11 Най-добри перални със сушилня

Когато избирате пералня със сушилня, е важно да имате предвид размера на уреда и дали той ще пасне добре в предвиденото пространство. Не забравяйте предварително да измерите наличното пространство, за да знаете какъв размер да търсите.

Някои характеристики, които трябва да вземете предвид при закупуване на пералня със сушилня, включват размера на уреда, капацитета, вида на цикъла на пране и цикъла на сушене. Други характеристики, които може да са важни за някои купувачи, включват ниво на шум, енергийна ефективност и цена. Например, някои модели разполагат със сензори, които автоматично регулират времената на цикъла въз основа на размера на товара, докато други разполагат с парни цикли за по-дълбоко почистване.

Цената също е важно съображение при избора на пералня със сушилня, тъй като цената им може да варира от около 600 до над 4000 лева. Важно е да запомните, че моделите, които струват повече пари, често имат повече функции и по-добра производителност.

Топ 11 най-добри перални със сушилня

Ако сте в търсене на нова пералня със сушилня, ще е добре да разгледате нашите най-добри предложения. Ние проучихме десетки модели, за да ви помогнем да намерите най-добрия за вашите нужди.

Съставихме списък с 10-те най-добри перални със сушилня на пазара, за да можете да намерите идеалната за вашия дом. Тези модели идват от най-добрите марки и предлагат разнообразие от функции, които отговарят на вашите нужди.

Взехме предвид редица фактори, когато избирахме кои модели са най-добрите, като например колко дрехи могат да поберат, колко енергийно ефективни са и какви функции предлагат. Също така, разгледахме и отзивите на клиенти, за да видим кои перални със сушилня са най-популярни сред потребителите.

1. Пералня със сушилня Beko HTV8736XC0M

Пералня със сушилня Beko HTV8736XC0M е чудесен уред за тези, които искат да спестят време и място. Има голям капацитет и може да изпере и изсуши много пране за кратко време.

Функцията за пране е с капацитет 8 кг, а за сушене е с капацитет 5 кг. Тази машина има максимална скорост от 1400 оборота в минута и е енергийно ефективна, с клас А.

Технологията SteamCure е предназначена за безопасно отстраняване на гънки от деликатни дрехи, които изискват по-специални грижи.

Функцията Hygiene+ Wash&Dry не само почиства дрехите ви, но и елиминира бактериите за свеж и здравословен резултат. Този уред е много тих и ефективен благодарение на инвертора Motor ProSmart.

2. Indesit BDE761483XWSEEN

Пералня със сушилня Indesit BDE761483XWSEEN е чудесен уред за тези, които имат нужда от малко допълнителна помощ при прането. Този уред е идеален за тези, които имат натоварен начин на живот или за тези, които живеят в малко пространство.

Пералнята е лесна за използване, а сушилнята е много ефективна. Тази машина може да се справи с пране на 3-4 души наведнъж. Тя е капацитет 7 кг пране и 6 кг капацитет за сушене.

Максималната скорост на центрофугиране от 1400 RPM означава, че дрехите ви ще излязат доста изцедени и ще изсъхнат бързо, докато инверторният мотор гарантира, че машината работи тихо и ефективно. Този уред е икономичен, защото годишната му консумация на енергия е само 952 kWh.

3. Пералня със сушилня LG F4DT408AIDD

На пазара има голямо разнообразие от перални машини, така че може да е трудно да решите коя да закупите. Ако търсите пералня със сушилня, LG F4DT408AIDD е чудесен вариант.

Тази пералня е достатъчно голяма, за да поеме нуждите на семейството за пране, а сушилнята е ефикасна и ефективна. Тя е с капацитет 8 кг. и може да изсуши до 5 кг. дрехи. Максималната скорост на центрофугиране е 1400 оборота в минута, има функция за пране с пара. Технологията LG Steam+TM може да премахне 99,9% от алергените от вашите дрехи. Това може да бъде полезно за хора, които имат алергии или чувствителност към определени материали.

Моделът също е енергийно ефективен, с клас на енергопотребление D. Можете също така да управлявате пералнята чрез WiFi с помощта на функцията Smart Diagnosis.

4. Samsung WD80T4046CX/LE

Ако търсите пералня, която разполага с всички функции, тази е пълна с иновативни функции и усъвършенствани технологии, за да направи прането по-лесно.

Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE е чудесен избор за всеки, който търси висококачествена и надеждна пералня. Този модел разполага с редица страхотни характеристики, включително голям капацитет, разнообразие от настройки за пране и вградена сушилня за дрехи. Тя е много ефективна и събира до 8 кг. при пране и 5 кг. при сушене. Това я прави идеална за големи количества.

Цифровият инверторен двигател осигурява мощна производителност, като същевременно намалява шума и вибрациите. В допълнение, функциите Eco Bubble и Bubble Soak помагат за пестене на енергия и вода. А с функциите за пара, въздух и самопочистване можете да сте сигурни, че дрехите ви ще изглеждат по най-добрия начин.

5. Пералня със сушилня LG F4DV710S2SE

Когато имате голямо семейство, имате нужда от пералня, която може да побере до 10,5 кг пране. LG F4DV710S2SE е с максимална скорост от 1400 оборота в минута. Може да пере и суши в една програма (2 в 1) до 3 часа, която ви дава повече свободно време.

Тази машина разполага също с инверторно директно задвижване и програма TurboWash 39 минути. Използва и технологията LG Steam+TM за премахване на 99,9% от алергените, което я прави идеална за хора с алергии. Можете също така да я управлявате с вашия смартфон или таблет чрез WiFi.

LG F4DV710S2SE е високоенергийно ефективен уред. Има енергиен клас А, което е най-високият възможен клас. Уредът е и много икономичен за работа, с годишна консумация на енергия от само 274 kWh.

6. Пералня със сушилня Samsung WD70T4046EE/LE

Този модел разполага с редица страхотни характеристики, включително голям капацитет, разнообразие от настройки за пране и вградена сушилня. Тази машина е много ефективна и може да бъде заредена с до 8 кг. дрехи за пране и 5 кг. за сушене. функциите Eco Bubble и Bubble Soak помагат за пестене на енергия и вода. А с функциите за пара, въздух и самопочистване можете да сте сигурни, че дрехите ви ще получат възможно най-добрата грижа.

Максималната скорост от 1400 оборота в минута гарантира, че дрехите ви ще бъдат изпрани и изсушени бързо. Бързата програмата с времетраене от 15 минути я прави много удобна за използване.

7. Bosch WDU8H541EU

Ако търсите качество от доказана марка, Bosch WDU8H541EU ще е един от най-добрите варианти за вас. Тази пералня е с капацитет 9 кг. и максимална скорост на центрофугиране 1400 об./мин. Сушилнята е с капацитет 6 кг. и е клас С.

Моделът може да се управлява през WiFi и има система за активно движение. Тази опция за пране с пара е чудесна за премахване на упорити петна. Детекторът за тегло гарантира, че дрехите ви няма да бъдат повредени по време на цикъла и няма да бъдат използвани излишни ресурси.

8. Пералня със сушилня Whirlpool FWDG971682EWSVEUN

Пералня със сушилня Whirlpool FWDG971682EWSVEUN е чудесна опция, която да разгледате. Тази машина има капацитет за пране 9 кг. и капацитет за сушене 7 кг., което е чудесно за семейства до 7 души.

Скоростта на въртене от 1600 оборота в минута е добра за добро изцеждане на дрехите, а максималното ниво на шум е сравнително ниско.

Технологията Sixth Sense и функциите FreshCare+ са чудесни за поддържане на дрехите да изглеждат и миришат свежи, докато инверторен мотор гарантира, че машината работи тихо и ефективно.

Цифровият дисплей е лесен за използване и показва ясно препоръчителните времена на цикъла. Тази машина се предлага и с 2 години гаранция за ваше спокойствие.

9. Пералня със сушилня AEG L9WBCN61B

AEG L9WBCN61B е машина, която е проектирана да предпазва дрехите по време на прането и сушенето им. Тя е оборудвана с мотор – инвертор за сушене на ниска температура, което гарантира, че дрехите няма да бъдат повредени по време на пране или сушене.

Машината разполага и с сензорен контролен панел, който я прави лесна за използване. Също така тя е оборудвана и с технологиите DualSense, ProSteam и ProSense, които гарантират правилното изпиране и сушене на дрехите.

AEG L9WBCN61B има капацитет за пране на 10 кг. дрехи и сушене на 6 кг. дрехи, а максимална скорост е 1600 об/мин. и енергиен клас C.

10. Hotpoint RDD1175238KDVJEU

Ако търсите пералня, която може да служи и като сушилня, Hotpoint RDD1175238KDVJEU е страхотна опция. Със своя елегантен черен дизайн, тя ще изглежда страхотно във всяко перално помещение.

Тя е с капацитет от 11 кг., което я прави идеална за големи количества пране. Капацитетът на сушене също е голям от 7 кг., така че можете лесно да изсушите дрехите си, без да се налага да ги окачвате на сушилник за дрехи или простор.

Максималната скорост на центрофугиране е 1600 оборота в минута, което я прави една от най-бързите перални машини на пазара.

Технологията за директно впръскване предварително смесва вода и перилен препарат, така че не е нужно да се притеснявате да добавите сами препарата.

Тази пералня също има енергиен клас клас D, което я прави една от най-енергийно ефективните перални със сушилня на пазара.

Инверторният тип двигател има 10 години гаранция, така че можете да сте сигурни, че ще я използвате години напред.

Дисплеят е LCD, което улеснява проверката на какъв цикъл работи вашата пералня.

11. Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S

Ако търсите бюджетна пералня със сушилня, Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S е страхотна опция.

Този модел е с капацитет 9 кг. и максимална скорост на центрофугиране 1400 об./мин. Това означава, че може да поеме голямо количество пране и да го центрофугира с много висока скорост. Сушилнята е с капацитет 6 кг и е клас С.

Candy Smart Pro може да се управлява чрез WiFi и има активна система за движение. Има опция за почистване с пара, която е чудесна за премахване на упорити петна и е много по-ефективна от традиционните методи за почистване.

Детекторът за тегло гарантира, че ще бъде използвано толкова количество прах и вода, колкото е необходимо, без излишното им изразходване.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart