10 Най-добри безкабелни прахосмукачки

Когато избирате безкабелна прахосмукачка, има няколко неща, които трябва да имате предвид. Най-важният фактор е видът на подовата настилка в дома ви. Ако имате дървени подове, добре ще е да изберете модел с меки косми, за да не надраскате повърхността. Ако имате килими, ще е добре да изберете модел със силно засмукване, за да премахнете цялата мръсотия и отломки.

Трябва също така да имате предвид размера на вашия дом и количеството трафик, който получава. Ако имате голям дом или много домашни любимци, ще ви трябва мощен модел, който може да се справи с допълнителните изисквания за почистване.

Друг фактор, който трябва да имате предвид е животът на батерията. Ако имате голям дом, ще ви трябва безкабелна прахосмукачка с издръжлива батерия, за да можете да почиствате всички стаи, без да се налага да спирате и презареждате.

Трябва също така да потърсите модел, който се предлага с гаранция, за да сте сигурни, че ще издържи много години.

Топ 10 безкабелни прахосмукачки

Безкабелната прахосмукачка е чудесен избор за тези, които търсят мощен и универсален инструмент за почистване. На пазара има много различни модели, така че намирането на правилната може да бъде предизвикателство. За да ви помогнем да вземете решение, съставихме списък с 10-те най-добри безжични прахосмукачки.

Гласували+4
Безкабелна прахосмукачка Dyson V15 Detect Absolute – автономност до 60 минути

Безкабелна прахосмукачка Dyson V15 Detect Absolute – автономност до 60 минути Супер избор

Dyson V15 Detect Absolute е безжична прахосмукачка, която обединява мощна производителност и напреднала технология. Със своята всмукателна мощност и до 60 минути непрекъсната употреба, тя улавя прах и задържа 99,99% от частици с размер до 0,3 микрона, което я прави една от най-мощните налични безкабелни прахосмукачки. LCD дисплеят показва оставащия живот на батерията и мощността, докато сензорът за прах автоматично регулира мощността на засмукване за почистване на различни повърхности. Освен това има индикатор за изтощена батерия, регулатор на мощността и разтегателна пръчка за труднодостъпни места. Моделът е лек и лесен за маневриране със своите 128,6 см дълбочина, 25,6 см ширина и 25 см височина, което го прави идеален за почистване на труднодостъпни места. Теглото му от 3,09 кг гарантира, че не е нужно да се притеснявате да мъкнете тежка прахосмукачка из къщата. Със своето жълто и никелово покритие, Dyson V15 Detect Absolute добавя нотка стил към всяко жилище. Като цяло, Dyson V15 Detect Absolute е чудесен избор за тези, които търсят мощна, лека и ефективна безкабелна прахосмукачка. Със своите усъвършенствани функции и гъвкав дизайн, тя със сигурност ще отговори на вашите нужди за почистване.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 3
Добави за сравнение
Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO с автономия до 45 минути

Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO с автономия до 45 минути

Търсите ли безкабелна прахосмукачка от най-висок клас, която предлага изключителна производителност и удобство? Тогава Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO може да бъде идеалният избор за вас. Тя е проектирана да направи почистването бързо и ефективно, предлагайки превъзходна всмукателна мощност до 130 AirWat за оптимални резултати. Освен това разполага с контролен дисплей за лесна работа, LED осветление на смукателната глава за по-добра видимост в тъмни ъгли, гъвкав маркуч за достигане на тесни места и филтърна технология, която може да улови до 99,9% от праховите частици. Освен това се доставя с комплект аксесоари Aqua, за да можете лесно да почиствате труднодостъпни места. Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO предлага разнообразие от функции, които я правят невероятно лесна за използване. Тя е оборудвана с функция за грижа за животните, за да ви помогне да събирате косми от домашни любимци бързо и лесно, докато нейната тръба е изработена от метал и пластмаса за максимална издръжливост. Освен това е оборудвана с индикатор за пълна торба, който ви предупреждава, когато торбата трябва да бъде изпразнена, и има ниво на шум от само 67 dB, така че можете да я използвате, без да пречите на хорота около вас. И накрая, тя има впечатляващ живот на батерията до 45 минути и тежи само 5,1 кг, което я прави невероятно лесна за придвижване из дома ви. Като цяло, Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO е …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Безкабелна прахосмукачка Bosch Unlimited8 BCS812KA2

Безкабелна прахосмукачка Bosch Unlimited8 BCS812KA2

Търсите ли безкабелна прахосмукачка, която е мощна, лесна за използване и не е необходимо да се включва в контакта? Вижте Bosch Unlimited8 BCS812KA2. Тази вертикална прахосмукачка предлага 99,9% филтрация, идеална за страдащите от алергии, мощен мотор, който осигурява дълбоко почистване на различни повърхности, дълъг живот на батерията до 40 минути и светлинен индикатор, който показва кога трябва да се презареди. Моделът Bosch Unlimited8 BCS812KA2 е лек и лесен за маневриране, с размери от 25,2 cm дълбочина, 21 cm ширина и 127 cm височина. Тежи само 2,9 кг. и се предлага в елегантен сребрист цвят. Освен това е тих, със средно ниво на шум от само 76 dB, така че не е нужно да се притеснявате, че ще безпокои семейството или съседите си. Тази безжична прахосмукачка е перфектна за домашна употреба. Капацитетът й от 0,4 л. означава, че може да поеме дори най-малките частици прах и мръсотия. Освен това има мощен мотор, който осигурява дълбоко почистване на различни повърхности, така че можете да сте сигурни в това цялостно почистване всеки път.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Безкабелна прахосмукачка Dyson V8 Absolute – Работа на батерия до 40 минути

Безкабелна прахосмукачка Dyson V8 Absolute – Работа на батерия до 40 минути

Dyson V8 Absolute е една от най-новите и добра безкабелна прахосмукачка на известната британска компания Dyson. По-добър е от по-ранния им V6 модел, защото има по-мощен двигател и може да работи по-дълго време без нужда от презареждане. Това го прави чудесен за хора, които имат големи жилища, които имат домашни любимци или които се нуждаят от безжична прахосмукачка за бързо почистване. Dyson V8 Absolute е мощна и може да се справи както с малки разливи, така и с големи бъркотии. Предлага се с набор от приставки, които да ви помогнат да почистите всякакъв вид бъркотия, и има лесен за изпразване контейнер за боклук, така че не се налага да докосвате мръсотията.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Bosch Unlimited6 BCS612KA2 с 2 батерии

Bosch Unlimited6 BCS612KA2 с 2 батерии

Акумулаторна прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2 е идеалното решение за вашите нужди от почистване. Идва с включени две 18V батерии, които са съвместими с всички продукти и устройства на Bosch. Уникалната система за филтриране от патронен тип гарантира, че изходящият въздух се филтрира три пъти, което води до 99,9% филтриране. Тази прахосмукачка на батерии може да се използва на различни места като на пода, върху тапицерия, на тавана или дори в колата. Моделът е лек и лесен за маневриране, с тегло от само 2,3 кг. и размери 265 mm x 200 mm x 1220 mm. Bosch Unlimited6 BCS612KA2 също има капацитет от 0,3 литра, което я прави подходяща дори за най-малките стаи. Сребристият цвят придава нотка елегантност на продукта. Акумулаторната прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2 е отличен избор за тези, които търсят надеждна и ефективен уред за почистване. С включени две 18V батерии, този продукт е съвместим с всички продукти на Bosch, като гарантира, че ще извлечете максимума от покупката си.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Xiaomi Dreame P10 с LCD цветен дисплей и живот до 50 минyти

Xiaomi Dreame P10 с LCD цветен дисплей и живот до 50 минyти

Тази безжична прахосмукачка Xiaomi Dreame P10 е идеалното решение за всеки, който търси мощен и ефективен начин да поддържа дома си чист. Тя е оборудвана с 350 W мотор, който може лесно да се справи с всякакъв вид отпадъци, независимо колко малки са те. Капацитетът на батерията е 7x 2000mAh, което означава, че можете да я използвате до 50 минути с едно зареждане. Освен това има безчетков Motop Srace Air 1.0 и впечатляващо засмукване мощност от 100 AW, така че можете да сте сигурни в цялостно и ефективно почистване. Xiaomi Dreame P10 е и много лесна за поддръжка – филтърът се сваля и почиства лесно, а капацитетът на контейнера за прах е 0,5 литра, така че не се налага да го изпразвате твърде често. Прахосмукачката също е много лека със само 1,63 кг. тегло, така че можете лесно да я носите из дома си. Xiaomi Dreame P 10 е отличен избор, ако търсите мощна и безкабелна прахосмукачка, която може да ви помогне да поддържате дома си чист. Има страхотна автономия, мощно засмукване и е много лесна за поддръжка.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
Безкабелна прахосмукачка Karcher VC 4 Cordless myHome

Безкабелна прахосмукачка Karcher VC 4 Cordless myHome

Karcher VC 4 myHome е отличен избор за тези, които искат мощна безжична прахосмукачка, която може да се справи с всяка работа. Разполага с мощен мотор, който ѝ позволява да работи до 30 минути в нормален режим на работа. Тя също така разполага с 3-степенна система за филтриране, с циклонен филтър, филтър за всмукване на въздух и филтър с гъба, което гарантира, че частиците се отстраняват ефективно от въздуха. Моделът VC 4 myHome на Karcher е проектиран да работи върху различни повърхности, включително дървени подове, килими и плочки. Има размери: дълбочина 230 мм, ширина 236 мм и височина 1115 мм. Освен това има впечатляващо тегло от само 2,4 кг, което го прави лесен за носене из къщата. Karcher VC 4 myHome се предлага в елегантен жълто-черен цвят и има захранващо напрежение от 21,6 V. Karcher VC 4 myHome също е подходящ за тези, които се притесняват от нивата на шума. Има ниво на шум от 78dB, което е значително по-ниско от другите безкабелни прахосмукачки. В допълнение, той има капацитет от 0,65 литра, което гарантира, че може лесно да събира мръсотия и отломки от различни повърхности. Като цяло, Karcher VC 4 myHome е чудесен избор за всички, които търсят ефективна и мощна машина. Има дълъг живот на батерията до 30 минути, лек е и лесен за използване и има 3-степенна система за филтриране. Освен това е сравнително тиха в сравнение с други модели, което я прави идеална за …
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Безкабелна прахосмукачка Viomi A9

Безкабелна прахосмукачка Viomi A9

Viomi A9 има всмукателна мощност от 23000 Pa и 120 W мощност, за да свърши работата бързо и ефективно. Капацитетът на резервоара за прах е 0,4 литра и се изпразва лесно с натискането на един бутон. Тази прахосмукачка има регулируеми нива на шум, вариращи от 71 dB (Енергоспестяващ режим), 75 dB (Стандартен режим и 83 dB (МАКСИМАЛЕН режим). Мултициклонната система за филтриране се основава на 5-степенен процес на филтриране. Тя включва 1-ви циклон, метална мрежа, 2-ри циклон, гъба и H12 HEPA филтър, който улавя до 99,97% микрочастици прах и акари LED светлината улеснява почистването на тъмни места. Разполага с литиева батерия с капацитет 2500 mAh и автономност до 60 мин. Времето за зареждане е 3,5 часа, а напрежението е 25,2 V. Размерите на тази прахосмукачка са 330 mm x 114 mm x 209 mm и общото й тегло е 1,54 kg. Така че, ако търсите мощна, безкабелна прахосмукачка, Viomi A9 е перфектният избор. Има голяма всмукателна мощност и регулируеми нива на шум, така че можете да почиствате, без да безпокоите никого.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Безкабелна прахосмукачка Heinner HSVC-V29.6SBK

Безкабелна прахосмукачка Heinner HSVC-V29.6SBK

Heinner HSVC-V29.6SBK е една от най-добрите безкабелни прахосмукачки на изгодна цена. Моделът Heinner HSVC-V29.6SBK е проектиран да направи почистването бързо и лесно, с мощна всмукателна мощност от 2300 Pa, капацитет на контейнера 350 мл. и ниво на шум от максимум 80 dB. HSVC-V29.6SBK е идеална за почистване на килими, твърда дървесина и други повърхности. Heinner HSVC-V29.6SBK също така е оборудвана с индикатор за състоянието на батерията, четка за килими и четка за твърди подове, за да можете да улесните вашите задачи по почистване още повече. Освен това има автономност до 35 минути и време за зареждане само 5 часа. Тя е лека, тежи само 2,45 кг. и е изработен от алуминиева тръба и 110 см височина за лесна маневреност. Heinner HSVC-V29.6SBK е идеалният избор за всеки, който търси мощна и ефективна безжична прахосмукачка. Със своите 350W мощност, до 35 минути автономност, 5 часа време за зареждане и лек дизайн, той е перфектен за всякакви задачи по почистване. Освен това се предлага в елегантен черен цвят, който ще изглежда страхотно във всеки дом. Heinner HSVC-V29.6SBK е идеалният избор, когато имате нужда от мощна и ефективна безкабелна прахосмукачка. Със своята голяма всмукателна мощност, капацитет на контейнера, индикатор за състоянието на батерията, четка за килими и четка за твърди подове, тя е идеална за всякакви почистващи задачи.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 0
Добави за сравнение
Gorenje SVC216FS, 1 НЕРА филтър

Gorenje SVC216FS, 1 НЕРА филтър

Търсите ли безкабелна прахосмукачка, която ще улесни живота ви? Gorenje SVC216FS е безжичен модел с живот на батерията от 60 минути и време за зареждане от 6 часа. Освен това има технология SoftStart, която кара двигателя да стартира плавно. Тази прахосмукачка има 1 филтър HERA, 12 л/сек. въздушен поток и обем 0.6L. Уреда има гумени колела и е сребрист на цвят. Има максимално ниво на шум от 78 децибела и захранващо напрежение е 21,6 волта. Има LED светлини и се доставя с аксесоари за почистване и отстраняване на прах. Лесна е за използване и е чудесна за почистване на тесни пространства. Ако търсите мощна и надеждна безкабелна прахосмукачка, Gorenje SVC216FS е чудесен вариант.
Добави към списък с желанияДобавено към списъка с желанияПремахнато от списъка с желания 1
Добави за сравнение
10 Total Score

Оценка: 2.43 (7 Гласа)
Reviewbox
Logo
Сравни продуктите
  • Total (0)
Сравни
0
Shopping cart