10 Най-добри овлажнители за въздух

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате правилният овлажнител за въздух за вашия дом:

  • Размерът на овлажнителя.
  • Предлаганите функции.
  • Цена.

Когато става въпрос за избор на правилния овлажнител за въздух, размерът е важен фактор. Устройството трябва да е достатъчно голямо, за да покрие площта на помещението, в което ще се използва.

Трябва да се вземат предвид и характеристиките, предлагани от устройството. Някои устройства предлагат функции като таймер и автоматично изключване. Тези функции могат да бъдат полезни, за да се гарантира, че устройството се използва правилно и че не работи непрекъснато.

Цената на единицата също е важен фактор. Цените на овлажнителите за въздух могат да варират от няколкостотин до няколко хиляди лева. Важно е да намерите модел, който отговаря на вашия бюджет.

Изборът на правилния овлажнител за въздух не трябва да бъде трудна задача. Като вземете предвид размера на уреда, предлаганите функции и цената, можете да намерите уред, който ще отговори на вашите нужди.

Топ 10 най-добри овлажнители за въздух

Овлажнителите за въздух са устройства, които отделят водна пара във въздуха, за да повишат нивото на влажност. Те често се използват за облекчаване на симптомите на суха кожа, синуси и гърло. Те също могат да помогнат за намаляване на статичното електричество в дома.

За да Ви помогнем да вземете най-доброто решение, ние съставихме списък с 10-те най-добри налични овлажнителя за въздух.

1. Овлажнител за въздух Xiaomi Mi Smart

Този овлажнител за въздух има много функции, които го правят чудесен избор за вашия дом. Xiaomi Mi Smart е ултразвуков овлажнител за въздух със студено овлажняване, 3 нива на мощност и капацитет на резервоара 4,5 литра.

Ултразвуковият овлажнител използва високочестотни звукови вълни, за да създаде водни капчици, които след това се разпръскват във въздуха. Функцията за студено овлажняване помага за охлаждане на помещението и предотвратява развитието на бактерии.

3-те нива на мощност ви позволяват да контролирате количеството влажност в помещението. Капацитетът на резервоара от 4,5 литра осигурява дълга автономност от 15 часа. Механичният контролен панел е лесен за използване и нивото на шума от 38 dB не е прекалено високо.

2. Овлажнител за въздух Philips HU4813/10

Търсите овлажнител за въздух, който може да покрие голяма площ? Philips HU4813/10 може да е точно това, от което се нуждаете. Той може да покрие впечатляващите 44 m² и има капацитет на резервоара от 2 литра.

Едно от страхотните неща за този овлажнител е, че има капацитет на овлажняване от 300 мл/ч. Това означава, че може бързо и ефективно да добави влага към въздуха, което го прави идеален за използване в по-големи помещения.

Philips HU4813/10 има и механичен контролен панел, което го прави лесен за използване. Плюс това, той работи при относително тихо ниво на шум от само 34 dB.

Овлажнителят за въздух Philips HU4813/10 разполага с технологията NanoCloud, която помага за намаляване на количеството бактерии във въздуха.

Овлажнителят за въздух Philips HU4813/10 е висококачествен уред, който създава почти перфектни нива на влажност във въздуха. Неговият 360-градусов дизайн гарантира, че овлажнителят равномерно разпределя овлажнения въздух в цялата стая.

Philips HU4813/10 има всеобхватен дизайн, който равномерно разпределя овлажнителите равномерно в стаята. Това улеснява поддържането на правилното ниво на влажност в стаята ви, независимо къде се намирате в нея.

3. Овлажнител за въздух LANAFORM New Vapolux

Когато времето навън е сухо и студено, въздухът в дома ви може да стане също толкова неприятно сух. Овлажнител за въздух е чудесен начин да се преборите с този проблем и да подобрите качеството на въздуха в помещението. LANAFORM New Vapolux е чудесен вариант за отстраняване на този проблем.

Този ултразвуков овлажнител използва авангардна технология за разпръскване на фина мъгла от студена водна пара във въздуха. Освен това разполага с LCD екран, който автоматично отчита и показва нивото на влажност в помещението.

Можете да избирате от три скорости на разпръскване на студена пара: ниска, средна или висока. И ако искате да го настроите и да го оставите, има функция за таймер, която може да бъде настроена до 12 часа. Освен това новият Vapolux се предлага с дистанционно управление, така че можете да регулирате настройките, без да се налага да ставате от дивана.

LANAFORM New Vapolux има капацитет на контейнера от 4,5 литра и може да разпредели до 400 мл. пара на час. Той също така разполага с функция за автоматично изключване, която се включва, когато резервоарът е празен. И благодарение на тихата му работа (≤35dB), едва ли ще забележите, че работи.

4. Овлажнител за въздух ELDOM NU5

ELDOM NU 5 е овлажнител за въздух, който използва йонизация за повишаване на влажността на въздуха. Има вместимост 5,2 литра и може да се използва за измерване на влажността в помещението. Има също голям дисплей, часовник и функция за йонизация.

Освен това има отложено стартиране, автоматично изключване и функция за контрол на влажността. Сензорът за ниво на водата се използва за измерване на количеството вода в резервоара, като времето за работа с пълен резервоар е приблизително 17 часа.

Възможността за задаване на нивото на влажност е страхотна функция, тъй като ви позволява да контролирате нивото на влажност във въздуха. Мощността на това устройство е 30 вата.

Този модел е чудесен избор за тези, които искат да повишат влажността в дома си. Той е лесен за използване и има много функции, които го правят чудесен избор за всеки дом.

5. LANAFORM Charly

Овлажнителят за въздух LANAFORM “Charly” е специално създаден за детски стаи. Той е много лесен за използване и настройка, а също така се предлага със система за безопасност.

Можете да регулирате нивото на парата и съответно – времето за нейното разпръскване. Устройството е много тихо и икономично и може да покрие площ до 25 кв.м.

Овлажнител за въздух “Charly” е отличен избор за родители, които искат да осигурят на децата си спокоен и комфортен сън. Също така е чудесен избор за тези, които търсят лесен начин да повишат нивата на влажност в детската стая.

Уредът е много полезен за облекчаване на респираторни заболявания при деца, както и за облекчаване на дишането при деца през деня и нощта.

6. Овлажнител за въздух Philips HU4801/01

Ако страдате от сух въздух в дома си, знаете колко е важно да имате овлажнител. Не само помага за здравето на дихателните пътища, но също така прави въздуха по-удобен за дишане.

Philips HU4801/01 е чудесен вариант за тези, които търсят качествен овлажнител, който ще помогне за подобряване на качеството на въздуха в дома им.

Този овлажнител за въздух използва технологията NanoCloud, за да помогне за намаляване на количеството бактерии във въздуха с 99%. Освен това има двойна скорост на овлажняване, така че можете да избирате между тихо и стандартно овлажняване за максимална гъвкавост.

Препоръчителната площ на покритие за този овлажнител е 25 квадратни метра и има капацитет на резервоара от 2 литра. С капацитет на овлажняване от 200 мл. на час, този овлажнител може да работи до 8 часа.

Контролният панел е цифров, а нивото на шума е 26 децибела, което го прави много тих вариант.

7. Овлажнител за въздух Concept ZV1210

Търсите овлажнител за въздух, който може да генерира фина пара до 26 часа? Вижте овлажнителя за въздух Concept ZV1210! Този овлажнител има капацитет от 4 литра и може да генерира до 260 мл/ч. Освен това разполага с 3 нива на интензивност на парата, така че можете да персонализирате според вашите нужди. Идва и с ароматен дифузер, за да ухае страхотно във вашето помещение!

Едно от най-добрите неща за Concept ZV1210 е, че е подходящ за помещения до 30 кв.м. Така че независимо дали имате малко или голямо пространство, този овлажнител може да се справи. И въпреки мощното си представяне, то има ниво на шум само 35dB. Така че можете да бъдете спокойни, че няма да е твърде шумен, докато работи.

Ако търсите овлажнител за въздух, който може да направи всичко, Concept ZV1210 е страхотна опция!

8. Beurer, Преносим

Beurer е чудесен избор за хора, които търсят овлажнител за въздух, който е едновременно преносим и тих. Това е чудесен избор за тези, които трудно се справят със силните овлажнители на въздуха. Освен това, това е чудесен вариант за хора, които търсят модел, който е лесен за използване.

Това устройство използва ултразвукови вълни за овлажняване на въздуха и може да се използва в помещения до 20 квадратни метра. Beurer има капацитет на овлажняване от 80 мл на час и се доставя с мрежов адаптер, четка за почистване и калъф за съхранение.

9. Овлажнител за въздух Kitfort KT-2808

Овлажнителят за въздух Kitfort KT-2808 е чудесен избор за всеки, който иска да подобри качеството на въздуха в дома си. Разполага с цифров контролен панел и функция, която спомага за равномерното разпределение на овлажняващата мъгла.

Този модел е с капацитет 4 литра и се препоръчва за площи до 25-30 квадратни метра. Овлажнителят разполага с дистанционно управление за ваше удобство и LED дисплей, който показва текущата влажност в помещението. Има и функция за автоматично изключване, така че не е нужно да го проверявате постоянно, за да сте сигурни, че все още работи.

Устройството е много тихо, с ниво на шум от само 33 dB и има максимална скорост на изпарение от 300 мл. и също така разполага с вграден хигростат, който ви позволява да настроите и поддържате желаното ниво на влажност в помещението, между 30 и 75%.

Овлажнителят за въздух KT-2808 е чудесен избор за тези, които искат да подобрят качеството на въздуха в дома си. Той има различни функции, които го правят идеален за почти всяка ситуация.

10. INNOVAGOODS Vaupure

Ултразвуковият овлажнител за въздух INNOVAGOODS Vaupure е чудесен начин да подобрите качеството на въздуха във вашия дом. Той използва ултразвукови вълни за овлажняване на въздуха, което помага за подобряване на качеството на въздуха и ви кара да се чувствате по-комфортно.

Има капацитет от 1 литър и може да изпари 30-50 мл/час. Овлажнителят ще се изключи автоматично след 9 часа работа.

INNOVAGOODS Vaupure е лесен за почистване и работи тихо, което го прави чудесен избор за всяка стая.

Овлажнителят се доставя с четири памучни филтъра и USB към микро USB кабел. Овлажнителят е лесен за използване, просто го напълнете с вода и поставете филтрите. След като овлажнителят се напълни с вода, свържете го към USB порта на вашия компютър и го стартирайте. Можете също да използвате кабела USB към микро USB, за да го презаредите.

Това устройство е идеално за хора с алергии или астма, а също така е много достъпно.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart