8 Най-добри лодки за захранка

Има много различни видове лодки за захранка и изборът на правилната може да направи вашия риболов по-ефективен и приятен. Ето няколко съвета как да изберете правилната лодка за стръв за вашите нужди.

  1. Размер: Трябва да изберете лодка за стръв, която е с правилния размер. Ако ловите в малко езерце, можете да използвате по-малка лодка. Но ако ловите в голямо езеро или язовир, ще ви трябва по-голяма, която може да отиде по-далеч.
  2. Обхват: Важно да се вземе предвид и обватът. Трябва да се уверите, че избраната от вас може да достигне мястото, където искате да ловите. Ако ловите в малко езерце, обхват от 200 метра ще бъде достатъчен. Но ако ловите риба в голямо езеро, може да ви трябва лодка за захранка с обхват от 500 метра или повече.
  3. Автономия на батерията: От това ще зависи, колко дълго вашата лодка за захранка ще издържа. Такава с кратък живот на батерията ще изисква да я зареждате по-често, което може да бъде неудобно. Не забравяйте да изберете модел с дълъг живот на батерията, за да можете да ловите риба по-дълго време.
  4. Мощност на мотора: Моторът на вашата лодка за захранка й помага да се движи във водата. Ако ловите в река със силно течение или в езеро с големи вълни, имате нужда от мощен двигател, който може да се справи с тези условия.
  5. Навигация и дистанционно: Важно е да изберете лодка за стръв, която можете да контролирате лесно. Такава с GPS система и дистанционно управление ще ви позволи да я управлявате точно, дори когато навън е тъмно.
  6. Марка: Потърсете модел от доверена марка, която би ви помогнала при евентулни проблеми. Прочетете отзиви от други рибари, за да научите кои марки са надеждни и предлагат продукти с добро качество.
  7. Цена: Има модели, които можете да закупите на различни цени. Важно е да помислите колко сте готови да похарчите, преди да направите покупка. Понякога по-скъпата опция не е непременно най-добрата стойност. Изберете лодка, която отговаря на вашия бюджет и нуждите ви.

ТОП 8 лодки за захранка

Почти е невъзможно една лодка за захранка да бъде наречена „най-добра“, тъй като различните рибари имат различни нужди и предпочитания. Някои неща, които трябва да търсите в една добра лодка за захранка, са дълъг обхват (поне 200 метра), дълъг живот на батерията (до четири часа или повече), мощен мотор (за работа с различни водни условия) и лесен за използване системи за навигация и контрол.

Има много страхотни лодки за захранка на пазара, но ето десет от най-добрите:

Топ 3 лодки за захранка с GPS

1. Лодка за захранка Smart Boat EXON 360 BRUSHLESS

Лодка за захранка Smart Boat EXON 360 BRUSHLESS е изключителен плавателен съд за любителите на риболова. Изработена е от висококачествени материали и разполага с усъвършенствани технически спецификации, като 12V безчетков мотор и литиево-полимерни батерии. Материалът, използван за производството е много издръжлив и устойчив на удар. Моторът е достатъчно мощен, за да се движи по течаща вода, като реки.

Оборудвана с регулатор на скоростта до 50AH, тази лодка може да носи приблизително 1 кг с 1 въртяща се вана и 2 независими вани с връщане. Лодката разполага с цифров дисплей за следене на състоянието на батерията и използва 2.4GHz дистанционно управление с 6 канала.

EXON 360 разполага с различни функции за безопасност като дистанционен старт/стоп със звуково и оптично предупреждение, защита срещу случайно стартиране, късо съединение и витла чрез електронно изключване.

Освен това има микропроцесорно контролирано фино ускорение и температурна защита чрез спиране на двигателя. Лодката се предлага с двоен превключвател за осветление с памет: фар и светлини, и консумация на енергия в режим на готовност 50 mA.

2. Лодка за захранка Smart Boat DEVON BRUSHLESS

Smart Boat DEVON BRUSHLESS е оборудвана с мощен безчетков мотор с водно охлаждане, което ѝ позволява да достига високи обороти.

Контролерът на скоростта ви позволява да задавате и регулирате скоростта според нуждите. С 1 кг/вана можете да вземете много допълнителна захранка, ако е необходимо.

Цифровият дисплей на радиоуправлението показва състоянието на батерията, така че можете да следите нивото на мощност по всяко време. Устройството за радиоуправление има 6 канала, за да осигури стабилна и непрекъсната комуникация между вас и лодката.

Доставя се с 12V зарядно устройство, функция за дистанционно стартиране/стопиране, защита срещу случайно стартиране и късо съединение, както и контролирано от микропроцесор фино ускорение.

Моделът DEVON има функция за защита от температура, която автоматично изключва двигателя и има звуково и визуално предупреждение, ако дистанционното се използва за спиране на лодката, без реално да спира двигателя. Лодката също спира автоматично след 3 секунди, ако се преобърне и има двоен превключвател за осветление с памет за фара и другите светлини.

Ако няма да използвате батерията дълго време, най-добре я изключете. Използва само 50mA в режим на готовност. Освен това волтметърът има звукови предупреждения, когато напрежението на батерията падне под определени прагове. Освен това ще издава звуков сигнал на всеки 3 секунди и оптично предупреждение (мигащо фенерче), ако лодката се преобърне.

Безчетковата лодка за захранка DEVON е перфектна за всеки, който търси вълнуващо водно изживяване.

3. Лодка за захранка Smart Boat CYLON LIPO

CYLON LIPO е електрическа безчеткова лодка за захранка, която е елегантна, стилна и оранжева. Това е истинска забележителност и най-доброто високоскоростно водно приключение.

Тя е оборудвана с мощен мотор и може да се управлява с регулатор на скоростта за плавни и прецизни движения по водата. Дистанционното има 6 канала за стабилна и непрекъсната комуникация между лодката и потребителя.

CYLON LIPO има зарядно устройство за батерии и литиево-полимерна батерия, което я прави чудесна за носене на цялото ви оборудване на водно приключение.

Има също функция за дистанционно стартиране/стоп със звукови и визуални предупреждения за допълнителна безопасност и удобство. CYLON LIPO също има звукови предупреждения, когато двигателят е активиран, както и звукови и визуални предупреждения, ако дистанционното се използва за спиране на двигателя.

CYLON LIPO има редица функции за безопасност, включително защита срещу случайно стартиране, късо съединение и повреда на витлото. Освен това има система за защита от температура, която ще изключи двигателя, ако стане твърде горещ, и система за защита от загуба на сигнал ще направи същото, ако сигналът се загуби.

4. Smart Boat COLIBRI Pb Acid

COLIBRI Pb Acid е идеална за ефективно захранване. Тя разполага с регулатор на скоростта до 60AH с прогресивна скорост, позволяваща плавно движение напред и назад. Моторът с електрическа четка 775/40 с механично охлаждане осигурява надеждна и ефективна мощност за захранване.

Тя се управлява с 2.4GHz дистанционно управление с 6 канала. Това ви дава пълен контрол на захранване. Включеното зарядно устройство работи на 220V, което го прави удобно за зареждане и бързо връщане на работа.

Функцията за дистанционно стартиране/стоп се предлага със звукови и оптични предупреждения, за да ви предпази, докато допълнителните звукови и оптични предупреждения ви уведомяват дали дистанционното управление се използва за спиране на лодката. COLIBRI Pb Acid също така включва защита срещу случайно стартиране и разполага с контролирано от микропроцесор фино ускорение за лесна работа дори при трудни условия.

Функциите за електронно изключване и температурна защита я поддържат безопасна и надеждна при тежки условия.

Звуковата и оптична предупредителна система, както и вграденият 3-прагов волтметър, помагат да се предпазите от загуба на сигнал и захранване и гарантират, че никога няма да останете неочаквано без захранване.

5. Акумулаторна лодка за стръв PROCART

Loomax е перфектният спътник за риболовци, които искат да ловят риба в по-големи водни тела. С голям капацитет от 2000 cm³, тази лодка за захранка може да носи до 2 кг. стръв или фураж. Корпусът е изработен от издръжлив ABS материал, който гарантира, че може да издържи на суровите условия на риболов. С максимален радиус от 500 метра, тази лодка може да покрие широка зона.

Лодката за захранка Loomax Feeder/Bait Boat се доставя с чанта за съхранение и батерии, за да се гарантира дълготрайна употреба. Има максимален радиус и е изработена от издръжливи материали, което я прави чудесен избор за сериозни риболовци.

6. Лодка за стръв и захранка за растения Loomax

PROCART е високоефективна, лесна за използване лодка за стръв, която е идеална както за начинаещи, така и за опитни рибари.

Тази лодка за захранка е изработена от висококачествен ABS материал и е сгъваема за лесно съхранение. Предлага се с дистанционно управление за лесно използване и може бързо и лесно да се разглоби за почистване.

PROCART е популярен избор сред рибарите и организаторите на събития заради безжичния си обхват от 300 метра. Тя улеснява свързването към вашата риболовна линия и намирането на рибата, която искате, благодарение на висококачествения традиционен инструмент за примамка за риболов.

7. Dittom DT015708

Loomax Bait/Bait Boat е чудесен избор за риболовни събития. Предназначена е да държи стръв и има голям капацитет. Изработена е от издръжливи материали и е водоустойчива. Има голям обхват.

Управлява се лесно с дистанционно управление и може да достигне до 500 метра. Черен е на цвят и е с дължина 55 см, ширина 27 см и височина 17,2 см.

Тази лодка за захранка е перфектна за всеки, който иска да изведе своя риболов на следващото ниво. Тя е лека и лесна за маневриране, което я прави идеална за стръв и привличане на риба.

8. Лодка за стръв и захранка за растения Loomax

Loomax е лодка за стръв с дистанционно управление, която е идеална за любителите на риболова. Оборудвана е с 2 двигателя, които могат да достигнат максимална скорост от 7 км/ч.

Loomax е чудесен избор за риболовци, които искат да могат да използват няколко устройства едновременно, без да се притесняват от смущения в сигнала. Лодката се предлага с водоустойчива раница, която я прави лесна за носене, а също така има функция за известяване за изтощена батерия и твърде далечно разстояние, която ще ви уведоми, ако батерията е изтощена или ако лодката излиза извън обхват.

Новият дизайн на опората за опашката позволява по-широк обхват на стръвта, а дистанционното управление ще се изключи автоматично, ако няма операция в продължение на 5 минути, за да пести енергия.

Батерията на лодката е 7.4 V 7800 mAh, а дистанционното управление изисква 4 батерии АА (не са включени). Лодката е с размери 39,5 * 15 * 15,5 см, а раницата е с размери 43,5 * 17,5 * 26 см. Теглото на опаковката е 2,9 кг, а разстоянието за управление е приблизително 200 метра. Лодката има време за зареждане от 6-7 часа и време за използване от приблизително 2-2,5 часа.

10 Total Score

Оценка: 3 (7 Гласа)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart