10 Най-добри хладилници Side by Side

Изборът на правилния хладилник Side by Side може да бъде трудна задача. С толкова много налични опции може да е трудно да стесните избора. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете информирано решение при избора на хладилник един до друг:

  1. Определете вашите нужди: Първата стъпка при избора на хладилник един до друг е да определите вашите нужди. Помислете колко място за съхранение ви е необходимо, какъв тип хранителни продукти планирате да съхранявате и общия бюджет, който имате за покупката.
  2. Обмислете характеристиките: След като определите нуждите си, вземете предвид всички функции, които са важни за вас. Вижте неща като ледогенератори, регулируеми рафтове, настройки за контрол на температурата, вътрешно осветление и др. Искате да изберете хладилник, който има всички функции, които са важни за вас, така че да може ефективно да отговори на вашите нужди.
  3. Сравнете цените: След като определите вашите нужди и разгледате всички налични функции
  4. Проверете за енергийна ефективност: Енергийната ефективност е важен фактор, който трябва да имате предвид при избора на хладилник един до друг. Потърсете рейтинга Energy Star, който показва, че уредът отговаря на определени стандарти за енергийна ефективност.
  5. Изберете надеждна марка: Когато става въпрос за закупуване на уред, трябва да сте сигурни, че избирате надеждна марка. Търсете марки с добра репутация за качество и обслужване на клиентите.

ТОП 10 хладилници Side by Side

Имате ли нужда от двукрилен хладилник, който предлага много място за съхранение и удобство? Ето 10 най-добри хладилници Side by Side, които трябва да имате предвид.

Гласували+1
Хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO

Хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO

Хладилник Side by side Samsung RS64R5302M9/EO. Този модел предлага впечатляващо вътрешно хладилно отделение от 617 литра, което го прави идеален за големи семейства или всеки, който трябва да съхранява много храна. Този модел е създаден по най-високите стандарти и е постигнал клас F за енергийна ефективност. Освен това е оборудван с технология Full No Frost, която осигурява равномерно охлаждане в целия хладилник. Тази технология също така помага да се пести енергия и да се намали образуването на лед по стените на хладилника. Samsung RS64R5302M9/EO също е оборудван с технологията Space Max, която помага да се увеличи използваемото пространство вътре в хладилника, без да се жертва енергийната ефективност. Това се постига чрез използване на по-тънка стена, която намалява дебелината на стените и увеличава пространството за съхранение. Хладилникът разполага и с диспенсър за вода без водопровод, така че можете да се насладите на прясна и студена вода по всяко време. Този модел също е невероятно тих, като може да се похвали с ниво на шум от само 39 dB. Ще намерите също и LED вътрешно осветление, аларма за вратата, функции за бързо замразяване и бързо охлаждане, режим на почивка, който помага за пестене на енергия, и филтър за миризми, за да поддържате хладилника миришещ на свежест. Samsung RS64R5302M9/EO е чудесен избор за всеки, който се нуждае от надежден и енергийно …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник Side by Side LG GSJV91MCAE с диспенсър за вода

Хладилник Side by Side LG GSJV91MCAE с диспенсър за вода

Представяме ви най-новата иновация на LG – хладилник Side by Side LG GSJV91MCAE, с капацитет 635 литра. Този хладилник предлага всички функции, от които се нуждаете, за да запазите храната си свежа и вкусна за по-дълго време. LG GSJV91MCAE се предлага с диспенсър за вода, който автоматично намалява до 99,99% от бактериите във водната дюза с помощта на UV светлина. Това гарантира чиста и безопасна питейна вода всеки път. Уникалният държач за бутилки ви позволява да съхранявате любимите си напитки на удобно и достъпно място. Функцията Door-in-Door на хладилника ви позволява лесно да имате достъп до любимите си храни, без да се налага да отваряте целия хладилник. Големият капацитет на хладилната част с нетен обем от 416 литра и нетен обем на фризера от 219 литра го прави идеален за съхранение на всички ваши хранителни продукти. LG GSJV91MCAE се предлага и с гласов асистент за управление, така че можете да свържете и управлявате хладилника си отвсякъде. Технологията DoorCooling + помага да се поддържа температурата в областта на вратата по-постоянна в сравнение с други хладилници. Функцията за раздробяване на леда функция осигурява натрошен лед с едно натискане на бутон. Функцията Total No Frost помага да се предотврати образуването на скреж и ледени кристали, докато нивото на шума се поддържа ниско от 36 dB. Моделът предлага и годишна консумация на енергия от 350 kWh. LG …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник Side by side Whirlpool WQ9IMO1

Хладилник Side by side Whirlpool WQ9IMO1 Супер избор

Открийте най-новите технологии в хладилниците с Whirlpool WQ9IMO1. Този елегантен и стилен хладилник Side by Side разполага с дизайн с 4 врати, сензорен дисплей, диспенсър за вода и система за охлаждане No Frost. WQ9IMO1 е проектиран с най-новите технологии. Той разполага с технологията 6th Sense Multiflow и FlexiFreeze, които помагат да запазите храната свежа за по-дълго време. Регулируемите настройки на температурата и функциите за бързо охлаждане и замразяване означават, че вашите храните ще останат на идеалната температура. Вентилационната система гарантира, че въздухът вътре циркулира равномерно, което води до превъзходно охлаждане и енергийна ефективност. В допълнение, WQ9IMO1 е сертифициран с клас на енергийна ефективност F рейтинг според най-новите европейски стандарти. Той също така разполага с ниско ниво на шум от само 41 dB, което означава, че няма да наруши вашето спокойствие и тишина. Хладилникът разполага и с много място за съхранение с нетен обем от 355 л, 2 рафта и 7 рафта на врата. Фризерът е с полезен обем 237л, 4 отделения и система за автоматично размразяване. Той също така разполага с отдел Fresh Zone, който е идеален за съхранение на плодове и зеленчуци. Ако търсите хладилник Side by Side с най-новите функции и много място за съхранение, тогава Whirlpool WQ9IMO1 е отличен избор. Има 25 часова автономност без електричество, капацитет на замразяване …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник Side by side Beko GN162341XBN

Хладилник Side by side Beko GN162341XBN

Хладилник Side by Side Beko GN162341XBN има полезен обем на хладилника 368 л, обем на фризера 203 л и капацитет на замразяване / 24 часа 13 кг. Beko GN162341XBN се предлага с редица функции като дозатор за вода/лед, държач за бутилка, сензорно управление, технология HarvestFresh, LED осветление, предупредителна лампа, бързо замразяване, бързо охлаждане, режим на почивка, звуково предупреждение за отворена врата и ниво на шума 36 dB. Годишната консумация на енергия на Beko GN162341XBN е 326 kWh, което го прави чудесен уред за тези, които са енергийно съзнателни. Освен това има покритие страхотно метално покритие, което добавя към естетическата стойност на вашата кухня. Хладилник Side by Side Beko GN162341XBN е проектиран да ви осигури най-доброто от двата свята – стил, функционалност и ефективност. Той е не само енергийно ефективен, но има и редица функции, които го правят идеален избор за всяка кухня. Със своите технологии, той със сигурност ще отговори на всички ваши нужди. Така че, ако търсите хладилник side by side, който едновременно е енергийно ефективен и ви предлага всички функции, от които се нуждаете, Beko GN162341XBN може да е идеалният избор за вас.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Star-Light SSIM-516FISS

Star-Light SSIM-516FISS Качество/цена

Хладилник Side by side Star-Light SSIM-516FISS предлага изобилие от пространство с хладилно отделение, което побира 334 литра, и фризер, който може да побере 132 литра. С неговите две големи врати можете лесно да имате достъп и до двете отделения едновременно. Освен това идва с дозатор за вода и лед, така че никога няма да останете без студени напитки! Star-Light SSIM-516FISS също има голям набор от функции, които да улеснят живота ви. Той има функции “Тотално без замръзване” и “Супер охлаждане”, така че можете да поддържате храната си на идеалната температура. В допълнение, той има заключване за защита от деца, за да държи любопитните малки ръчички навън, и режим “Ваканция”, за да можете да пестите енергия, докато не сте вкъщи. Star-Light SSIM-516FISS разполага и с регулируем термостат и електронно управление на LED осветлението. Плюс това, с неговия ясен дисплей и ниво на шум от само 43 dB, можете да наблюдавате температурата. Той е дори енергийно ефективен с годишна консумация на енергия от само 397 kWh. За модел, който е ефективен, стилен и лесен за употреба, хладилник Side by side Star-Light SSIM-516FISS е идеалният избор. С неговото щедро място за съхранение, набор от функции и енергийно ефективен дизайн можете да се наслаждавате на прясна храна и студени напитки по всяко време.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
LG GSXV91MBAF

LG GSXV91MBAF

LG GSXV91MBAF предлага нетен обем от 416 литра (хладилник) и 219 литра (фризер), осигурявайки достатъчно място за съхранение на вашите хранителни продукти. Освен това има диспенсър за вода и държач за бутилки, което улеснява достъпа до студена вода, когато имате нужда от нея. Хладилник Side by Side LG GSXV91MBAF също се предлага с редица иновативни функции. Има функция за заключване за деца, така че не е нужно да се притеснявате, че децата ви ще отворят хладилника и ще направят бъркотия. Освен това има функция FRESH Balancer, която помага да се поддържа влажността и температурата на вашите хранителни продукти. Има функция Multi Air Flow, която помага за равномерното разпределение на въздуха в хладилника, осигурявайки ви по-добри условия за съхранение на цялата ви храна. LG GSXV91MBAF също има редица енергоспестяващи функции като своите цифрови сензори No Frost, Смарт диагностика, Door Cooling+, Ice Crushing и LINEARCooling. Този хладилник също има аудио сигнал и система за сигнализиране за отворена врата, така че да знаете кога вратата е забравена отворена. Със своя рейтинг на енергийна ефективност от клас F и годишна консумация на енергия от 430 kWh, този хладилник със сигурност ще ви помогне да спестите от сметката си за електричество. Като цяло, LG GSXV91MBAF е идеален избор за тези, които искат хладилник Side by Side, който съчетава иновативни функции и енергийна …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник Side by Side Gorenje NRS9182VX

Хладилник Side by Side Gorenje NRS9182VX

Хладилник Side by Side Gorenje NRS9182VX предлага огромен капацитет от 535 литра, като 167 литра са предназначени за фризера. Този хладилник се предлага и с впечатляващите 13 кг/24 часа обем на замразяване и 8 часа време за съхранение в случай на прекъсване на захранването. Gorenje NRS9182VX също разполага с електронно управление на вратата, LED дисплей и аларма при отворена врата. Освен това има и диспенсър за вода, автоматичен ледогенератор, който може да прави както кубчета, така и натрошен лед, и бутон за бързо замразяване. В допълнение, Gorenje NRS9182VX има система за бързо охлаждане, LED осветление, 5 стъклени рафта, 5 рафта на вратата на хладилника и 2 чекмеджета за зеленчуци. Този хладилник има и впечатляващо ниска консумация на енергия от 0,94 kWh/24ч и ниво на шум от само 42 dB. Като цяло, Gorenje NRS9182VX е идеалният хладилник за всеки дом или офис. Предлага изобилие от място за съхранение и разширени функции, всичко това в модерен и стилен дизайн.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO

Samsung RS54N3003SA/EO е перфектен за всяко домакинство, като може да се похвали с нетен обем от 552 литра и клас на енергийна ефективност F. Хладилник side by side Samsung RS54N3003SA/EO също има редица отлични функции, за да улесни живота на вас и вашето семейство. Има ваканционен режим, който помага за пестене на енергия, когато не се използва редовно. Има и система за сигнализиране за отворена врата, която ви предупреждава, ако вратата е отворена твърде дълго и трябва да се затвори. Samsung RS54N3003SA/EO също има функция за многопотоци, която циркулира хладен въздух във всички ъгли на хладилника, като гарантира, че продуктите остават свежи. Освен това има пълна система No Frost, така че никога повече да не се притеснявате за размразяването на хладилника си. Когато става въпрос за място за съхранение, Samsung RS54N3003SA/EO има какво да предложи. Полезният обем на хладилника е 359 литра, като има специално отделение за зеленчуци и плодове. Рафтовете са направени от закалено стъкло, така че можете да се доверите, че ще издържат изпитанието на времето. Фризерът е с обем 193 литра и е с четири отделения. Освен това има система за автоматично размразяване и капацитет на замразяване от 10 кг/24 часа. Що се отнася до енергийната ефективност, Samsung RS54N3003SA/EO има годишна консумация на енергия от 404 kWh и автономност без електричество от 8 часа. Нивото на шума е 42dB, …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Двукрилен хладилник Haier HB17FPAAA

Двукрилен хладилник Haier HB17FPAAA

Haier HB17FPAAA е хладилник с френска врата със сензорен дисплей и система за охлаждане No Frost. Освен това има клас на енергийна ефективност E, според последните европейски разпоредби, и ниво на шум от 37 dB. Със своя нетен обем от 446 л, този хладилник разполага и с LED осветление Super, Freezing Super, Cooling Direct и Access Drawer. Годишната консумация на енергия на този хладилник е 298 kWh и има 4 часа автономност без електричество. Haier HB17FPAAA е с полезен обем 306 л, с четири рафта и шест рафта на врата. Включва и отдел за зеленчуци и плодове, както и рафтове от закалено стъкло. Полезният обем на фризера е 140 л, с две отделения и автоматична система за размразяване. Освен това има капацитет на замразяване от 14 кг за 24 часа. Haier HB17FPAAA е идеалният хладилник side by side за всеки, който търси енергийно ефективен и удобен уред. Има всички функции, от които се нуждаете за модерен начин на живот, включително сензорен дисплей.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Beko GNO4331XPN

Beko GNO4331XPN Добра цена

Ако търсите хладилник, който е едновременно енергийно ефективен и разполага с най-новите технологии, тогава хладилник Beko Side by Side GNO4331XPN е идеалният избор за вас. Този модел отговаря на най-новите европейски разпоредби и е с клас Е за енергийна ефективност. Има общ полезен обем от 442 литра, като 291 литра за хладилника и 151 литра за фризера. Типът дисплей е сензорен, което означава, че можете лесно да регулирате настройките с няколко докосвания. Освен това е оборудван с LED осветление, функции за бързо замразяване и бързо охлаждане и има ваканционен режим, който ви позволява да пестите енергия, докато сте далеч. Освен това има автономност от 10 часа без електричество. Хладилникът разполага с отдел за зеленчуци и плодове с поставка за бутилки, а рафтовете са изработени от закалено стъкло за по-голяма издръжливост. Освен това има автоматична система за размразяване и система Neo Frost. Beko GNO4331XPN има годишна консумация на енергия от 287 kWh и ниво на шум от 39 dB. Има капацитет на замразяване от 10 кг / 24 часа, така че можете да сте сигурни, че храната ви ще остане свежа за по-дълго време. Със своята модерна технология и енергийна ефективност, този модел е идеалният избор за всеки модерен дом.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
10 Total Score

Оценка: 5 (1 Глас)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart