ТОП 10 климатици Gree

Климатици Gree са идеалното решение за всеки, който иска да охлади дома или офиса си. С широка гама от модели, от които да избирате и енергоспестяващи функции е лесно да намерите правилния модел за вашите нужди. Независимо дали търсите мощен стенен модул за вашия дом или офис, Gree ще ви го предложи. Освен това всички климатици Gree се предлагат с повече функции и ниски нива на шум, както и дистанционно управление.

Топ 10 инверторни климатици Gree

Климатиците Gree са едни от най-популярните и надеждни решения за климатизация на пазара. Със своите авангардни технологии и иновативен дизайн, те със сигурност ще поддържат дома ви прохладен и комфортен, независимо от външната температура. Но кои климатици Gree са най-добри? Вижте топ 10 на климатици Gree.

Гласували+3
Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Климатик Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B

Този инверторен климатик е оборудван с ротационен компресор и система за самодиагностика, която гарантира, че винаги работи оптимално. Има LED дисплей, миещ се филтър и четири скорости на вентилатора, за да ви осигури възможно най-доброто охлаждане и отопление. Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е проектиран да покрива площ от 35 m2 и има основен капацитет от 12000 BTU. Освен това предлага впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност от A++ за охлаждане и A+ за отопление. По отношение на нивото на шума, вътрешното устройство произвежда само 24 dB, докато външното устройство има максимално ниво на шум от 64 dB. Той също така идва с допълнителни функции като автоматично почистване, режим на заспиване, автоматично рестартиране и дистанционно. Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е предназначен за монтиране на стена и има номинална консумация от 1300 W за охлаждане и 1500 W за отопление. Освен това предлага впечатляваща скорост на отстраняване на влагата от 1,4 литра на час. Като цяло Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е мощен и енергийно ефективен климатик, който предлага отлично охлаждане и отопление с разширени функции. Монтира се лесно и ви осигурява възможно най-доброто представяне. Така че, ако търсите надежден климатик, то Gree Pular GWH12AGB-K6DNA1B е идеалният избор за вас.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Инверторен климатик Gree GWH12AEC-K6DNA1A

Инверторен климатик Gree GWH12AEC-K6DNA1A Качество/цена

Този мощен климатик е предназначен да осигури максимален комфорт във вашия дом или офис. Той предлага впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност A+++, което го прави чудесен избор за тези, които искат да намалят потреблението на енергия, като същевременно се наслаждават на комфорта на чистия, хладен въздух. Gree GWH12AEC-K6DNA1A е проектиран да се монтира лесно на стена, което го прави идеален за повечето стандартни стаи. Неговият основен капацитет от 12 000 BTU и капацитет на охлаждане от 4,5 kWh ще ви охладят независимо от външната температура. Със своя впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност A+++ можете да сте сигурни, че ще ви помогне да спестите пари от сметката си за електроенергия. Вътрешното устройство на Gree GWH12AEC-K6DNA1A разполага с дебит на въздуха от 735 m3/n и ниво на шум от 26 dB, което го прави достатъчно тихо, за да не нарушава вашето спокойствие и тишина. Външното устройство може да се похвали с впечатляващ дебит от 2200 m3/n и ниво на шум от 52 dB, което гарантира, че не е нужно да се притеснявате за твърде много шум. Gree GWH12AEC-K6DNA1A е перфектен за тези, които искат ефективна и мощна климатична система за своя дом. Той е проектиран да осигури максимален комфорт във всяка стая с впечатляващ рейтинг на енергийна ефективност.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Soyal GWH09AKC 9000 BTU

Soyal GWH09AKC 9000 BTU Супер избор

Soyal GWH09AKC е проектиран да осигури максимален комфорт, като същевременно пести енергия и пари. Този климатик Gree се отличава с впечатляващ дизайн със сензори за движение за отчитане на промените в температурата и влажността в помещението. Охлаждащият капацитет от 9000 BTU е достатъчен за ефективно и бързо охлаждане на повечето стаи. Уредът също така притежава клас на енергийна ефективност A+++. Soyal GWH09AKC е оборудван с възможности за охлаждане при -15°C и възможности за отопление при -25°C, което го прави идеален за всеки климат. Той също така разполага с въздушен поток в 8 посоки, с 2 автоматични и 6 ръчни, което ви позволява да регулирате въздуха в желаната посока. Gree Soyal GWH09AKC е оборудван и с WiFi контролер, който ви позволява да контролирате температурата и настройките от вашия телефон или таблет Добавете към това факта, че Gree Soyal GWH09AKC е един от най-енергийно ефективните климатици на пазара и имате уред, който със сигурност ще ви осигури комфорт, като същевременно ви спестява пари.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
GREE FAIRY GWH18ACD-K6DNA1D

GREE FAIRY GWH18ACD-K6DNA1D

Този иновативен климатик GREE предлага мощно охлаждане и отопление, с изходна охлаждаща мощност от 1,26/5,2/6,6 kW и изходна отоплителна мощност съответно от 1,12/5,3/6,8 kW, което го прави високоенергийно ефективен с EER от 3,4 и SEER от 7 за охлаждане и COP от 3,76 и SCOP от 4 за отопление. FAIRY GWH18ACD-K6DNA1D е подходящ и за помещения до 40 кв.м и е пълен с функции, за да осигури перфектния климат за всяка стая. Има работна температура на охлаждане от -15 до 43°C и работна температура на отопление от -22 до 24°C, заедно с енергиен клас A++/ A+ съответно за охлаждане и отопление. Допълнително се предлага с вграден Wi-Fi модул за лесно и удобно управление на климатичната система от вашия смартфон. FA IRY GWH18ACD-K6DNA1D е идеалното решение за всеки, който търси надеждна и енергийно ефективна климатична система, която ще осигури перфектните климатични условия във всяко помещение. Със своята мощна производителност, рейтинг на енергийна ефективност и удобни опции за управление, моделът GWH18ACD-K6DNA1D е идеалният избор за всеки дом или офис.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Инверторен климатик Gree Pular GWH 18AGD

Инверторен климатик Gree Pular GWH 18AGD Качество/цена

Инверторен климатик Gree Pular GWH 18AGD може да се похвали с капацитет на охлаждане от 5,3 kW и капацитет на отопление от 5,65 kW, което го прави идеалният избор за охлаждане и отопление на средни помещения до 32 квадратни метра. Той е оборудван с Wi-Fi система, която ви позволява да го управлявате от разстояние. Това улеснява регулирането на температурата във вашия дом или офис, без да е необходимо да присъствате физически. Той също така разполага с впечатляващ рейтинг на енергийния етикет A++, което означава, че консумира по-малко енергия от другите модели на пазара. Това помага да намалите сметките си за електроенергия в дългосрочен план. Нивата на шум на този климатик също са невероятно ниски, с максимално ниво на шум от 29 dB при охлаждане и отопление. Това гарантира, че можете да се насладите на спокойна среда, дори когато климатикът работи. Като цяло, инверторният климатик Gree Pular GWH 18AGD е перфектният избор за всеки, който търси енергийно ефективен и мощен модел, който е подходящ за средно големи помещения. Със своята Wi-Fi система, рейтинг на енергийния етикет A++ и ниски нива на шум, той със сигурност ще ви осигури оптимално охлаждане и отопление.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
GWH18ACD/K6DNA1D Fairy 18 000 BTU, Клас А++/А+, графит

GWH18ACD/K6DNA1D Fairy 18 000 BTU, Клас А++/А+, графит

Представяме ви Gree GWH18ACD/K6DNA1D – стенен климатик с впечатляващ основен капацитет от 18000 BTU, който е подходящ за до 40m². Той предлага клас на енергийна ефективност A++ в режим на охлаждане, което го прави идеален избор за тези, които искат да спестят пари от сметки за електричество. Освен това предлага ефективно отопление дори при външна температура от -22°C – перфектно за тези студени зимни месеци. Gree GWH18ACD/K6DNA1D може да се похвали и с редица други функции, включително система за самодиагностика, 7 скорости на вентилатора на вътрешното тяло, йонизатор за пречистване на въздуха, интелигентна система за размразяване и WiFi модул, който ви позволява да контролирате уреда от разстояние. По отношение на нивата на шума, Gree GWH18ACD/K6DNA1D е забележително тих със само 31 dB, което го прави идеален избор за тези, които искат уред, който няма да наруши спокойствието и тишината им. Като цяло, инверторният климатик Gree GWH18ACD/K6DNA1D е чудесен избор за всеки, който търси енергийно ефективен и тих уред с набор от функции, за да гарантира, че отговаря на техните нужди.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Инверторен климатик Gree GWH09ACC/K6DNA1D Клас А++/А+

Инверторен климатик Gree GWH09ACC/K6DNA1D Клас А++/А+

Gree GWH09ACC/K6DNA1D е предназначен за инсталиране на стена и може да покрие площ до 20 m2. Уредът има основен капацитет от 90 000 BTU и капацитет на охлаждане от 3,6 kWh, което го прави идеален за по-големи стаи или няколко стаи в едно пространство. Той също така може да се похвали с рейтинг на енергийна ефективност A++, което гарантира, че получавате максимално спестяване на енергия, без да жертвате производителността. Вътрешното устройство е проектирано с мисъл за намаляване на шума, така че не е нужно да се притеснявате, че е твърде шумно. Нивото на шума е само 40dB, така че можете да се наслаждавате на охлаждането си, без да се притеснявате за прекомерен шум. Този климатик Gree има набор от полезни функции, за да улесни живота ви. Предлага се с Wi-Fi технология, така че можете да контролирате температурата от вашия телефон или таблет. Можете също да настроите таймери и различни температури за различните часове на деня. Gree GWH09ACC/K6DNA1D е идеалният избор за всеки, който търси надежден и енергийно ефективен уред за отопление и охлаждане. С неговия мощен охлаждащ капацитет, енергиен рейтинг A++ и набор от полезни функции можете да се наслаждавате на перфектната температура през цялата година.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Инверторен Климатик GREE GWH09ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi

Инверторен Климатик GREE GWH09ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi

Климатик GREE GWH09ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi е идеалното решение за вашите нужди от охлаждане и отопление. С препоръчителна площ на покритие от 20 m2 и основен капацитет от 9000 BTU, този уред осигурява превъзходна енергийна ефективност както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление с оценка съответно A++ и A+. Вътрешното устройство се отличава с безшумна работа при само 26 dB, което гарантира, че можете да се насладите на спокойна среда без безпокойство от силен шум. Освен това има Wi-Fi технология, която ви позволява да го управлявате през вашия смартфон или таблет. С функциите за йонизатор и самопочистване можете да сте сигурни, че въздухът, който циркулира във вашия дом, е винаги свеж и чист. А с включеното дистанционно можете да регулирате настройките на вашия климатик от всяко място в стаята. Инверторният климатик GREE GWH09ACC-K6DNA1A-F airy-Wi-Fi е идеалният избор за вашия дом. Той е лесен за монтиране на стена, осигурява отлична енергийна ефективност и има набор от функции, които го правят чудесен избор за всеки дом.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
GWH12ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi

GWH12ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi Добра цена

Този климатик е оборудван с различни функции, за да осигури максимална ефективност. Неговата инверторна технология му позволява да регулира консумацията на енергия въз основа на температурата в помещението, което води до спестяване на енергия. Може да отоплява при температури до -22°C и има висока енергийна ефективност от A++ в режим на охлаждане и A+ в режим на отопление. Неговата мощност от 12 000 BTU може ефективно да охлади или затопли стая до 28 кв. м. Инверторният климатик GREE GWH12ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi се предлага и с опция за самопочистване, идеална за тези, които искат лесен и безпроблемен начин да поддържат своя климатик чист и да работи гладко. Той също така включва йонизатор, който помага за намаляване на замърсителите и пречиства въздуха. Нивото на шум на този климатик също е ниско, с 26 dB звук от вътрешно тяло и 52 dB звук от външно тяло. Като цяло инверторният климатик GREE GWH12ACC-K6DNA1A-Fairy-Wi-Fi е чудесен избор за тези, които търсят енергийно ефективна климатична система, която може да отоплява при -22°C и има висока енергийна ефективност. Неговата опция за самопочистване, йонизатор и ниски нива на шум го правят идеален избор за всеки дом или офис.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Инверторен климатик GREE PULAR GWH09AGB-K6DNA1B

Инверторен климатик GREE PULAR GWH09AGB-K6DNA1B

Инверторен климатик GREE PULAR GWH09AGB-K6DNA1B е мощен и ефективен уред за охлаждане, отопление или обезвлажняване на вашия дом. Неговият Wi-Fi контролер ви позволява да го управлявате дистанционно чрез вашия смартфон или таблет, докато неговата подсветка, LED дисплей и дистанционно с LED дисплей осигуряват удобно и лесно за потребителя изживяване. Други функции включват изсушаване на въздуха, обемен въздушен поток, автоматично рестартиране и йонизатор за по-свеж въздух. GWH09AGB-K6DNA1B предлага и уникален I-feel mini сензор, нощен режим и 24 часов таймер. Оценен е с A++ за охлаждане и A+ за отопление, с изходна мощност за охлаждане 0,6/2,7/3,4 kW и изходна мощност за отопление 0,6/2,8/3,7 kW, със съответна консумация на мощност 0,17/0,74/1,3 kW за охлаждане и 0,14/0,7/1,5 kW за отопление. Този инверторен климатик от GREE е перфектният избор, ако търсите мощно и ефективно устройство за охлаждане, отопление и изсушаване на вашия дом. Той има набор от функции, които го правят удобен за използване и ви позволяват да го управлявате от разстояние. Неговият енергиен клас го прави щадящ околната среда избор, осигуряващ по-ниски сметки за електроенергия, без компромис с производителността.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Качествени ли са климатиците Gree?

Компанията произвежда продукти за отопление и охлаждане от 1991 г. и техните уреди са подкрепени от дългосрочна гаранция за допълнително спокойствие. Те също така използват модерни технологии като инверторна технология и екологични хладилни агенти, за да осигурят енергийна ефективност и надеждна работа.

Евтини ли са климатиците Gree?

Климатиците Gree обикновено са по-достъпни в сравнение с модели на други марки и често идват с допълнителни функции, като Wi-Fi свързаност, енергийна ефективност, няколко скорости на охлаждане и дистанционно управление.

10 Total Score

Оценка: 2.78 (9 Гласа)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart