8-те Най-добри ловни камери

Ако сте ловец, тогава знаете колко е важно да имате една от най-добрите ловни камери. Те могат да ви помогнат да проследите дивеча и да запечатате спомени от вашия лов. Но с толкова много различни марки и модели на пазара може да е трудно да разберете коя е подходяща за вас.

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато търсите да закупите ловна камера.

Ловната камера може да бъде полезен инструмент при планирането и провеждането на лов, както и за осигуряване на безопасност, докато сте в гората. Чрез проследяване на плячка и изучаване, ловците могат по-добре да се подготвят за успешен и безопасен лов.

На пазара има много различни ловни камери, така че може да е трудно да разберете коя да изберете. Това ръководство има за цел да ви помогне да намерите най-добрата ловна камера за вашите нужди.

Топ 8 най-добри ловни камери

Събрахме информация за различни модели, за да направим процеса на вземане на решения възможно най-лесен. Разгледахме различни фактори, за да намерим най-добрите ловни камери на пазара, включително цена, характеристики и потребителски отзиви. Имаме широка гама от опции, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.

1. Ловна камера PNI Hunting 350C

PNI 350C е чудесен избор за всички, които искат висококачествена ловна камера, която може да заснема Full HD видео и 12 Мега-пикселови снимки. Тази камера е идеална за тези, които искат да заснемат висококачествени изображения и видеоклипове по време на лов.

Има изключително бърза скорост на работа от 0,4 секунди, така че на практика няма забавяне между заснемането на снимки. С функцията за няколко снимки можете да направите няколко снимки в бърза последователност, така че няма да пропуснете нито един невероятен момент.

Тя е оборудвана с GPRS модем, така че може да поддържа интернет връзка дори когато сте далеч от дома или офиса. Камерата има сензор за движение и слот за SIM карта, така че можете да наблюдавате движенията и да останете свързани дори когато сте далеч. Камерата също е водоустойчива и има рейтинг IP66, така че може да издържи и на най-екстремните условия.

2. Ловна камера Automat,HC-700

Ако търсите надеждна и достъпна ловна камера, Automat HC-700 е страхотна опция. Тази камера е лесна за използване, с прост интерфейс, който всеки може да разбере. Automat HC-700 се предлага на добра цена, което я прави чудесен избор за тези с ограничен бюджет.

Този модел има 16MP сензор и 1080P резолюция. Automat HC-700 е оборудвана и с SMS и GSM възможности, така че можете да получавате известия, когато дивечът е наблизо.

Камерата разполага с инфрачервено нощно виждане, така че можете да продължите да записвате дори при слаба светлина. Освен това рейтингът за водоустойчивост IP54 означава, че не е нужно да се притеснявате, че елементите ще повредят камерата ви.

Сензорът Pir на това устройство предлага ъгъл на откриване от 120 градуса и бърза скорост на задействане от 0,5 секунди. Това го прави идеален за бързо откриване и реагиране на прониквания или други потенциални заплахи.

С възможността да правите до 9 снимки наведнъж, можете да сте сигурни, че ще уловите всеки специален момент. Всяко засечено движение незабавно се записва и документира. Това се случва в реално време, за да има точен запис на случилото се.

Дистанционното управление чрез съобщения ви позволява да контролирате камерата, като изпратите SMS код директно до нея. По този начин можете да стартирате или спирате камерата, както и да заснемате снимки и видеоклипове.

Automat,HC-700 може да прави 16MP бистри снимки и 1080P видеоклипове със звук. Резолюциите както на снимките, така и на видеоклипове могат да се променят.

Животът на батерията е доста дълъг и може да издържи до 6 месеца с шест AA батерии. Това я прави надеждна и дълготрайна инвестиция.

3. Камера за лов PNI Hunting 400C 12MP

PNI Hunting 400C, когато засече движение може да изпраща снимки на до четири телефонни номера и имейл адреса. Резолюцията на снимките, които се изпращат чрез SMTP или FTP, може да бъде избрана от три възможности: ниска (640×480), висока (1920×1440) както и (5 / 8 / 12MP). Качеството на изображението ще зависи от настройките за размер на изображението в менюто на камерата.

57-те светодиода без отражение осигуряват ясни изображения през нощта на разстояние до 20 метра.

Ловната камера PNI Hunting 400C е лесна за настройване и конфигуриране, което я прави чудесен избор за всеки, който иска да заснеме сцени от дивата природа, без да прекарва часове в скрити места. Със скорост от 0,4 секунди можете да направите до 5 последователни снимки, което ви дава чудесна възможност да заснемете изображения на скрития живот на природата.

Ловната камера PNI Hunting 400C може да се използва не само за наблюдение на диви животни, но и за целите на сигурността около дома, вилата или ловните полета. Корпусът с клас на защита IP66 е проектиран да предпазва от прах, влага, кал или пясък. Можете да използвате PNI Hunting 400C при всякакви метеорологични условия.

4. Фотокапан SUNTEK 801M

Фотокапан SUNTEK 801M
ВИЖ ЦЕНАТА

Тази ловна камера има PIR сензор и може да записва 1080P HD видео при 30fps. Тя също така поддържа 16MP/12MP/8MP/5MP/3MP резолюции на изображението.

Направете проучване с помощта на инфрачервена камера за откриване на диви животни. Интервалът на действие от 1 / 5 / 10 / 30 секунди / минута може да се избира. Камерата може да бъде настроена или на PIR режим, или на time-lapse режим.

IR светкавицата може да се използва за правене на цветни снимки и видеоклипове през деня или черно-бели снимки и видеоклипове през нощта. Видеото е с висока разделителна способност 1080P със звук. Реалната температура, час и дата ще бъдат отпечатани върху снимката или видеоклипа, за да можете да видите кога е направен.

Този продукт се предлага с 36 IR светодиода, които позволяват супер дълъг обхват на заснемане до 20 метра. Времето за задействане е 0,3 секунди, така че можете да правите непрекъснати снимки, без да пропускате нито един момент.

Хидроизолацията с рейтинг IPX65 на това устройство помага да се предпазят дъжд, прах и насекоми от проникване вътре.

Този продукт поддържа използването на Micro SD карта (с размер до 64 GB), USB връзка или AV изход. Този инструмент е чудесен за лов, пътуване, къмпинг и проследяване на домашни или диви животни. Той е много универсален и може да се използва в различни ситуации, което го прави ценен актив за всеки човек на открито.

Този продукт е лесен за използване и монтиране, което го прави чудесен избор за всеки, който търси надеждна и лесна за използване опция. Сензорът за движение може да се задейства от всяко движение на хора или животни в зоната, която наблюдава.

Инфрачервеното дистанционно управление е входно устройство за камери и се използва предимно за настройки.

5. Medion S47044 MD 87755

Ловната камера Medion S47044 MD 87755 е перфектният инструмент за всеки, който обича да прекарва времето си на открито и да наблюдава дивата природа. Тази камера ви позволява да заснемате красиви изображения и видеоклипове на животни в естествената им среда, което я прави задължителна за всеки любител на природата.

Тя е перфектна за всеки, който иска да прави висококачествени снимки и видеоклипове във всяка обстановка, благодарение на разделителната си способност от 5,0 мегапиксела и устойчивата на пръски конструкция.

Микрофонът с автоматично експониране гарантира, че вашите аудио записи винаги ще бъдат ясни и лесни за чуване.

Инфрачервената функция с фенерче е идеална за работа през нощта, а големият обхват означава, че няма да пропуснете нищо.

Този продукт е устойчив на пръски и има автоматична експозиция. Предлага се и с микрофон, което го прави идеален за домашно наблюдение. И накрая, има високоговорител за допълнително удобство.

6. Ловна камера OXE Gepard II

Ловна камера OXE Gepard II е актуализирана версия на оригиналната OXE Gepard, която беше много популярна.

Този модел е интересен, защото има редица професионални функции, което го прави чудесен избор за тези, които търсят висококачествен продукт, без да струва прекалено много.

OXE Gepard II е оборудвана с детектор за лов, който ѝ позволява да засича дивеч и да пуска аларма.

Камерата Gepard II е проектирана да прави висококачествени снимки и видео. Има максимална разделителна способност от 20 мегапиксела и може да заснема Full HD видео.

Има IR осветление с 22 светодиода, които осигуряват последващо сияние и я правят идеална за нощна фотография. Невидимо за човешкото око, но осигурява достатъчно светлина за ясна фотография на разстояние до 18 метра.

Заснетите изображения се съхраняват на microSD карта с максимален капацитет от 32 GB.

За да настроите на ловната камера, следвайте инструкциите на вградения LCD дисплей. Процесът е лесен и ясен, така че ще бъдете готови за нула време. Пакетът включва 32GB microSD карта, която осигурява много място за съхранение на файлове, снимки, видео и др.

7. Ловна камера Medion E47104 MD 88104

Тази камера Medion е чудесна за ловци. Предлага се с 16 GB microSD карта памет, USB кабел и батерии. Тя е идеална за всеки, който иска да подобри своите фотографски умения.

Изработена е от висококачествени материали и се предлага с аксесоари, които да ви помогнат да извлечете максимума от вашите снимки.Лесно се монтира и е с изключително стабилно качество. Камерата е оборудвана с автоматична експозиция и вграден микрофон.

8. Suntek 810M

Тази ловна камера е идеална за хора, които искат да правят висококачествени снимки и видео клипове.

Този модел има високотехнологични характеристики, които го правят един от най-добрите на пазара и ще подобри вашите ловни изживявания.

Устройството е оборудвано с 5-мегапикселов цветен CMOS сензор, който му позволява да заснема снимки и видеоклипове с разделителна способност 16MP, 12MP и 8MP.

Има 2.0-инчов TFT екран и работи с 32GB micro SD карта. Камерата е оборудвана с PIR сензор, който може да открива движение в обхват от 120 градуса, както и възможности за нощно виждане, които ѝ позволяват да записва кадри на разстояние до 20 метра при условия на слаба светлина. Това я прави идеална за целите на сигурността, тъй като може да заснема ясни кадри дори в слабо осветени зони.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart