10 Най-добри хладилници за вграждане

Когато става въпрос за избор на хладилник за вграждане, има няколко неща, които трябва да имате предвид.

Размер: Първото е размерът на вашата кухня. Трябва да сте сигурни, че хладилникът ще пасне плътно в пространството, с което разполагате. Хладилниците за вграждане се предлагат в различни размери. Не забравяйте да измерите пространството, където искате да инсталирате хладилника, и изберете модел, който ще пасне удобно.

Стил: Второто е стилът на вашата кухня. Трябва да сте сигурни, че хладилникът, който изберете, допълва останалата част от кухнята. Хладилниците за вграждане могат да имат елегантен, модерен вид или по-традиционен дизайн. Съобразете се със стила на вашата кухня и изберете такъв, който да допълва цялостната естетика.

Характеристики: Хладилниците за вграждане се предлагат с различни функции, от ледогенератори до диспенсери за вода. Помислете кои характеристики са най-важни за вас и изберете модел, който има всичко необходимо.

Бюджет: Хладилниците за вграждане могат да бъдат скъпи, така че е важно да определите бюджет, преди да започнете да пазарувате. След като разберете колко сте готови да похарчите, можете да стесните възможностите си и да намерите идеалния хладилник за вашия дом.

Имайки предвид тези съображения, със сигурност ще намерите идеалния хладилник за вграждане за вашата кухня.

ТОП 10 хладилници за вграждане

За да Ви помогнем да намерите най-добрия хладилник за вграждане за вашата кухня, ние съставихме списък с 10-те най-добри модела на пазара.

Гласували+1
Хладилник с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1

Хладилник с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1

Хладилник с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1, най-добрата комбинация с набор от функции, които отговарят на всички ваши нужди. Този модел е оборудван с тип монтаж, подходящ за вграждане, дясно отваряне на вратата (реверсивна) и сензорен дисплей. Освен това е енергийно ефективен с клас Е според последните европейски разпоредби и има ниво на шум от 35 dB. По отношение на капацитета за съхранение, общият нетен обем на KIV86VFE1 е 267 л., с 183 л. хладилна част и 84 л. фризерна част. Рафтовете на хладилника са изработени от закалено стъкло и са общо 4 рафта и по 3 рафта на врата. Междувременно фризерното отделение съдържа 3 отделения, със система за ръчно размразяване и капацитет на замразяване от 4,2 кг за 24 часа. Този хладилник с фризер за вграждане Bosch KIV86VFE1 има набор от функции и настройки за сигурност за допълнително удобство. Има звукова аларма, регулируема температура, вътрешно LED осветление и сигнализация за отворена врата с аудио сигнал. В допълнение, хладилникът с фризер е оборудван с технологии Low Frost, FreshSense, Eco AirFlow, както и с функция за супер замразяване и супер охлаждане. Размерите му са 54,1 см ширина, 54,8 см дълбочина и 177,2 см височина, с дължина на кабела от 2,3 метра.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF

Хладилник за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF

Хладилник за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF е идеален избор за тези, които търсят голям капацитет и дълготрайна свежест. Този модел се предлага с технология Twin Cooling Plus, която осигурява отделни системи за охлаждане на хладилника и фризера, като гарантира, че всяко отделение се поддържа на правилната температура. Функцията No Frost намалява натрупването на скреж и лед, така че не се налага да ръчно размразявате. С технологията SpaceMax™ имате повече място за съхранение и оптимална влажност, благодарение на Fresh Zone, която запазва плодовете и зеленчуците свежи за по-дълго време. Хладилникът е с клас на енергийна ефективност D според последните европейски нормативи, с ниво на шум 35 dB. Нетният обем е 264 л и има специални отделения като отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца и поставка за бутилки. Системата за размразяване на хладилника е автоматична, фризерът е с три отделения, а капацитетът на замразяване за 24ч е 6 кг. Интегрираното LED осветление осветява всеки ъгъл на вътрешността, докато циркулацията на въздуха и функциите за бързо замразяване гарантират, че цялата храна се поддържа при перфектната температура. Хладилникът има и филтър за обезмирисяване, за да поддържа въздуха вътре свеж и ароматен. Габаритните размери на Samsung BRB26713DWW/EF са 177,5 см височина, 54 см ширина и 55 см дълбочина
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Whirlpool ART 7811

Whirlpool ART 7811

Хладилник за вграждане Whirlpool ART 7811! Този модел е идеален за тези, които имат нужда от надежден и ефективен уред в дома си. Whirlpool ART 7811 е проектиран с най-новите технологии, включително революционната технология 6th Sense Fresh Control, която помага да осигурите оптимална температура и влажност за вашата храна. Предлага и с обръщащи се врати, което ви позволява да персонализирате уреда според вашия дом. Whirlpool ART 7811 също е енергийно ефективен и има енергиен клас A+, вариращ от A+++ до D. В допълнение, той има изключителна годишна консумация на енергия от 297 kWh, с ниво на шум от само 35dB Този вграден хладилник-фризер също разполага с нетен обем от 275 л. Охлаждащата система е Less Frost, която гарантира, че температурата и влажността на вашата храна се поддържат на оптимално ниво. Хладилната част е с нетен обем от 194 л и се предлага с 5 рафта, както и по 3 рафта на врата. Рафтовете са стъклени, а хладилникът разполага и със система за автоматично размразяване. Фризерната част е с нетен обем 79 л и се състои от 3 отделения. Този фризер разполага със система за ръчно размразяване, както и с капацитет на замразяване от 3,5 кг за 24 часа. И накрая, този модел разполага и с 6th Sense LED осветление за допълнително удобство.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник за вграждане Bosch KIV87NSF0

Хладилник за вграждане Bosch KIV87NSF0

Хладилник за вграждане Bosch KIV87NSF0 е идеален избор за тези, които търсят XXL фризер. Тази комбинация от хладилник и фризер предлага чудесен баланс между енергийна ефективност, удобство и място за съхранение. Bosch KIV87NSF0 разполага със система за автоматично размразяване, която ви спестява време и енергия за размразяване на вашия фризер. И с нетен обем от 270 литра, можете да поберете повече от достатъчно замразени храни, за да запасите цялото семейство. LED осветлението гарантира, че можете ясно да виждате цялото си съдържание, докато рафтовете от закалено стъкло правят организирането и почистването лесно. KIV87NSF0 се предлага и със специални отделения, като отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца и поставка за бутилки. Технологиите LowFrost и EcoAirflow помагат да се намали количеството натрупване на скреж във фризера, докато системата за контрол на температурата ви позволява да поддържате храната си охладена или замразена, ако е необходимо. Bosch KIV87NSF0 се предлага и с аудио сигнал, който да ви предупреждава, когато вратата е отворена, и 12-часова автономност без електричество в случай на прекъсване на захранването. По отношение на енергийната ефективност, KIV87 NSF0 има годишна консумация на енергия от 270 kWh, така че можете да спестите от сметките си за електричество. С ширина от 54 см, дълбочина от 55 см и височина от 177 см, KIV87NSF0 е …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Хладилник за вграждане Beko BCSA285K3SN

Хладилник за вграждане Beko BCSA285K3SN

Beko BCNA306E4SN е хладилник за вграждане от най-висок клас, предназначен да поддържа храната ви свежа и кухнята ви стилна. Отличаващ се с усъвършенствана система за двойно охлаждане Neo Frost и инверторен компресор ProSmart за мощно охлаждане, този хладилник с фризер има отделение за 0 °C за съхранение на любимите ви храни при идеалната температура. Той също така разполага с функция за бързо охлаждане, която ви позволява да охлаждате напитки само за 15 минути и отделение за бързо замразяване за съхранение на храни и напитки, които трябва да бъдат замразени бързо. BCNA306E4SN се предлага и с LED осветление, плъзгаща се панта, дисплей със сензорни контроли и рейтинг на енергийна ефективност от клас E, което го прави ефективен и икономичен избор за вашата кухня. Освен това има специално отделение за зеленчуци и плодове с поставка за яйца, поставка за бутилки и XXL поставка за бутилки за допълнително удобство. С неговото ниско ниво на шум от 37 dB и годишна консумация на енергия от 223 kWh, можете да се наслаждавате на този хладилник с фризер спокойно. С нетен обем от 284 литра и общ брутен обем от 306 литра, той има достатъчно място за съхранение на вашата храна за седмицата. Beko BCNA306E4SN е идеалният избор за тези, които искат ефективен и стилен хладилник за вграждане, който може да запази храната им свежа и вкусна. Със своята усъвършенствана система за охлаждане, ниско …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник за вграждане Liebherr ICNd 5123 Plus

Хладилник за вграждане Liebherr ICNd 5123 Plus

Liebherr ICNd 5123 Plus е идеалният хладилник за вграждане за всяка модерна кухня. Има всички функции и иновации, от които се нуждаете, за да гарантирате, че храната ви остава свежа и вкусна. Моделът е с полезен обем 183 литра, а фризерът е с полезен обем 70 литра. Хладилникът е оборудван с шест рафта, по три на всяка врата, изработени от стъкло. Освен това предлага система за автоматично размразяване, технология NoFrost и DuoCooling. Фризерът е оборудван с три отделения и има функции за автоматично размразяване, SuperCool, SuperFrost и PowerCooling. Предлага и LED осветление и технология NoFrost. В допълнение, Liebherr ICNd 5 123 Plus има специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове, както и аксесоари като поставка за яйца, поставка за бутилки и тава за лед. Този хладилник за вграждане е енергийно ефективен според най-новите европейски разпоредби клас D и нивото на шум е само 34dB. Има годишна консумация на енергия от 181 kWh и дневен разход на енергия от 0,495 kWh с автономност без електричество до 9 часа. Liebherr ICNd 5123 Plus има и аудио сигнали като алармена система за отворена врата, алармена система за висока температура и алармена система за прекъсване на захранването. Има размери 56 см ширина, 55 см дълбочина и 177,2/178,8 см височина.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Beko BDSA250K3SN

Beko BDSA250K3SN

Beko BDSA250K3SN е създаден да ви осигури удобство и практичност. Разполага с предпазни стъклени рафтове, плъзгащи се панти, регулируем термостат, XXL поставка за бутилки, нетен обем от 220 l и нетен обем от 176 l в хладилника. Освен това има специални отдели като отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца и тава за лед. Рафтовете са изработени от закалено стъкло, което му придава допълнителна издръжливост. Видът на контролния панел е механичен, а нетният обем на фризера е 44 л. Разполага и с две отделения във фризера, с капацитет на замразяване / 24ч на 3 кг. Функциите включват LED осветление, регулируем термостат, рафтове, предпазни стъкла, незапалими материали и плъзгаща се система. Има ниво на шум от 37 dB и енергиен клас клас F, а годишната консумация на енергия е 232 kWh. Има автономност без ток 6 часа. Размерите са височина 144,8 см, ширина 54 см, дълбочина 54 см.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Малък хладилник за вграждане AEG SKB582F1AF

Малък хладилник за вграждане AEG SKB582F1AF

AEG SKB582F1AF предлага нетен обем от 134 литра и е оборудван със система за автоматично размразяване, 3 рафта на врата и отдел за зеленчуци и плодове. Освен това разполага с LED осветление, механичен контролен панел и ниво на шум от 37 dB. Този хладилник има енергийна ефективност според последните европейски разпоредби от клас F и годишна консумация на енергия от 116 kWh. Височината му е 81,9 см, ширината е 59,6 см, а дълбочината е 54,7 см. AEG SK B582F1AF с 1 врата за вграждане е идеалният избор за всяко домакинство. Неговите характеристики, енергийна ефективност и размер ще гарантират, че цялата си храна ще съхранявате правилно и ефективно.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник за вграждане AEG SCE818E8MS

Хладилник за вграждане AEG SCE818E8MS

Ако търсите високоефективен, енергийно ефективен и безшумен хладилник за вграждане, AEG SCE818E8MS е идеалният уред за вашата кухня. Отговаря на последните европейски разпоредби за енергийна ефективност и има ниво на шум от само 36dB. Капацитетът от 248 л го прави перфектния размер за семейна кухня, плюс това има специално отделение за вашите зеленчуци и плодове. С охладителната система No Frost не е нужно да се притеснявате за размразяване никога повече. Годишната консумация на енергия е само 217kWh, което го прави един от най-ефективните на пазара. Хладилникът е с полезен обем 186л и система за автоматично размразяване. Фризерът е с нетен обем 62л, три отделения и система за автоматично размразяване с капацитет на замразяване 7 кг за 24 часа. Освен това получавате LED осветление, режим “Ваканция” и електронно управление, както и функциите Coolmatic и Frostmatic за още по-бързо замразяване. Уредът разполага и с аудио сигнал с алармена система за отворена врата и алармена система за висока температура, за да запази храната ви в безопасност. AEG SCE818E8MS е с ширина 54,6 см, дълбочина 55 см и височина 178 см с дължина на кабела 2,4 м.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Двоен хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6256

Двоен хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6256

С двоен хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6256 вашата кухня ще бъде по-организирана и ефективна от всякога! Този хладилник е проектиран да отговаря на най-новите европейски разпоредби по отношение на енергийната ефективност, с клас F и ниво на шум от само 43 dB. Има внушителния полезен обем от 471 л, като 357 л са отделени за хладилника и 114 л за фризера. Хладилникът е снабден със система за автоматично размразяване, стъклени рафтове и отдел, специално проектиран за зеленчуци и плодове. Фризерът разполага със система за автоматично размразяване, безопасен за деца SuperFrost SoftSystem IceMaker, система за сигнализиране за отворена врата, както и технологии BioFresh, Power Cooling, Smart Frost и FrostControl. Двойният хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6256 е с размери 91,5 см ширина, 62,5 см дълбочина и 207,2 см височина. По отношение на потреблението на енергия, годишното потребление на енергия е 322 kWh, а дневният разход на енергия е 0,881 kWh. С тези характеристики и спецификации, този модел не само ще направи вашата кухня по-организирана, но и ще ви помогне да спестите от сметки за енергия.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
10 Total Score

Оценка: 5 (1 Глас)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart