10 Най-добри кафемашини с капсули

Ако обичате кафето, но имате много натоварено ежедневие, сигурно ви е минавало през ума да закупите кафемашина с капсули. Но коя да изберете, коя е най-добрата?

За разлика от стандартните и професионалните, кафемашините с капсули могат да предложат много повече разнообразие от напитки и подходящ избор за вкусовете на всеки човек. От кафе еспресо до лате макиато или напитки като Mars,Twix, Milky Way, те могат да предложат голямо разнообразие и то само с едно натискане на бутона.

С една от тях можете да имате своя лична кафемашина у дома и да пиете каквото ви харесва по всяко време на денонощието. В допълнение, тя лесно се превръща в част от ежедневието ви, тъй като не е необходимо да правите нищо специално, за да приготвите любимата си чаша кафе.

ТОП 10 кафемашини с капсули

Не сте сигурни кой модел да изберете? В следващата секция ще намерите 10 от най-добрите модели в момента, заедно с най-важните им характеристики.

Гласували0
Кафемашина с капсули Nespresso De’Longhi Gran Lattissima Black

Кафемашина с капсули Nespresso De’Longhi Gran Lattissima Black

Тази кафемашина с капсули ще направи живота ви много по-лесен с безбройните си възможности за избор с натискането на един бутон. Nespresso De’Longhi Gran Lattissima е проектирана да приготвя страхотно на вкус кафе бързо и лесно. Разполага с впечатляващите 30 вида кафе, които можете да приготвите само с натискането на един бутон. Тя също така идва с вградена система за разпенване на мляко, която може да произвежда всякакъв вид кафе с гладка пяна. Компонентите за бързо нагряване и високо налягане ви позволяват да направите перфектната чаша кафе за нула време. Nespresso De’Longhi Gran Lattissima също има няколко вградени функции, които я правят удобна и енергийно ефективна. Има програма за самопочистване и автоматично изключване след 9 минути бездействие. Освен това Nespresso De’Longhi Gran Lattissima се предлага с няколко аксесоара, които я правят още по-удобна и лесна за използване. Включва контейнер за мляко, комплект капсули, система против капене и регулируема дръжка за чаша. Nespresso De’Longhi Gran Lattissima е идеалният избор за тези, които искат да приготвят любимото си кафе бързо и лесно. Вземете днес Nespresso De’ Longhi Gran Lattissima и започнете да правите кафе като бариста!
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Кафемашина с капсули Nespresso Pixie Titan C60-EU-TI-NE

Кафемашина с капсули Nespresso Pixie Titan C60-EU-TI-NE

Nespresso Pixie Titan C60-EU-TI-NE се отличава с модерен, елегантен дизайн, който със сигурност ще допълни всяка кухня. С компактните си размери се вписва идеално и в най-малките пространства. Има система за бързо нагряване и помпа за високо налягане (19 бара), за да ви приготвя вкусно кафе всеки път. Тази машина има и индикатор за необходимост от пълнене на резервоара за вода и автоматично се изключва за пестене на енергия. Тази машина може да приготвя два вида напитки – Еспресо – Дълго еспресо. Има една дюза за кафе и няколко функции, като система против капене, автоматично изключване, индикатор за нивото на водата и регулируемо количество кафе. Капацитетът на подвижния резервоар за вода е 0,7 л.. Nespresso Pixie Titan C60-EU-TI-NE е отличен избор за всеки, който търси модерна, надеждна и мощна кафемашина с капсули. Със своя елегантен дизайн и система за бързо нагряване, той със сигурност ще ви даде перфектната чаша кафе всеки път.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение

Вижте също: най-добрите кафеавтомати >>>

Кафемашина с капсули Illy Francis-Francis

Кафемашина с капсули Illy Francis-Francis

Ако търсите надеждна и ефективна кафемашина с капсули, Illy Francis-Francis са идеални за вас! Тази невероятна машина предлага качествено еспресо всеки път с перфектен баланс на вкус, тяло и аромат. Двата вида капсули, еспресо и дълго кафе, улесняват персонализирането на вкуса на вашето кафе. Машината разполага и със система за регулиране на температурата, за да гарантира, че вашата напитка е с перфектната температура. Енергоспестяващата система е чудесна за тези, които искат да внимават за потреблението на електроенергия. След 15 минути неизползване, машината се изключва автоматично, предотвратявайки ненужна употреба на електричество. Тя също така разполага с контейнер за съхранение на използвани капсули, което ви позволява да съхранявате до седем капсули наведнъж. Ily Francis-Francis с капсули също е лесна за почистване, с автоматично отстраняване на използваните капсули. А с капацитет на резервоара за вода от 0,75 литра, това е идеалната машина за всяко домакинство. Плюс това, компактният ѝ дизайн я прави лесна за поставяне във всяко пространство. Като цяло кафемашина с капсули Illy Francis-Francis е чудесен избор за всеки, който търси ефективен и надежден начин да се насладите на качествено еспресо у дома. Със своите персонализирани функции и енергоспестяваща система, това е перфектната за всичките ви нужди от кафе.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270810

Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270810

Ако обичате кафе и търсите машина, която прави перфектната чаша всеки път, тогава трябва да разгледате Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270810. Тази невероятна кафемашина с капсули предлага богат избор от топли и студени напитки от еспресо до капучино и дори студен чай. Оборудвана е със система за налягане от 15 бара, еко режим за пестене на енергия и LCD дисплей за лесна работа. Тази необикновена машина е в състояние да приготви до 35 различни вида напитки, от обикновено кафе до специални напитки като мока свирл и карамелено лате макиато. Освен това можете да запазите любимите си рецепти с неговата функция за памет, така че да можете да се насладите на предпочитаните от вас напитки само с едно докосване. Infinissima Touch KP270810 също е проектирана да пести енергия и ресурси със своя еко режим, който се активира, когато машината не се използва повече от 5 минути. Infinissima Touch KP270810 е идеалният избор за любителите на кафето, които искат да се насладят на разнообразие от първокласни напитки само с едно докосване. Освен това е изработена от висококачествена пластмаса и се предлага в елегантно черно покритие, което ще изглежда страхотно на всеки кухненски плот. Така че, ако търсите кафемашина, която може да приготви перфектната чаша всеки път.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Кафемашина с капсули Bosch Tassimo Suny TAS3207

Кафемашина с капсули Bosch Tassimo Suny TAS3207

Тази енергоспестяваща машина е предназначена да приготвя вашата напитка. Процесът на приготвяне е прост и лесен. С едно натискане на бутон можете да направите всякакъв вид напитка от кафе, горещ шоколад, еспресо, капучино, лате макиато, горещо мляко, чай и крема кафе с осем готови продукта. Кафемашина с капсули Bosch Tassimo Suny TAS3207 е оборудвана с една дюза за кафе, автоматично почистване, подвижна тава, програма за пестене на енергия, програма за премахване на котлен камък, подвижен резервоар за вода, режим на готовност и регулируема дръжка за чаша. С мощност от 1300 W и налягане на помпата от 3,3 бара, тази машина има капацитет на резервоара за вода от 0,8 литра и се доставя с инструкции за употреба и една машина за еспресо. Започнете да правите любимите си напитки бързо и лесно с кафемашина с капсули Bosch Tassimo Suny TAS3207!
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Кафемашина с капсули Tchibo Cafissimo

Кафемашина с капсули Tchibo Cafissimo

Кафемашина с капсули Tchibo Cafissimo има налягане на помпата от 15 бара и капацитет от 1,2 литра, така че можете да приготвите всичките си любими напитки за нула време. Освен това има система против капене и функция за автоматично изключване, за да ви помогне да пестите енергия и да се уверите, че кафето ви остава горещо. Регулируемата дръжка за чаша и регулируемата табла улесняват персонализирането на размера на вашата чаша и количеството кафе, което искате. Tchibo Cafissimo се предлага и с подвижен контейнер за мляко, което ви позволява да приготвяте всякакви напитки на основата на кафе като капучино, лате макиато и кафе кортадо. Включва също набор от топли напитки като горещ шоколад, еспресо и чай. Машината има светлинен индикатор и индикатор за нивото на водата, за да сте сигурни, че винаги имате точното количество вода в резервоара. Освен това има подвижна тава, което го прави лесен за почистване. Като цяло, кафемашина с капсули Tchibo Cafissimo е идеалният начин да приготвяте вкусни кафе напитки от уюта на собствения си дом. Със своята мощна помпа с налягане от 15 бара, регулируема дръжка за чаша и поднос и гама от топли напитки никога няма да останете разочаровани.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP120H31

Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP120H31

Тази компактна кафемашина с капсули е проектирана да работи с херметични капсули NESCAFÉ Dolce Gusto, което ви позволява да приготвяте до 25 кафета и други вкусни напитки с натискането на един бутон. Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP120H31 е машина с високо налягане, с до 15 бара, за да можете да се насладите на кафе с професионално качество, с богата пяна и кадифена текстура. Можете също така да регулирате размера на напитката с функцията Play & Select, в зависимост от вашите предпочитания. Освен това можете да намалите консумацията на енергия, тъй като разполага с еко режим, който се изключва автоматично след 5 минути. Независимо дали предпочитате гореща чаша еспресо или ледено лате макиато, Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP120H31 ще ви помогне да приготвите любимите си напитки с лекота. Със своя елегантен дизайн и съвременен външен вид, той е идеалното допълнение към всяка кухня.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Кафемашина с капсули Lavazza Jolie

Кафемашина с капсули Lavazza Jolie

Lavazza Jolie е елегантна и модерна кафемашина, която ви осигурява лесен начин да се насладите на любимата си напитка. Изработен е от здрава пластмаса, има механичен цифров контролен панел и се предлага в класически бял цвят. Lavazza Jolie White Machine се захранва от 1000 W и е оборудвана с капацитет на контейнера 1,25 литра. Тя е лесна за използване, което ви позволява да приготвяте топли напитки бързо и удобно. Предлага и с вградена опора за чаши за допълнително удобство. Това е идеалното допълнение към всяка кухня или офис пространство. Lavazza Jolie е проектирана да улесни живота ви. Тя е прост и надежден модел и произвежда чаша кафе със страхотен вкус всеки път. Освен това е лесна за почистване и поддръжка, което го прави чудесен избор за натоварени домакинства или офиси.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Bosch Tassimo Finesse TAS16B3

Bosch Tassimo Finesse TAS16B3

Bosch Tassimo Finesse TAS16B3 приготвя до 70 различни вида напитки, включително кафе, горещ шоколад, еспресо, капучино, лате макиато и крема кафе. Трябва само да натиснете един бутон и избраното от вас еспресо е готово за нула време! Тази машина за еспресо има много функции, които я отличават от другите. Има бързо време за нагряване и автоматична програма за почистване, така че не е необходимо да правите ръчно почистване. Освен това има програма за декалцификация за редовна поддръжка и регулируема интензивност на аромата за повече контрол върху вашите напитки. Bosch Tassimo Finesse TAS16B3 има мощност от 1400 W и налягане на помпата от 3,3 бара, което ви позволява да правите перфектно еспресо със страхотна пяна всеки път. Има много добър капацитет на резервоара за вода от 0,7 л, така че не е необходимо да го зареждате твърде често. Освен това красивият му червен цвят ще го направи чудесно допълнение към всяка кухня. В заключение, Bosch Tassimo F inesse TAS16B3 е страхотна машина за еспресо, която е идеална за всеки, който обича кафе. Има всички функции, от които се нуждаете, като бързо време за нагряване, автоматично почистване, програма за декалцификация и регулируем интензитет на аромата. Освен това има мощно налягане на помпата и голям капацитет на водния резервоар. И всичко това идва в красив червен цвят, което го прави чудесно допълнение към вашата кухня.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31

Тази ръчна кафемашина с капсули разполага с индикатор за нивото на водата, регулируема дръжка за чаша, система за бързо нагряване и система против капене. Мощният 1600W мотор и 15 бара налягане на помпата гарантират вкусна напитка всеки път. Подвижната тава за течности и подвижният резервоар за вода улесняват почистването. Програмата за приготвяне на студени напитки и капучино предлага над 30 вкусни рецепти, за да можете да се насладите на разнообразие от кафе напитки. Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31 има светлинен индикатор, който ви показва кога е готова за употреба и автоматично изключване, когато нивото на водата е ниско или когато се достигне желаната температура. Тази универсална и лесна за използване машина е идеална за всеки любител на кафето, който иска да приготвя вкусни напитки бързо и лесно. Със своя елегантен дизайн, тя ще изглежда страхотно във всяка кухня или офис. Така че не чакайте, вземете своя Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B31 днес и започнете да се наслаждавате на вкусни кафе напитки за нула време.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
10 Total Score

Оценка: Бъди първи!
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart