10 Най-добри мобилни климатици

Когато става въпрос за прохлада през летните месеци, наличието на надеждна климатична инсталация е от съществено значение. За щастие, мобилните климатици са чудесен вариант за тези, които не искат да инвестират в голяма, постоянна система. Въпреки това, изборът на правилния преносим климатик може да бъде предизвикателство.

Ето някои неща, които трябва да имате предвид, когато търсите преносим климатик:

  1. Размер: Уверете се, че избраният от вас модел е с правилния размер за вашето пространство. Измерете помещението и разберете колко охлаждаща мощност е необходима за ефективното му охлаждане.
  2. Ниво на шум: Преносимите климатици могат да бъдат шумни, така че потърсете такъв с приемливо ниво на шум за вашата среда. Това обикновено може да се намери в спецификациите на продукта или в ревютата онлайн.
  3. Характеристики: Потърсете мобилен климатик, който има функции, които отговарят на вашите нужди, като таймер, енергоспестяващ режим и регулируема скорост на вентилатора.
  4. Цена: Цените на преносимите климатици варират, така че не забравяйте да намерите такъв, който отговаря на вашия бюджет.
  5. Ефективност: Потърсете климатик с рейтинг Energy Star, което означава, че ще използва по-малко енергия и ще бъде по-ефективен.
  6. Инсталация: Някои мобилни климатици изискват инсталация, докато други могат да бъдат инсталирани без чужда помощ. Уверете се, че знаете какъв тип инсталация се изисква, преди да купите.

ТОП 10 мобилни климатици

През горещите летни месеци мобилният климатик може да осигури така необходимото облекчение от жегата.

Преносимите климатици са идеален начин за охлаждане на всяка стая и се предлагат в различни размери, форми и цветове. Но с толкова много налични опции може да е трудно да изберете правилния. За да ви помогнем, ето списък с топ 10 мобилни климатици:

Мобилен климатик Electrolux EXP26U338HW ChillFlex Pro

Мобилен климатик Electrolux EXP26U338HW ChillFlex Pro

Този мобилен климатик има основен капацитет от 9000 BTU, който е идеален за охлаждане на площи до 18m². Има 4 скорости на вентилатора и тип филтър против прах, за да осигури чист въздух. Енергийната ефективност при охлаждане е A, докато при отопление е A. Има номинална мощност на охлаждане от 2,6 kW и номинална мощност на отопление от 2,3 kW. Освен това, този преносим климатик разполага с набор от вътрешни устройства, като отстраняване на влага (1,2 l/h), дебит на въздуха (390 l/s), ниво на шум (64dB). Той също така включва таймер, самодиагностика, икономичен режим, индикатор за почистване на филтъра, система против наводняване, режим на готовност и автоматичен рестартиране, нулиране, анти-охлаждане и плавен старт за по-ефективна работа. Той също така разполага с регулиране на мощността, за да осигури правилната температура по всяко време. Този модел е лесен за инсталиране и работа. Можете да го вземете със себе си, където и да отидете, благодарение на преносимия му дизайн. Освен това е много лесен за поддръжка, тъй като разполага със система за самопочистване. В заключение мобилен климатик Electrolux EXP26U338HW ChillFlex Pro е идеалният избор за всеки, който търси надежден, компактен и преносим климатик. Има впечатляващ набор от функции и е лесен за инсталиране и поддръжка.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Мобилен климатик Sharp UL-Y12EA-W

Мобилен климатик Sharp UL-Y12EA-W

Sharp UL-Y12EA-W е пълен с функции, които го правят идеален за всяко пространство. Охлаждащият капацитет от 12000 BTU гарантира, че стаята ви се охлажда бързо и ефективно. Въздушният поток може да се регулира на три различни скорости на вентилатора, така че можете да изберете перфектната настройка за вашите нужди. Функцията за таймер ви позволява да настроите климатика да се включва и изключва в определен час, така че не е нужно да се притеснявате за ръчната настройка всеки ден. Автоматичният режим, режимът на охлаждане, режимът на отопление, режимът на сушене, режимът на вентилатор и режимът на въртене са налични, за да ви помогнат да персонализирате охлаждането си. Sharp UL-Y12EA-W също има някои страхотни функции за безопасност, като например заключване за деца и автоматично изключване. Интелигентното предварително загряване на стаята гарантира, че стаята ви е с перфектната температура, докато функцията на термопомпата ви позволява да пестите енергия и пари. Функцията за самодиагностика означава, че може да открие всички потенциални проблеми и да ви предупреди, когато е необходимо. Sharp UL-Y12EA-W се предлага с LED дисплей и удобно дистанционно управление, така че можете лесно да регулирате температурата и скоростта на вентилатора от всяко място в стаята. Препоръчителната площ на помещението е 16-23 m² (40-57 m³), което го прави идеален за всяко пространство.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Мобилен климатик AEG ChillFlex Pro AXP34U338CW

Мобилен климатик AEG ChillFlex Pro AXP34U338CW

Този модерен, многофункционален мобилен климатик има висококачествен панел от неръждаема стомана и интуитивни сензорни бутони за лесна работа. Може да охлажда, вентилира, изсушава и автоматично регулира температурата на помещения с размер до 50 m². AEG ChillFlex Pro предлага изключителна енергийна ефективност: има клас на енергийна ефективност A (охлаждане) и консумира само 1,3 kWh/60 минути по време на охлаждане. Нивото на шума също е ниско, само 64 dB(A). Можете да избирате между 3 скорости и 1 автоматично ниво, а LED дисплеят показва температурата и часа. Дистанционното управление с LED дисплей и 360° колела правят този мобилен климатик изключително лесен за използване. AEG ChillFlex Pro AXP34U 338CW има и набор от други полезни функции. Той използва хладилен агент R290 и е включен стандартен комплект за прозорци. Този мобилен климатик е перфектният избор за тези, които търсят надежден и ефективен начин да се охладят през цялата година. Със своя модерен дизайн, интуитивна работа и енергийна ефективност, AEG ChillFlex Pro AXP34 U338CW е идеалният избор за всеки дом.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Мобилен климатик Diplomat DM9CH, 9000BTU, Охлаждане и отопление

Мобилен климатик Diplomat DM9CH, 9000BTU, Охлаждане и отопление

Мобилен климатик Diplomat DM9CH е мощно, но компактно решение, подходящо за всички ваши нужди от охлаждане и отопление! Този 9000 BT U охлаждащ модул предлага 1000 W охлаждаща мощност и 8000 BTU отоплителна мощност. Има мощен вентилатор с две нива на работа и функция за изсушаване, за да поддържа въздуха комфортен и сух. Капацитетът на влагоуловителя е 24.3 л/ден, а индикаторът за пълен резервоар ще ви предупреди, когато е време да изпразните резервоара. Той също така разполага с дебит на въздуха от 330 m3/ч и адаптер за прозорец за лесен монтаж. Diplomat DM9CH е оборудван с LED дисплей и дистанционно управление, така че можете лесно да регулирате температурата и настройките. Той също така разполага с таймер, който ви позволява да програмирате до 24 часа работа, както и WiFi връзка, която ви позволява да го управлявате от вашия смартфон или таблет. Има и функция за сън, която помага за поддържане на температурата и намаляване на консумацията на енергия през нощта. Това устройство е лесно за придвижване с вградените си колела и има защита срещу водни пръски IPX1 за допълнителна безопасност. Всички тези функции правят мобилния климатик Diplomat DM9CH идеален избор за всеки дом или офис, осигурявайки ви рентабилно и надеждно решение за контрол на климата.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Comfee 7000-1 С LED дисплей

Comfee 7000-1 С LED дисплей

Comfee 7000-1 е идеалният избор. Той е проектиран да охлажда стая с размер до 25m² / 70m³ и има охлаждащ капацитет от 7000 BTU / h / 2,0 kW. Също така е оборудван с таймер, LED дисплей, режим на заспиване, температурен диапазон от 17 ° C до 35 ° C и капацитет на сушене от 43 L / 24h. Comfee 7000-1 предлага отлична енергийна ефективност с клас на енергийна ефективност A. Има номинална консумация (охлаждане) от 0,96 kW и работи тихо с ниво на шум от само 63 dB. Това го прави идеален за апартаменти, общежития или други места, където шумът е проблем. С Comfee 7000-1 получавате лесен за използване мобилен климатик, който е едновременно ефективен и тих. Той има всички функции, от които се нуждаете, за да поддържате стаята си хладна и комфортна и е отличен избор за тези, които се нуждаят от достъпен и надежден климатик.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Comfee Eco Cool Prо 2.9

Comfee Eco Cool Prо 2.9

Comfee Eco Cool Pro 2.9 е s базов капацитет от 10000 BTU, този климатик може да охлажда, вентилира и изсушава до 32 кв.м. Нещо повече, той е оборудван с температурен сензор, който е интегриран в дистанционното управление – което ви позволява да контролирате околната среда, независимо къде се намирате. Comfee Eco Cool Pro 2.9 има коефициент на охлаждане EER от 3.1 и работи на захранващо напрежение от 220 V. Има номинална консумация от 1 kW и номинален капацитет на охлаждане от 2,9 kW. А със своя тип хладилен агент R 290, той гарантира максимална ефективност. Освен това, този климатик се предлага с монтажен комплект и може да генерира въздушен поток от 420 m³/n с ниво на шум от 62 dB. В допълнение, със своята Wi-Fi технология можете също да го свържете към вашето смарт устройство за по-лесно управление. А за допълнително удобство има и LED дисплей и 24-часов таймер.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Finlux PAC12HC

Finlux PAC12HC

Finlux PAC12HC e преносим климатик ще ви осигури перфектната температура във всяка стая през цялата година. Finlux PAC12HC предлага впечатляваща производителност при охлаждане и отопление благодарение на своя капацитет от 12000 BTU, дебит от 550 м3/ч и COP (коефициент на отопление) от 2,80 W/W, както и EER (коефициент на охлаждане) от 2,60 W/W. С консумация на енергия от 3,40 kW/ч за охлаждане и 2,70 kW/ч за отопление, това устройство е невероятно енергийно ефективно и ще ви помогне да спестите пари от сметките си за енергия. Finlux PAC12HC е подходящ за стаи до 35 m2 и се предлага с различни функции, които да ви помогнат да контролирате температурата във вашия дом. Те включват охлаждане, отопление, 12-часов таймер, автоматично рестартиране, автоматично заспиване и четири работни скорости – стандартна, автоматична, ниска и висока. Устройството разполага и с колела за лесно и удобно придвижване, механично и дистанционно управление и LED дисплей. Нивото на шума на Finlux PAC12HC е 64 dB, а размерите на устройството (ШxВxД mm) са 476x710x385. С неговия рейтинг на енергийна ефективност A по време на охлаждащи операции и B по време на отоплителни операции, можете да сте сигурни, че ще имате перфектната температура във всяка стая, през цялата година. Така че, ако търсите ефективен и удобен начин да поддържате дома си хладен или топъл, тогава не търсете повече от мобилния климатик …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Преносим климатик Whirlpool PACW29HP, 9000 BTU, клас A+

Преносим климатик Whirlpool PACW29HP, 9000 BTU, клас A+

С капацитет от 9000 BTU, този преносим климатик е идеален за охлаждане на площ от 25 m². Той има рейтинг на енергийна ефективност A при охлаждане и ниво на шум от само 64 dB. Whirlpool PACW29HP е оборудван с няколко функции, които да улеснят живота ви. Има таймер, така че можете лесно да го настроите да се включва и изключва, без да се притеснявате, че случайно ще го оставите да работи. Влагоуловителя има регулируем циферблат, който ви позволява да изберете точното количество влажност за вас. Моделът разполага и с режим на заспиване, за да ви поддържа прохлада и комфорт. Може лесно да се мести от стая в стая, благодарение на 4 колелца и дръжка. Филтърът се почиства лесно, което гарантира, че въздухът ви остава свеж и чист. В допълнение към ефективното охлаждане, преносимият климатик Whirlpool PACW29HP е лесен за инсталиране. Не изисква специален монтажен комплект и може лесно да се настрои само за минути. Със своя елегантен дизайн той се вписва във всяка стая, без да заема твърде много място. Ако търсите надежден и ефективен мобилен климатик, Whirlpool PACW29HP може да е идеалният избор за вас.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Мобилен климатик ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU

Мобилен климатик ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU

ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU е мощен модул е проектиран да охлажда площи до 40 m² с 12000 BTU охлаждащ капацитет. Предлага се с монтажен комплект за лесна инсталация и има клас на енергийна ефективност A. Що се отнася до звука, ARIELLI AM-H12A4/MFR2 EU има ниво на шум от 64 dB, което означава, че работи тихо, без да нарушава вашето спокойствие и тишина. Вътрешният цвят на тялото е бял, за да се слее с всеки декор на стая. Вътрешните размери са 38,5 см (дължина), 47,6 см (ширина) и 71 см (височина). Като цяло ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU е страхотен мобилен климатик, който осигурява ефективно охлаждащо решение за до 40 m². Той е проектиран с мисъл за удобство и производителност, което го прави идеален избор за всеки, който търси надежден и ефективен уред за охлаждане.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Heinner HPAC-09WH

Heinner HPAC-09WH

Този климатик е проектиран с няколко полезни функции, като охлаждане, обезвъздушаване, обезвлажняване, автоматично рестартиране, режим на заспиване и 24-часов таймер. Освен това има възможност за автоматично регулиране на вертикалния въздушен поток според вашите нужди.Идва с инсталационен комплект за лесна настройка. Благодарение на транспортните му колела можете лесно да го местите от една стая в друга. Това го прави идеален за тези, които се нуждаят от мобилно решение за своите нужди от охлаждане. Освен това е тих и ефективен, така че няма да се притеснявате за шум или консумация на енергия. Със своя мощен охлаждащ капацитет и удобни функции, Heinner HPAC-09WH е идеалното решение за всеки, който търси надежден, мобилен климатик.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
10 Total Score

Оценка: 5 (1 Глас)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart