6-те най-добри хлебопекарни Горение

Има много различни хлебопекарни Горение, от които можете да избирате. Ако се затруднявате да решите коя е подходяща за вас, не търсете повече. Ние направихме проучване и съставихме списък от шестте най-добри опции, да ви помогнем да вземете решение.

Топ 6 най-добри хлебопекарни Горение

След като проучихме различните модели хлебопекарни Горение, препоръчваме хлебопекарната Горение BM 1400 E като наш най-добър избор. Не пропускайте да разгледате нашето ръководство за покупка!

1. Хлебопекарна Горение BM 1400 E

Хлебопекарната Gorenje BM 1400 E е с капацитет 1350 гр. и е изработена от пластмаса и метал. Има 815 W мощност и 12 различни програми чрез, които печенето може да стане много по-лесно. Тези програми могат да ви помогнат да автоматизирате целия процес на печене, от измерване на съставките до определяне на времето на самото печене. Това може да премахне много от стреса и догадките при печенето и да ви помогне да постигате перфектни резултати всеки път.

Всяка програма е поредица от дейности, които са предназначени за постигане на конкретна цел. Ако искате да персонализирате програма според собствените си нужди, можете да го направите, като коригирате дейностите според вашите предпочитания. С помощта на Gorenje BM 1400 E можете да печете различни видове хляб, сладкиши и дори да си направите сами конфитюр.

Можете да се събуждате сутрин от миризмата на прясно изпечени продукти, вместо от досадното звънене на будилника. Това би било много по-приятен начин да започнете деня. Функцията за отложен старт ви позволява да програмирате началото на печенето дори след 13 часа. Просто сложете продуктите в тавата, изберете правилната програма и времето, в което искате уредът да започне да прави свеж и ароматен хляб.

Контролният панел е цифров и има 3 степени на потъмняване. Хлебопекарната има и редица функции, включително автоматично изключване, функция за поддържане на топлината, система против приплъзване и отложен старт.

Доставя и с редица аксесоари, включително мерителна лъжица, мерителна чаша. Размерите и са 40 см х 27 см х 30,5 см и теглото е 8,8 кг.

2. Хлебопекарна Gorenje BM1210BK

Хлебопекарната Gorenje BM1210BK е универсален и лесен за използване уред, който може да приготвя различни видове хляб, включително варианти без глутен.

Няма нищо подобно на пресен хляб или сладкиши, извадени направо от фурната, и с малко практика можете да овладеете изкуството на печене. Gorenje BM1210BK е идеалното допълнение към вашата кухня, с капацитет за тесто от 1200 грама.

С функцията за отложен старт можете да планирате печенето си дори когато не сте вкъщи. Незалепващата повърхност на контейнера е много удобна, тъй като ви спестява много проблеми.

Вграденият дисплей също е много полезен, тъй като ви позволява лесно да видите как протича процесът на печене.

Прозорецът за преглед е удобен инструмент, който ви позволява да проверявате напредъка си по всяко време, без никакви проблеми. Gorenje BM1210BK предлага широка гама от програми, включително специална безглутенова програма за печене, която отговаря на различни нужди. Тази машина може да прави и сладкиши, които се правят бързо и лесно.

Има отделяща се тава за хляб с незалепващо покритие, както и мерителна купа и допълнителна мерителна лъжица. Хлебопекарната разполага и с програма за втасване на тестото, звуков сигнал за работа, функция за поддържане на топлината и функция за автоматично изключване.

Има корпус от пластмаса и метал, с мощност на нагревателя 800 W. Размерите на хлебопекарната са 26,2 х 27,8 х 42,5 см., а теглото й е 6,1 кг.

В допълнение ще получите и мерителна чаша и книги с рецепти.Това ще ви позволи лесно да приготвяте различни видове хляб у дома с малко усилия.

3. Хлебопекарна Горение BM910WII

Хлебопекарната Gorenje BM910WII има функция за отложен старт и 15 програми за избор. Предлага се с една бъркалка и има изходна мощност от 550 вата. Някои от 15-те програми включват настройки за приготвяне на различни видове хляб. За да приготвите сладко и кисело мляко, просто изберете опцията. Можете също да забавяте програмата без глутен и да поддържате топлината.Предлага три нива на препичане и размери от 750 до 900 грама. LCD дисплеят ще покаже син фон и машината ще се изключи автоматично, когато приключи.

4. Хлебопекарна GORENJE BM910W

Тази хлебопекарна GORENJE е идеална за всеки, който обича домашен хляб. Разполага с мощен 600-ватов нагревател, който ви позволява да печете хляб до 900 грама, както и да готвите мъфини и други сладкиши.

Този модел има 11 програми, които предоставят разнообразни опции в менюто. Благодарение на тях ще можете да опитате различни рецепти като домашен ръжен хляб, да изпечете багети и дори да направите плодово сладко.

Само с едно натискане на бутон можете да получите идеалния цвят на коричката за вашия хляб. Машината за хляб Gorenje BM910W има функция за поддържане на топлината, която не позволява на прясно изпечения хляб да изстине за дълго време.

Уредът е лесен за поддръжка, с подвижна тава, която има незалепващо покритие, което предотвратява залепването на съставките, и лесни за почистване дъно и страни.

5. Gorenje B1600WG

Хлебопекарната Gorenje B1600WG е универсален и лесен за използване уред, който може да приготвя различни видове хляб, включително варианти без глутен. Има подвижен съд за хляб с незалепващо покритие, както и редица други функции, които го правят чудесен избор за всеки, който търси хлебопекарна. Тези функции включват контролен прозорец, LCD дисплей, син светлинен индикатор и автоматично изключване.

Функцията за отложен старт ви позволява да настроите таймера до 13 часа предварително, така че да имате готов пресен хляб веднага щом се събудите сутрин. Всичко, което трябва да направите, е да добавите съставките в машината за хляб, да изберете правилната програма и да зададете време за стартиране, за да съвпадне с момента, в който искате да се събудите.

Печенето на хляб за голямо семейство е лесно, когато можете да изберете размер на хляб, който е достатъчно голям (до 1600 грама), за да нахрани всички. Хлябът ще има хрупкав външен слой и мек вътрешен слой.

6. Машина за хляб Gorenje BM900 WII

Тази хлебопекарна има много функции, които я правят идеална за всеки, който обича да пече хляб. Може да прави хляб от 750 до 900 грама, има автоматично изключване, звуков сигнал и програма за печене на безглутенов хляб.

Освен това има функция за поддръжка на топлината, LCD екран и 15 предварително зададени програми. Можете дори да продължите да печете след прекъсване на захранването, има и програма за отложен старт и подготовка на тестото.

Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart