 mAh, което я прави мощна и ефективна, но предлагана на доста изгодна цена.

Уредът може да преодолява препятствия с височина до 2 см, и има възможност за почистване на филтрите за прах.

7. Mi Robot Vacuum-Mop 2

На седма позиция ви представяме Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. Този невероятен продукт беше представен от Xiaomi през 2019 г. и е един от най-достъпните им продукти. Размерите са 35.3 x 35 x 8.1 cm и тежи само 3.9 kg.

Дизайнът ѝ е много елегантен, има бял цвят с черна рамка. Горната част е изработена от пластмаса, а долната е от метал, което прави продукта много устойчив. Контролният панел се намира в горната част на машината, където можете да видите бутона за захранване, бутона за стартиране и бутона за връщане.

Този уред е много лесен за използване, просто трябва да натиснете бутона за захранване и след това бутона за стартиране и той ще започне да почиства автоматично. Има много мощна всмукателна мощност от 2700 Pa и може да покрие площ от 150 кв.м. Батерията е 3200mAh и може да работи около 2 часа без зареждане.

Има 4 основни режима на почистване: автоматично, зигзаг, ръб и точково. В автоматичен режим прахосмукачката ще почисти сама цялата къща. В зигзагообразен режим прахосмукачката ще се движи на зигзаг, за да почисти пода по-задълбочено. В режим “ръб” прахосмукачката ще почиства по краищата на помещението. А в точков режим прахосмукачката ще почисти старателно малка площ.

8. Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Mop Essential

Първо, Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Mop Essential има интелигентна система за планиране на маршрута за почистване. Това означава, че може да начертае вашия дом и да планира най-ефективния маршрут за почистване. Това е страхотна функция, ако имате голям дом или ако имате домашни любимци, които са склонни да правят бъркотии в различни зони.

Второ, Mi Mop Essential има висока всмукателна мощност от 2200Pa. Това е чудесно за събиране на косми от домашни любимци, прах и други отпадъци. Всмукателната мощност може да се регулира на четири различни нива, така че можете да изберете правилната настройка за вашите нужди.

Трето, Mi Mop Essential има тройна система за филтриране. Това включва найлонов филтър, гъбен филтър и HEPA филтър. Тази система върши отлична работа за улавяне на прах и алергени, така че можете да дишате по-лесно.

Четвърто, Mi Mop Essential има 2500mAh Li-Ion батерия. Това осигурява достатъчно мощност за до час и половина почистване. Когато батерията е изтощена, Mi Mop Essential ще се върне към докинг станцията си за презареждане.

Като цяло Xiaomi Mi Mop Essential е страхотна прахосмукачка робот. Тя има много функции, които я отличават от конкуренцията. Ако търсите една от тези машинки, трябва да добавите Mi Mop Essential във вашия списък за пазаруване.

9. Вижте най-добрите прахосмукачки робот

Разгледайте нашата селекция от най-добрите прахосмукачки роботи на пазара, от евтини до скъпи варианти.

Събрахме най-добрите прахосмукачки роботи от от известни марки. Независимо дали търсите опция от висок клас или нещо по-бюджетно, ние ви предлагаме модели от различен ценови диапазон.

10. Mi Mop 2 Lite

Всички знаем колко досадно е да се движите наоколо с тежки уреди само за да почистите с прахосмукачка или да избършете пода. С Xiaomi Mi 2 Lite можете да се сбогувате с тези досадни дни! С тегло от само 3,1 кг, този робот прахосмукачка и моп е вашият перфектен спътник в почистването у дома.

Нещо повече, Xiaomi Mi 2 Lite може да почиства и измива вашите подове едновременно – благодарение на своето мощно засмукване от 35 W и двойни резервоари за вода. И с максимална мощност на засмукване от 2200 Pa, тази малка машина е повече от способна да събира мръсотия, прах и косми без усилие.

Все още не сте убедени? Батерията от 2600 mAh също така осигурява до 110 минути работа, така че можете да сте сигурни, че домът ви ще бъде искрящо чист.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart