10-те най-добри комплекти камери за видеонаблюдение

Има много различни фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате най-добрите камери за видеонаблюдение за вашите нужди. Ще трябва да оцените специфичните си нужди и изисквания, за да изберете системата, която е подходяща за вас.

Топ 10 най-добри комплекти камери за видео наблюдение

Нашата цел е да ви помогнем да изберете възможно най-добрата система за видеонаблюдение. За да направим това, ние съставихме изчерпателно ръководство, което обхваща всички важни фактори, които трябва да имате предвид. Ще предоставим и някои основни препоръки, за да започнете. Ние проучихме стотици системи за видеонаблюдение, които се предлагат на пазара, за да ви представим списък с най-добрите камери за видеонаблюдение.

1. Комплект камери за видеонаблюдение Ej-Products

Комплектът камери за видеонаблюдение на Ej-Products е цялостно решение за наблюдение, което включва 8-канален AHD DVR, 4 5-мегапикселови камери и 1TB твърд диск.

С 1080P HD резолюция и поддръжка за дългосрочни записи, тази система е идеална за 24/7 наблюдение. USB 2.0 порта улесняват свързването с мишка или други устройства, а връзката с VGA монитор улеснява гледането на живо или на запис.

Комплектът се доставя с четири AHD камери, които предлагат 5MP ултра висока резолюция за ясни и деликатни изображения. Те са с рейтинг IP66 и могат да работят с DC12V / 1A захранване.

Предаването на данни с нулево забавяне гарантира пълна точност в реално време, докато голямото разстояние на предаване до 500 метра позволява удобни и ефективни актуализации.

Камерите поддържат NTSC и PAL 2 в 1 за лесна смяна и са изработени от висококачествени материали на конкурентна цена. Функцията ICR на тази камера автоматично настройва настройките за деня или нощта, докато AWB и AGC работят заедно, за да оптимизират качеството на изображението. IR светодиоди с дължина 15-20 метра могат да се използват за Smart IR приложения.

Системата за видеонаблюдение Ej-Products е нашият най-добър избор за всеки, който търси надеждно и достъпно решение за сигурност. Тази система идва с всичко необходимо, за да започнете, включително DVR, камери и всички необходими кабели. Освен това не забравяйте да разгледате нашите други най-добри опции.

2. Комплект камери за видеонаблюдение, Дианид Full HD

Този комплект камери за видеонаблюдение включва четири PoE IP камери, мрежов рекордер и PoE суич, осигурявайки цялостно решение за сигурност.

Тази система може да бъде разширена, за да включва общо осем камери и може да записва до 30 дни кадри с включения 1TB твърд диск.

Можете да изтеглите безплатно приложение за вашия Android или iPhone, което ще ви позволи да наблюдавате дистанционно вашата система за сигурност и да правите промени, ако е необходимо, от вашия телефон.

Този комплект включва функция за компресиране на видео в H.265 / H264 и осигурява изходи във VGA и HDMI формати. Това го прави чудесен избор за тези, които се нуждаят от висококачествен видеозапис и възможности за извеждане.

Предлага се с 8 канала видео входове, 1 x HDMI, RJ-45 и 1 x VGA за свързване и RJ45 връзка за 10/100Mbps Ethernet. Разделителната способност на записа на това устройство е 4 MP, 5 MP и 2 MP.

3. Комплект камери за видеонаблюдение Automat – AHD 4

Този комплект камери за видеонаблюдение ви дава възможност да наблюдавате вашия дом или бизнес през интернет в реално време или от вашия личен смартфон.

Можете също да записвате видеоклипове на твърд диск (не е включен). Този комплект включва всичко необходимо, за да започнете, включително AHD DVR с HDMI изход и две камери.

Това устройство има четири USB входа, което ви позволява да свържете няколко устройства наведнъж. AHD IR камерите са идеални както за вътрешна, така и за външна употреба.

С включените четири камери ще можете да наблюдавате голяма площ. Всяка камера в комплекта разполага със собствен комплект кабели, включително компютърна мишка и адаптер за захранване.

Четирите камери в комплекта са водоустойчиви и имат резолюция 3.0 мегапиксела. Имат също обектив 3,6 мм и PAL TV система и 24 инфрачервени светодиода за подобрено нощно виждане, автоматичен баланс на бялото за точно възпроизвеждане на цветовете и съотношение сигнал/шум от 48dB за ясно качество на изображението. Захранващият адаптер за тези камери е DC 12V адаптер. Разполагат и с 180 градуса въртяща се стойка.

С DVR-ра можете да наблюдавате през интернет с помощта на 3G технология, като до 10 потребители имат достъп до него едновременно чрез телефони или компютри. Използва видео компресия H.264 и има 4 аудио канала. Може да записва в 1080p, 720p, 960H резолюция. Освен това има детекция на движение за запис, както и функция за аларма. Устройството има възможност за добавяне на вътрешен твърд диск, както и два USB порта.

4. Комплект камери за Видеонаблюдение DAHUA 

Тази система за наблюдение се предлага с четири FULL HD-CVI камери и хибриден видеорекордер, осигуряващи надеждно покритие за наблюдение. Марката “Dahua” осигурява високо качество и издръжливост.

Компактните булет камери са перфектни за наблюдение при всякакви метеорологични условия, благодарение на водоустойчивия си алуминиев корпус и рейтинг IP67. Тези камери предлагат добра видимост със своята 2MPX резолюция, като гарантират, че нито един детайл няма да бъде пропуснат. Имат висока HD резолюция и може да записват ясни кадри при слаба светлина благодарение на своите инфрачервени диоди с обхват до 30 метра.

Мобилно приложение позволява на потребителите да наблюдават видеозаписи от своя дом или бизнес чрез телефон или таблет, а безплатният софтуер позволява на потребителите да наблюдават кадри чрез компютър или лаптоп.

Комплектът включва 1 хард диск за съхранение на вашите записи, както и всички необходими аксесоари за завършване на вашата система за видеонаблюдение.

5. PNI House AHD808

Този DVR комплект ви позволява да записвате и възпроизвеждате изображения от до 8 видеокамери с 4MP резолюция.

PNI House AHD808 DVR може да се управлява от мобилни устройства чрез съвместимо приложение за Android и iOS и от компютъра чрез стандартен софтуер. Това улеснява наблюдението на дома ви отвсякъде.

Устройството е оборудвано с HDMI и VGA изход, така че можете да свържете различни монитори. Видеозаписите, записани на твърдия диск, инсталиран в NVR, могат да бъдат изтеглени локално през интерфейса на продукта (USB2.0) на USB стик или дистанционно през интернет директно на компютър. Това ви позволява да преглеждате и запазвате видеоклиповете отвсякъде.

PNI House IP808 NVR може да бъде свързан към интернет с помощта на RJ45 LAN порт, което ви позволява отдалечен достъп до него от всяко място.

6. AHD PNI House PTZ1300 2MP

Този комплект камера за видеонаблюдение се предлага с много функции, които са идеални за система за наблюдение. Има резолюция от 1080P и може да съхранява до 14TB данни (твърд диск не е включен).

Камерите също са устойчиви на атмосферни влияния и имат режим за нощно виждане, което ги прави идеални за всяка ситуация. Те разполагат с 36 IR светодиода, които осигуряват инфрачервено осветление на разстояние до 30 метра.

DVR може да работи в температурен диапазон от -26°C до +80°C и има размери 255 x 215 x 45 mm. Може да записва в разделителна способност до 1080P и може да обработва до 4 канала едновременно.

7. AHD PNI House PTZ1500 5MP

AHD PNI House PTZ1500 включва четири външни камери и 1TB твърд диск за записване. Тази система за наблюдение с висока разделителна способност е идеална за наблюдение на вашия имот, независимо дали сте у дома или навън. Комплекта ще ви позволи да наблюдавате имота си 24/7.

Металният корпус и степента на водоустойчивост IP66 на камерите ги прави устойчиви на външни условия като влага и прах. Видео и захранващият кабел, включен в камерите, свързва камерите с DVR. Този DVR има възможност за запис и съхраняване на кадри от камерите за бъдещо гледане.

Високата разделителна способност от 5 мегапиксела гарантира, че изображенията ще бъдат ясни, с добър контраст и детайлност. Можете лесно да разпознаете лицата на хората, регистрационни номера или други красноречиви детайли от разстояние в защитеното пространство. Това ви позволява да държите под око вещите си и ви помага да се чувствате в безопасност.

Системата PNI House PTZ1500 може да се управлява от множество различни устройства, както локално, така и дистанционно. Това улеснява поддържането на контрол върху сигурността на вашия дом, независимо къде се намирате. Приложението е достъпно за устройства с Android и iOS, както и за компютри с Windows. Това приложение позволява на потребителите да преглеждат и управляват своите охранителни камери от разстояние. То ви дава възможност да наблюдавате дистанционно вашите охранителни камери, независимо дали се намират във вашия дом или бизнес. Това ви позволява да сте в течение какво се случва във вашия имот, дори когато не сте там лично.

8. Комплект за видеонаблюдение Automat -8 канален DVR с 8 камери

Това е 8-канален DVR комплект за наблюдение, който се предлага с 8 камери и интернет връзка. Изключително подходящ е за 24-часово видеонаблюдение на вашия апартамент, къща, вила, магазин, склад или всяко друго място, където ви е необходимо.

Комплектите се доставят с цялото необходимо оборудване за монтаж, свързване и захранване на видеокамерите и устройствата към тях. Има общо осем броя камери, 8 стойки и 8 захранващи адаптера включени в комплекта. Включени са и десет метрови кабели за всяка камера, 8-канален DVR с меню на български език, USB мишка, дистанционно управление, адаптер за захранване на DVR, диск с инсталационни настройки и крепежни материали.

9. Комплект камери за видеонаблюдение Automat – 4 канален DVR

Това е комплект за наблюдение за използване в автоматизирани системи. Разполага с четири камери, подходящи за външна и вътрешна употреба. С включените стойки за монтаж на камерите е важно да закрепите камерите така, че да не паднат или да се повредят. Ще трябва да влючите адаптера за захранване на камерите към предварително прекараните кабели за всяка камер също вкючени в комплекта.

Този комплект за видеонаблюдение ви позволява да наблюдавате дома или бизнеса си през интернет или личния си 3G телефон и да записвате видео на твърд диск.

10. 8 канален DVR с 8 камери

Тази система за видеонаблюдение е идеална за денонощно наблюдение на вашия дом, бизнес или друго желано място. Тя включва 8-канален DVR, който може да записва от до 8 камери наведнъж. Освен това е активиран за интернет и 3G, което ви позволява да гледате дистанционно камерите си отвсякъде.

Комплекта включва всичко необходимо за инсталиране и работа с видеокамери и свързаното с тях оборудване. Този артикул се доставя с осем камери със стойки и кабели. Изработен е от здрави материали и е проектиран да издържи. Той е чудесно допълнение към всеки дом или офис.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart